BSc (Hons) I Computing Science

University of Stirling

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc (Hons) I Computing Science

University of Stirling

Oversigt

Vores moderne verden virker på grund af computerforskere. Det er en verden, hvor langt de fleste globale penge eksisterer kun på computere, og en computer kan fortælle et falsk smil fra en rigtig. I 2020 vil en anslået 31 milliarder enheder blive forbundet til internettet.

Ikke alene vil dette kursus give dig teorien, men du får masser af praktisk erfaring med design, opbygning og analyse af computersystemer. Du vil også udvikle en fast forståelse af, hvordan computere virker, såvel som effektiv computerprogrammering.

Vores kandidater er meget eftertragtede. Vi hjælper dig med at opbygge stærke links inden for branchen og give dig mulighed for at deltage i en tre måneders sommerplacering eller et års placering. Du får også mulighed for at opleve forskellige internationale undervisningsmetoder, hvis du vælger at studere i udlandet.

Her på Stirling kan du nyde adgang til et levende samfund. Du får eksponering for BCS (The Chartered Institute for IT) kapitler, og du kan deltage i en aktiv Computer Club, der understøtter projekter og aktiviteter for dem, der er interesseret i Computer Sciences, herunder organisationen af ​​en Hackathon.

Når du tager eksamen med en BSc (Hons) Computer Science, vil du blive fuldt akkrediteret af British Computer Society, hvilket gør dig til en Chartered Information Technology Professional (CITP) - selskabets faglige medlemsniveau.

"Jeg nyder virkelig min tid på Stirling. Personalet er venligt og gør computeren spændende og interessant, de er altid villige til at hjælpe. Hvis du er frustreret over arbejde, vil de sætte dig i ro og arbejde igennem med dig."

-Rebecca Oakes, Computing Science Graduate

Top grunde til at studere hos os

# 1 Dette kursus har en praktisk, problemløsende tilgang. Du er blevet lært, hvordan du designer effektive løsninger på komplekse problemer.

# 2 Du vil udvikle stærke faglige færdigheder inden for brancher med lokale virksomheder og store multinationale.

# 3 Kandidater er akkrediteret af British Computer Society som en Chartered Information Technology Professional.

Professionel akkreditering

British Computer Society

Præmier eller priser

BCS Glasgow pris: Bedste æresprojekt

Kursus detaljer

I Semester 1 - 3 tager studerende fra alle tre af vores computerrelaterede grader (Computing Science, Software Engineering og Business Computing) de samme kernemoduler i Computing Science. Kernekoncepter omfatter: Computational Thinking; Programmering ved hjælp af Java; Sociale og faglige spørgsmål; Brugbarhed og tilgængelighed af grænseflader; Datastrukturer, objekter og algoritmer. Du vil også tage to yderligere emner. I Semester 1 skal du tage et matematik modul.

Semester 4-8 dækker obligatoriske moduler som Computer Systems og Software Engineering. Valgfrie moduler omfatter: Computer Security og Forensics; Kunstig intelligens; Web Services; Telekommunikation; Spiludvikling.

Honours studerende arbejder på et selvstændigt projekt i deres sidste år. Valget af projektemne kan motiveres af en særlig interesse, som du har og kan indebære design og udvikling af et større stykke software, en undersøgelse af et bestemt forskningsdrevet emne eller udviklingen af ​​styringssoftware til en hardwareenhed.

Vores studerende nyder også adgang til en aktiv Computer Club, der organiserer en række aktiviteter og projekter for dem, der er interesseret i Computing Science.

Undervisning

Vi har fået fem stjernede excellence til vores undervisning ved QS World University Rankings 2017/18.

Du vil lære om Computing Science gennem forelæsninger, små tutorial grupper og mest af alt gennem praktiske laboratorier, hvor begreber undervist i forelæsninger implementeres og testes.

Vurdering

Computing Science undervises som et meget praktisk emne, og næsten alle moduler omfatter praktiske opgaver. Typisk tæller disse for 50 procent af bedømmelseskvaliteten pr. Modul, med resten til eksamen. I en æresgrad kombineres karaktererne for alle avancerede moduler taget i semester 5 til 8 for at give din sidste gradsklassifikation.

Arbejdsplads muligheder

Vi hjælper vores elever med at opbygge stærke forbindelser med industrien gennem tre måneders sommerpladser og etårige placeringer. Begge disse tilbydes til tredjeårsstuderende. Placering er tilgængelig hos lokale små og mellemstore virksomheder samt store virksomheder.

Kontakt

Dr. Andrea Bracciali

44 (0) 1786 467446

abb@cs.stir.ac.uk

Gebyrer - 2018/2019

  • Oversøiske studerende (ikke-EU) £ 14.460,00
  • Skotske og EU-studerende £ 1.820,00
  • Studerende fra resten af ​​Storbritannien £ 9.250
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret May 20, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Jan. 2019
Duration
Varighed
36 - 48 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
1,820 GBP
Oversøiske studerende (ikke-EU): £ 14.460 - Skotske og EU-studerende: £ 1.820 - Studerende fra resten af ​​Storbritannien: £ 9.250
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Stirling, Scotland
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Det Forenede Kongerige - Stirling, Scotland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Jan. 2019
Det Forenede Kongerige - Stirling, Scotland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen