BSc (Hons) I Software Engineering

University of Stirling

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc (Hons) I Software Engineering

University of Stirling

Oversigt

Er du fascineret af de kreative muligheder for teknologi og software? Elsker du at løse komplekse problemer som en del af et hold? Hvis ja, software engineering kan være karrieren for dig. Du vil have stor efterspørgsel efter at udvikle de systemer, der er fundamentet og limmen i vores moderne verden, og som omdanner vores erfaringer inden for kommunikation, forretning, underholdning, spil og sundhedspleje.

Vores grad vil lære dig kreativitet, logisk analyse, problemløsning og hvordan teamwork bygger komplekse systemer. Du vil studere praksis og teknikker til real-world software design og tilhørende programmeringsteknologier og få praktisk erfaring med softwareudvikling.

For at hjælpe dig med at opbygge stærke forbindelser med industrien tilbyder vi tre måneders sommerplaceringer og et års placeringer med lokale SMV'er og store virksomheder. Studerende har også mulighed for at engagere sig i et internationalt læringsmiljø gennem vores udvekslingsprogrammer.

Top grunde til at studere hos os

# 1 Vi lærer en praktisk, problemløsende tilgang. Vi viser dig, hvordan du designer effektive løsninger på komplekse problemer.

# 2 Udvikle stærke faglige færdigheder gennem brancheplaceringer med lokale virksomheder og store multinationale.

# 3 Kandidater er akkrediteret af British Computer Society som en Chartered Information Technology Professional.

Professionel akkreditering

BCS (Chartered Institute for IT)

Præmier eller priser

BCS Glasgow pris: Bedste æresprojekt

VerInt-prisen for Software Engineering

Kursus detaljer

I løbet af semester 1-3 tager de studerende fra alle tre af vores computerrelaterede grader (Computing Science, Software Engineering og Business Computing) de samme kernemoduler i Computing Science plus to andre emner. Kernemner omfatter: Computational Thinking; Programmering ved hjælp af Java; Sociale og faglige spørgsmål; og datastrukturer, objekter og algoritmer. I Semester 1 skal Software Engineering studerende også tage et matematik modul.

Semester 4-8 dækker obligatoriske kerne moduler - herunder Computer Systems og Software Engineering - plus valgfrie moduler, herunder: Computer Security og Forensics; Kunstig intelligens; Web Services; Telekommunikation; og spiludvikling. I semester 4-8 består kurset af både kerne obligatoriske moduler og valgfrie avancerede moduler, hvilket giver dig mulighed for at udforske dine særlige interesser.

Du vil gennemføre et selvstændigt projekt i dit sidste år, der involverer design og udvikling af et stort stykke software fra de oprindelige krav til den endelige levering.

Vores studerende nyder også adgang til en aktiv Computer Club, der organiserer en række aktiviteter og projekter for dem, der er interesseret i Computing Science og Software Engineering.

Undervisning

Vi har fået fem stjernede excellence til vores undervisning ved QS World University Rankings 2017/18. Du vil lære om Software Engineering gennem forelæsninger, små tutorial grupper og praktiske laboratorier, hvor begreber undervist i forelæsninger implementeres og testes. Du gennemfører en række moduler, der involverer teambaseret software design, udvikling og testning.

Vurdering

Vi underviser Software Engineering som et meget praktisk emne, og næsten alle moduler omfatter praktiske opgaver. Typisk tæller disse for 50 procent af bedømmelseskvaliteten pr. Modul, med resten til eksamen. I en æresgrad kombineres karaktererne for alle avancerede moduler taget i semester 5-8 for at give din sidste gradsklassifikation.

Klasseværelset timer

For hver af de tre moduler du tager hvert semester, vil du typisk deltage i tre forelæsninger sammen med en praktisk og en tutorial. Dette vil resultere i gennemsnitligt 15 timers undervisning i klasseværelset om ugen.

Arbejdsplads muligheder

For at hjælpe dig med at opbygge et stærkt link til industrien tilbyder vi tre måneders sommerplaceringer og et års placeringer med lokale SMV'er og store virksomheder. Begge placeringer er tilgængelige for tredjeårsstuderende.

Kontakt

Dr. Andrea Bracciali

44 (0) 1786 467446

abb@cs.stir.ac.uk

Gebyrer - 2018/2019

  • Oversøiske studerende (ikke-EU): 14.460 £
  • Skotske og EU-studerende: £ 1.820
  • Studerende fra resten af ​​Storbritannien: 9.250 £
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret May 22, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
36 - 48 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
1,820 GBP
Oversøiske studerende (ikke-EU): £ 14.460 - Skotske og EU-studerende: £ 1.820 - Studerende fra resten af ​​Storbritannien: £ 9.250
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Stirling, Scotland
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Det Forenede Kongerige - Stirling, Scotland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen