BSc (Hons) I Miljøvidenskab

University of Stirling

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc (Hons) I Miljøvidenskab

University of Stirling

Oversigt

Hvis du vil have en karriere, der tager fat på verdens mest presserende miljøudfordringer, er dette kurset for dig.

Dagens miljøforskere udfordres til at finde løsninger på nogle af verdens mest presserende problemer som klimaforandringer, forurening, tab af biodiversitet og bæredygtig levering af energi, mad og rent vand.

Stirling er et knudepunkt for bevarelses- og miljøorganisationer. Det er et fantastisk sted at studere miljøvidenskab. Vi var et af de første britiske universiteter, der introducerede en miljøvidenskabelig grad, og vores kursus er akkrediteret af Institut for Miljøvidenskab.

Du får videnskabelig grundlægning og relevante, beskæftigelsesmæssige og efterspurgte færdigheder. Specialistkompetencer moduler er inkluderet i hvert semester af vores kursus, og regelmæssige karriere sessioner er indlejret i kerneundervisning. Felt uddannelse er et grundlæggende element, der omfatter feltkurser i Skotland, Island og Spanien.

På Stirling er vi passionerede for miljøvidenskab og tilbyder dig innovativ, tværfaglig og forskningsorienteret undervisning, der vil inspirere dig til at være forskellen og beskytte vores samfund og planeten.

"Graden læres med den perfekte balance mellem teori og praktisk anvendelse. Det brede udvalg af moduler tillod mig at fokusere på de områder, der interesserede mig mest, og som medarbejderne var alle eksperter på deres område, blev jeg forsynet med høj -kvalitetsundervisning. "

Raeannon Sinclair, BSc Hons Miljøvidenskab, 2012-2016

Top grunde til at studere hos os

# 1 Vores blanding af videnskabelig viden, feltarbejde og teknisk uddannelse betyder, at vores kandidater er yderst beskæftigede.

# 2 Stirlings miljøhub giver et netværk af læring og muligheder for vores studerende.

# 3 Vi tilbyder feltkurser på lokale og oversøiske steder, for eksempel ved University of Guelph i Canada.

Professionel akkreditering

Dette kursus er akkrediteret af Institut for Miljøvidenskab og Udvalget for Miljøledere. Akkreditering viser, at kurset opfylder QAA-benchmarkopgørelsen for jordvidenskab, miljøvidenskab og miljøstudier. Det signalerer også potentielle arbejdsgivere om, at undervisningen, læring og forskning er tilpasset professionel udvikling af høj kvalitet.

Fordele ved akkreditering til vores studerende er:

  • Gratis studerende medlemskab af Institutionen for Miljøvidenskab.
  • Første skridt på en miljøkarrierevej, der kan tage dem til Chartered Status.
  • Eksklusiv adgang til medlemmernes område på IES-webstedet, med nyheder om job og arrangementer.
  • Elektroniske kopier af Environmental Scientist journal.
  • Gratis eller reduceret adgang til IES-arrangementer.

Præmier eller priser

Altajir Stipendier (£ 500) tildeles de højest bedømte studerende i år 3 af BSc / MSci programmet. Forskningsbaserede læringspriser er tildelt til den bedste afhandling i 4. år.

Kursus detaljer

De miljøsystemer, som vores samfund afhænger af, er komplekse og skrøbelige. For at forstå disse systemer skal miljøforskere tage en tværfaglig tilgang, der kombinerer viden om de fysiske, kemiske og biologiske processer, der danner vores naturlige miljø.

Dette kursus vil udstyre dig med analytiske, faglige og laboratoriefærdigheder til at forstå de komplekse interaktioner mellem mennesker og miljø. Forskningsledende undervisning sikrer, at du er ajour med den nyeste viden.

Semesters 1-4 vil udforske videnskaben bag de globale fysiske, kemiske og biologiske processer, der danner vores naturlige miljø. Vi yder også uddannelse i laboratorie- og feltfærdigheder gennem en række kerne- og valgfag. Dette omfatter en boligfeltur til Aviemore eller Lake District.

Semester 5-8 vil give specialuddannelse i kernemoduler som: Miljøpolitik og ledelse; Geografiske informationssystemer; og metoder og anvendelser inden for miljøvidenskab.

Mange studerende arbejder tæt sammen med akademikere i hele deres tid og har gavn af at deltage aktivt i forskningsprogrammer.

Vores alumner bidrager til vores undervisning, som inviterede højttalere og diskussionspartnere. Fakultetet tilbyder også et konkurrencedygtigt sommerbursprogram for at give eleverne et værdifuldt arbejde og forskningserfaring.

Undervisning

Vi har fået fem stjernede excellence til vores undervisning ved QS World University Rankings 2017/18. Vores forskningsledede undervisning er kernen i din læring, da vores medarbejdere er verdensledende inden for miljøvidenskabelig forskning. Vores undervisningsmetoder omfatter forelæsninger, felt- og laboratorieøvelser, seminarer og individuelle og gruppeprojekter.

Feltarbejde

Feltarbejde er integreret i kurset. Stirling er et ideelt sted for at studere miljøet - campus har en loch og skovområder sat på baggrund af Ochil Hills. Der er også let adgang til landskaber så forskellige som det skotske højland, den forreste flodmunding og jorden nedbrudt gennem tidligere industrielle aktiviteter.

En boligfeltklasse afholdes i år 2. Vi tilbyder også et valg af valgfrie landture til det sydlige Spanien eller Island i år 3 for at studere ukendte miljøer, udvikle en forståelse for, hvordan disse landskaber har udviklet sig og de miljømæssige problemer, de præsenterer.

Vurdering

Vi bruger en bred vifte af metoder til at vurdere dine færdigheder bredt. Modulerne bedømmes ved hjælp af en kombination af kursusarbejde og eksamener, der omfatter skriftlige opgaver som essays og rapporter, feltskitser, præsentationer, gruppe- og individuelle projekter.

Klasseværelset timer

Klasseværelsetider varierer afhængigt af de moduler, der studeres. Du kan typisk forvente 9 timer forelæsninger pr. Uge plus mellem 3 og 9 timer praktik.

Studere i udlandet

Miljøvidenskab har et veletableret udvekslingsprogram med University of Guelph i Canada. Der findes også Erasmus-aftaler for Göteborgs Universitet (Sverige), Universitetet i Tübingen (Tyskland) og Wageningen Universitet (Holland).

Kontakt

Dr. Christian Schröder

44 (0) 1786 467754

christian.schroeder@stir.ac.uk

Gebyrer - 2018/2019

  • Oversøiske studerende (ikke-EU) £ 14.460,00
  • Skotske og EU-studerende £ 1.820,00
  • Studerende fra resten af ​​Storbritannien £ 9.250
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret May 22, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Jan. 2019
Duration
Varighed
48 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
1,820 GBP
Oversøiske studerende (ikke-EU): £ 14.460 - Skotske og EU-studerende: £ 1.820 - Studerende fra resten af ​​Storbritannien: £ 9.250
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Stirling, Scotland
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Det Forenede Kongerige - Stirling, Scotland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Jan. 2019
Det Forenede Kongerige - Stirling, Scotland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen