BSc (Hons) I Business Computing

University of Stirling

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc (Hons) I Business Computing

University of Stirling

Oversigt

Med vores Business Computing kursus vil du undersøge, hvordan kritiske computere er forretningsmæssige og lære, hvordan du kan oprette computerløsninger til at understøtte en række forretningsbehov. Som en del af dine studier udvikler du en grundlæggende viden om design og opbygning af software systemer og vokse en bred faglig basis gennem en kombination af teori og praksis. De færdigheder, du vil lære, vil blive yderst værdsat af arbejdsgivere - uanset om det er softwarebranchen selv eller i en bredere og mere strategisk sammenhæng, der udvikler it-løsninger til enhver virksomhed.

Vi hjælper dig med at opbygge stærke forbindelser med industrien, og i løbet af år 3 har du mulighed for at deltage i en tre måneders sommerplacering eller et års placering. Du har også mulighed for at studere i udlandet gennem vores udvekslingsprogrammer.

Top grunde til at studere hos os

# 1 Vores praktiske undervisning sammen med vores links til industrien vil give dig viden og færdigheder til et karriere, der opfylder virksomhedens computerbehov.

# 2 Vores forskning inden for Computing Science og Mathematics betragtes som "internationalt fremragende" af Research Assessment Exercise (RAE) og giver en forkant til vores business computing kursus.

# 3 Kandidater er akkrediteret af British Computer Society som en Chartered Information Technology Professional.

Kursus detaljer

I Semester 1 - 3 tager de studerende fra vores tre computerrelaterede grader (Computing Science, Software Engineering og Business Computing) de samme kernemoduler i Computing Science.

Kernemner omfatter: Computational Thinking; Programmering ved hjælp af Java; Sociale og faglige spørgsmål; Brugbarhed og tilgængelighed af grænseflader; Datastrukturer, objekter og algoritmer. Der er også tre kerneforretningsmoduler, og du tager et ekstra emne hvert semester.

Vi forstår, at eleverne har en række baggrunde, og i Semester 1 kan vi tilpasse kurset til din tidligere erfaring og kvalifikationer.

I semester 4-8 består kurset af både kerne moduler og valgfrie avancerede moduler, hvilket giver dig mulighed for at udforske dine interesser yderligere.

Slutårige Honours studerende arbejder på et selvstændigt projekt, som typisk involverer design og udvikling af en computer applikation inden for en erhvervskontekst.

En række valgfrie moduler er tilgængelige, hentet fra Computing Science, Business Studies, Marketing og Management Science.

Vores studerende nyder også adgang til en aktiv Computer Club, der organiserer en række aktiviteter og projekter for dem, der er interesseret i Computing Science og Software Engineering.

Undervisning

Vi har fået fem stjernede excellence til vores undervisning ved QS World University Rankings 2017/18.

Du vil lære om Business Computing gennem forelæsninger, små tutorial grupper og seminarer, og gennem praktisk og laboratoriearbejde.

Vurdering

Specielt Computing Science-komponenten læres som et meget praktisk emne, og næsten alle moduler omfatter praktiske opgaver. Typisk tæller disse for 50 procent af bedømmelseskvaliteten, mens resten er givet til eksamen.

Til Honours-graden kombineres karaktererne for alle avancerede moduler taget i Semester 5 til 8 for at give din endelige gradsklassifikation.

Arbejdsplads muligheder

Vi tilbyder tre måneders sommerpladser og etårige sommerpladser. Placeringsmuligheder findes hos lokale små og mellemstore virksomheder samt store virksomheder.

Kontakt

Dr. Andrea Bracciali

44 (0) 1786 467446

abb@cs.stir.ac.uk

Gebyrer - 2018/2019

  • Oversøiske studerende (ikke-EU) £ 14.460,00
  • Skotske og EU-studerende £ 1.820,00
  • Studerende fra resten af ​​Storbritannien £ 9.250
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret May 20, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
48 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
1,820 GBP
Oversøiske studerende (ikke-EU): £ 14.460 - Skotske og EU-studerende: £ 1.820 - Studerende fra resten af ​​Storbritannien: £ 9.250
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Stirling, Scotland
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Det Forenede Kongerige - Stirling, Scotland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen