BSc (Hons) i finans, driftsforskning, ledelse og statistik

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Udvikl dine matematiske og statistiske færdigheder og forbered dig på en karriere inden for kvantitativ forretningsanalyse.

Du lærer at bruge avancerede værktøjer fra en bred vifte af matematiske discipliner, såsom beregning, lineær algebra, sandsynlighed og statistik, for at skærpe din matematiske og statistiske resonnement. Derudover udvikler du en dybdegående viden om den kontekst, i hvilken forretningsanalytikere, kvantitative økonomibetjente ('quants') og driftsledere arbejder.

Du udvider din viden om teoretiske koncepter med et specifikt fokus på finansiering og drift og anvender de teknikker, du lærer, til praktiske forretningsforhold.

Dette kursus undervises i samarbejde af Department of Mathematics og York Management School.

Kursusindhold

Du studerer matematik og ledelsesmoduler i hele din grad, hvilket giver dig adgang til akademiske eksperter inden for begge discipliner. Når du skrider frem, udvikler du dine evner, lærer nye teknikker til analyse og anvender dem på praktiske problemer, organisationer står overfor.

I dit andet og tredje år giver optionsmoduler dig mulighed for at skræddersy dit kursus, så det passer til dine interesser og mål, udforske nye studieretninger eller gennemgå tidligere emner i større dybde.

År 1

I år 1 tager du moduler i matematik, statistik, regnskab, økonomi og økonomi, der giver dig et stærkt grundlag for at bygge avancerede færdigheder.

År 2

Kernemoduler i år 2 introducerer nye teknikker og koncepter og giver dig en chance for at bruge komplekse modeller til dataanalyse og driftsundersøgelser. Du vælger også et indstillingsmodul, der giver dig en dybere forståelse af, hvordan virksomheder fungerer.

År 3

Dit sidste år dækker avancerede statistiske og økonomiske færdigheder ud over nye emner, såsom spilteori og beslutningsteori. Option-moduler giver dig mulighed for at fokusere på områder, som interesserer dig og inkluderer muligheder for at arbejde med problemer i det virkelige liv med et forretningskonsulentprojekt.

Læring ved design

Hvert kursus i York er designet til at give klare og ambitiøse læringsresultater. Disse læringsresultater giver dig forståelse af, hvad du vil være i stand til at afslutte kurset. Vi udvikler hvert kursus ved at designe moduler, der øger dine evner til læringsresultaterne og hjælper dig med at forklare, hvad du kan tilbyde arbejdsgivere.

Undervisningsformat

Dine matematikmoduler leveres gennem forelæsninger, problemklasser og undervisning i små grupper. Foredrag beskriver det indhold, der skal læres; problemklasser sætter det i praksis. Undervisning i små grupper i seminarer og tutorials giver dig mulighed for at få tæt støtte fra dine vejledere til at afklare koncepter og diskutere dine ideer.

Forelæsninger i regnskab og økonomi introducerer specifikke teknikker, som du vil øve dig som en del af din uafhængige undersøgelse. Du kan diskutere og tydeliggøre anvendelsen af teknikker i seminarer og reflektere over din læring. Du kan få yderligere support, enten en til en eller i små grupper i planlagte feedback- og høringssessioner.

Resten af din tid på kurset vil blive brugt på uafhængig undersøgelse. Dette kan omfatte forberedelse til forelæsninger og seminarer, opfølgende arbejde, bredere læsning, praksis gennemførelse af evalueringsopgaver eller revision.

Alle lærer med en anden hastighed, så antallet af timer vil variere fra person til person. I Storbritanniens videregående uddannelse er forventningen, at heltidsstuderende bruger 1.200 timer om året på at lære.

Karriere og færdigheder

Vores skræddersyede brugervenlighedssessioner hjælper dig med at identificere og forbedre dine evner. Vores dedikerede supportteam hjælper dig med at opbygge en portefølje af beskæftigelsesegnethed og præsentere dig selv på dit bedste for det næste trin i din karriere.

Vores kandidater går videre til en karriere inden for alle aspekter af forretning og ledelse. Mange fremskridt til postgraduate grader ved York og andre førende universiteter.

Karrieremuligheder

Dette kursus forbereder dig på en karriere som:

  • Dataanalytiker
  • Finansiel analytiker
  • Operations manager
  • Kvantitativ konsulent

Overførbare færdigheder

  • Problemløsning
  • Matematisk modellering
  • Computer programmering
  • Tidsadministration
  • Kommunikation og rapportering
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Founded on principles of excellence, equality and opportunity for all, the University of York opened in 1963 with just 230 students. Since then we have become one of the world's leading universities, ... Læs mere

Founded on principles of excellence, equality and opportunity for all, the University of York opened in 1963 with just 230 students. Since then we have become one of the world's leading universities, carving out a reputation as an academic powerhouse where a clear focus on excellence has secured national and international recognition alongside longer established institutions. Minimer