BSc (Hons) i Culinary Management integrerer erfaringsmæssig læring med akademisk rigor for at forberede dig til den konkurrencedygtige kulinariske industri.
Fra praktiske kulinariske færdigheder sammen med ledelse og lederskab færdigheder, vil dette 3-årige program give eleverne en chance for at udmærke sig i denne professionelle industri. Gennem forelæsninger, demonstration, arbejdsbaseret læring og praktiske erfaringer, vil eleverne blive udsat for teknikker til kvalitetsfremstilling og -præsentation. På erhvervssiden sikrer kurser som marketing, kommunikationsevner, styring af mennesker, små virksomheder og kvalitetsstyring, at kandidater er godt afrundede for at imødekomme industriens krav.
Væsentlig praktisk erhvervserfaring opnås gennem en 18-ugers praktikophold. Denne grad er akkrediteret af Le Cordon Bleu, og efter den vellykkede afslutning af programmet tildeles kandidater to certifikater; en fra Sunway University og en anden fra Le Cordon Bleu, en førende institution inden for kulinarisk kunst og gæstfrihed.IndtagJanuar, april og augustVarighed3 år (fuld tid)KarriereudsigterDirektør for mad og drikkevarer
Restaurant Ejer / Entreprenør
Chef de Cuisine / Executive Chef
Køkkenchef
Fødevareforfatter / kritiker
In-flight Food Manager
Corporate ChefmodulerRegnskab for beslutningstagning
Grundlæggende kulinariske operationer
Drikkevidenskabsstudier
Principper og teknikker til bagning og bagværk
Virksomhed inden for turisme og gæstfrihed
Mellemliggende kulinariske operationer
Principer for markedsføring
Engelsk for turistserviceindustrien
Fødevaresikkerhed og sanitet
Grundlæggende Restaurantoperationer
Avancerede kulinariske teknikker
Avanceret konditori
Køkken og kultur i Malaysia
Mad og ernæring
Food Supply Chain Management
Mængde Fødevareproduktion
Kvalitetsstyring
Mad og drikkevarer
Forskningsmetoder til gæstfrihed
Kommunikationsegenskaber
Erhvervsstatistik
Hospitality Facilities Development and Management
Managing People in the Hospitality Industry
Small Business Venture
Forskningsprojekt
PraktikIndgangskravSTPM: Gennemsnitlig C eller CGPA 2.0 (min 2 Principals)
Et niveau: minimum 8 point
Australian matriculation: ATAR 55
Canadiske matriculation: 55%
MUFY: 55%
Sunway Foundation in Arts: CGPA 2.0
Sunway Foundation i videnskab og teknologi: CGPA 2.0
UEC: Maksimalt 28 point fra 5 fag (alle Grade Bs)
IB: Afsluttet med mindst 24 point (eksklusive bonuspoint)