BSc (Hons) i ernæring
St Mary's University Twickenham, London
Nøgleinformation
Campus placering
Twickenham, Det Forenede Kongerige
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
3 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
GBP 9.250 / per year *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* hjem studerende; 13.650 GBP - internationale studerende
Introduktion
Vores ernæringskursus vil give dig de færdigheder, der kræves til anvendelsen af ernæringsvidenskab på forskellige områder og forbedre din beskæftigelsesegnethed. Du vil uddybe din forståelse af, hvordan kroppen bruger næringsstoffer og den indvirkning, kosten har på vores generelle sundhed, herunder udvikling af sygdom.
- Akkrediteret af Association for Nutrition (underlagt AfN re-akkreditering)
- Giver et overblik over forholdet mellem kost, sundhed og fitness og udforsker løsninger på de ernæringsrelaterede sundhedsproblemer i samfundet i dag
- Adgang til vores Nutrition Suite til brug i praktiske sessioner og en Air Displacement Plethysmograph (BodPod)
Hvorfor St Mary's?
Alle de moduler, du vil studere, har et specifikt ernærings- og kostfokus. Biokemi, fysiologi og folkesundhed er alle ernæringsorienterede med relaterede industri-, livsstils- og casestudie-eksempler, der leveres gennem hele din læring.
I dit sidste år får du mulighed for at anvende din ernæringsmæssige viden inden for en række områder såsom sportsernæring eller klinisk ernæring.
Vi tror på, at det er vigtigt for dig at tage herfra som en beskæftigelsesegnet kandidat, så gennem hele din uddannelse opmuntres du aktivt til at søge erhvervserfaring og udvikling, der vil forbedre din portefølje af livsfærdigheder.
Tidligere har studerende været på praktik hos Action on Sugar, Jamie Oliver's Food Revolution og Royal Hospital for Neuro-disability. Der er også inden for universitetet muligheder for at arbejde sammen med Sundheds- og Velvære-teamet om projekter som Manden med en Pan.
Du vil også være i stand til at tilbringe et semester på Universidad de Navarra, i den smukke by Pamplona, Spanien. Du behøver ikke at være flydende i spansk; alle kurser undervises på engelsk. Vi kan også støtte dig med at skaffe finansiering til at hjælpe dig med at dække leveomkostningerne i Spanien.
Hong Kong Nutritionists Society akkreditering
Vores ernæringsgrad er også blevet akkrediteret af Hong Kong Nutritionists Society (HKNS). Denne akkreditering gør enkeltstående æresuddannede kvalificerede til at ansøge om direkte registrering som en registreret associeret ernæringsekspert (RANutr) af HKNS.
For kandidater, der vender tilbage til Hong Kong, vil HKNS arrangere nyuddannede RANutr til at deltage i vores vejledningsprogram for at akkumulere praktisk erfaring under vejledning af erfarne Registrerede Ernæringseksperter (RNutr), med henblik på at forberede RANutr til uafhængig praksis i fremtiden.
Programresultat
Hvorfor studere ernæring?
Kost og ernæring er en millionindustri, der fylder mange millioner pund og er meget omtalt i medierne. Denne uddannelse giver en solid gennemgang af det videnskabelige grundlag for sammenhængen mellem kostfaktorer, sundhed og sygdom. Udvid din viden på St Mary's og lær, hvordan vi kan forbedre vores eget og andres liv i hele verden ved at undersøge kostens betydning for vores sundhed og velvære.
Sammenslutning for ernæringsakkreditering
Vores ernæringsgrad har været akkrediteret af Association for Nutrition (AfN) siden 2010 (med forbehold af AfN-reakkreditering).
Hvis du studerer en AfN-akkrediteret uddannelse, kan du skille dig ud på arbejdsmarkedet og få en fordel i forhold til kandidater, der kommer fra ikke-akkrediterede uddannelser.
Hvis du studerer vores ernæringsgrad som en enkelt æresgrad, kan du søge om direkte adgang som registreret associeret ernæringsekspert. Joint Honours-studerende kan også blive en registreret associeret ernæringsekspert og skal have et hovedfag i ernæring og demonstrere yderligere kompetencer gennem en individuel portfolio.
Indlæggelser
Læreplan
Første år
- Energi og ernæring
- Introduktion til forskning
- Mikronæringsstoffer
- Introduktion til fysiologi og biokemi
- Fødevarevidenskab og nye fødevarer
- Valg af fødevarer og kontrol med fødeindtagelsen
Andet år
- Ernæring i hele livet
- Ernæringsmæssig vurdering
- Ernæringsmæssig biokemi
- Ernæring for sundhed og sygdom
- Forskningsmetoder 2
- Sportsernæring
År tre
- Forskningsprojekt
- Folkesundhed Ernæring
- Ernæring og idrætsudøveren - Valgfrit
- Håndtering af vægt og tilknyttede kliniske tilstande
- Ernæring og genetik - Valgfrit
- Ledelse på arbejdspladsen - Valgfrit
- Den initiativrige arbejdsplads - Valgfrit
Karrieremuligheder
Den fortsatte og voksende interesse for sundhedsdagsordenen betyder, at der er mange karrieremuligheder for gode kandidater i ernæring. Der er roller i den offentlige sektor, herunder lokale og nationale myndigheder på områder som udvikling og gennemførelse af politikker og sundhedsfremme, og i den private sektor inden for fødevareindustrien, markedsføring, PR og medierne.
Tidligere kandidater har fået stillinger i statslige og ikke-statslige organisationer. Dimittenderne har været involveret i sundhedsdagsordenen, ernæringsforskning, medierne, elitesportshold og fødevareindustrien.
Mange af vores kandidater vælger også at blive hos os i et ekstra år for at fuldføre deres postgraduate studier i anvendt sportsernæring, ernæring og genetik, human ernæring MSc eller kronisk sygdomsforvaltning.
Karrieretjenesten har flere oplysninger om karrieremuligheder og muligheder for postgraduate studier til rådighed for ernæringsstuderende, der har påbegyndt deres studier på St Mary's.
Programundervisning
Stipendier og finansiering
Der er en række stipendier og legater til rådighed for nye bachelorstuderende. Dette omfatter:
- St Mary's-stipendium
- Stipendium til vicekanslerens ekspertise
- Stipendium til personer, der forlader en plejefamilie
- Stipendier til internationale studerende
- Stipendier til sport
- Stipendium for sportscoaching