BSc (Hons) i regnskab, forretningsøkonomi og ledelse

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Regnskab er virksomhedens sprog. Det giver ledere, investorer og regeringer den information, de har brug for for at tage økonomisk forsvarlige beslutninger.

I det stadig mere komplekse moderne forretningsmiljø er der stor efterspørgsel efter dygtige fagfolk, der kan arbejde fleksibelt i teams på tværs af forretningsgrænser. Du har brug for strategisk fokus og evnen til at påvirke beslutningsprocessen og anvende vurderingen ansvarligt.

Dette kursus placerer regnskabs- og økonomifærdigheder i en bredere forretningsmæssig kontekst. Du får de tekniske færdigheder og problemløsningsevner, du måske forventer af et regnskabs- og finansieringsprogram, men vil også have mulighed for at udvikle stærke kommunikationsevner, bred kommerciel opmærksomhed og en kritisk tilgang til forretningsproblemer.

Denne akademisk udfordrende og erhvervsrelevante grad er akkrediteret af en række faglige instanser og er et ideelt springbræt i karrierer inden for bogføring og ledelse.

Akkreditering

Denne grad er professionelt akkrediteret af Institute of Chartered Accountants i England og Wales (ICAEW) og Chartered Institute of Management Accountants (CIMA).

Disse faglige akkrediteringer gør det muligt for vores kandidater at kræve fritagelse for en række faglige scenepapirer fra ICAEW og CIMA pensum.

Kursusindhold

Vores forretnings- og ledelses-, regnskabs- og finansgrader deler nogle fælles elementer i år 1 for at introducere dig til de kernekoncepter, der ligger til grund for disse centrale discipliner. Når du skrider frem, udvikler du den viden og de færdigheder, du erhvervet i dit første år, hvilket giver både dybde og bredde til din læring.

Ved afslutningen af dit kursus har du en god forståelse af regnskabs- og økonomipraksis, og hvordan de forholder sig til forretning og ledelse.

Studere i udlandet

År i udlandet

Alle York Management Schools treårige kurser giver dig muligheden for at tilføje et år i udlandet mellem år to og tre af dit kursus.

Sommer i udlandet

Fordyb dig i en anden kultur i et par uger eller hele sommeren på et kort kursus, frivilligt program eller karriererelateret sommerskole.

År 1

År 1 introducerer dig til forretning og ledelse og nogle af de vigtigste koncepter og teknikker, der bruges i regnskab og økonomi. Moduler giver dig et bredt overblik over emner, du kan studere mere detaljeret i senere år. Du lærer også vigtige færdigheder til bogføring og statistisk analyse.

År 2

I år 2 udvikler du din forståelse yderligere og udforsker nogle nye studieretninger. Du lærer nye forskningsteknikker, bliver bekendt med vigtige forretningsprocesser og anvender dine praktiske færdigheder i planlægning og problemløsning.

År 3

I dit sidste år kan du vælge valgfrie moduler til at udvikle nye færdigheder, se nærmere på emner, du er bekendt med, eller undersøge et interessant emne i detaljer. Du tager fire kernemoduler plus to valgfrie moduler eller en afhandling, der er baseret på et originalt forskningsprojekt.

Vær opmærksom på, at de moduler, du vælger, kan have indflydelse på hvilke faglige akkrediteringer, du kvalificerer dig til.

Læring ved design

Hvert kursus i York er designet til at give klare og ambitiøse læringsresultater. Disse læringsresultater giver dig forståelse af, hvad du vil være i stand til at afslutte kurset. Vi udvikler hvert kursus ved at designe moduler, der øger dine evner til læringsresultaterne og hjælper dig med at forklare, hvad du kan tilbyde arbejdsgivere.

Undervisningsformat

Vi fokuserer på at undervise de færdigheder og ekspertise, som arbejdsgivere ønsker. Vi bruger praktiske problemer og casestudier fra vores industrielle partnere for at sikre, at vores moduler er relevante for moderne industri. Vores passionerede tutors 'forskningsledede undervisning sætter dig i spidsen for aktuelle emner inden for forretning og ledelse.

Vi bruger en bred vifte af undervisningsmetoder, der passer til forskellige læringsformer, herunder:

 • Forelæsninger
 • Smågruppeseminarer
 • Aktivitetsbaserede workshops
 • Gruppeprojekter
 • Individuelle projekter

Vores kurser er designet til at opmuntre dig til at tage ansvar for din egen læring og udvikling, men med al den støtte, du har brug for fra vores akademikere.

Karriere og færdigheder

Vores skræddersyede brugervenlighedssessioner hjælper dig med at identificere og forbedre dine evner. Vores dedikerede supportteam hjælper dig med at opbygge en portefølje af beskæftigelsesegnethed og præsentere dig selv på dit bedste for det næste trin i din karriere.

Vores kandidater går videre til en karriere inden for alle aspekter af forretning og ledelse. Mange fremskridt til postgraduate grader ved York og andre førende universiteter.

Karrieremuligheder

Nylige kandidatstillinger inkluderer:

 • Revisor
 • Analytiker
 • revisor
 • Forretningskonsulent
 • direktør
 • Finansiel rådgivende associeret
 • HR-kandidat
 • Investeringsbankmand
 • Politimand
 • Skatterådgiver
 • Teknisk konsulent

Overførbare færdigheder

Ud over specifikke regnskabsmæssige færdigheder og faglig akkreditering fra en række brancheorganisationer vil dette kursus hjælpe dig med at udvikle dine evner til:

 • Kritisk tænkning
 • Problemløsning
 • Kommunikation, præsentation og rapportering
 • Analyse og dataanalyse
 • Tidsadministration
 • Samarbejde og ledelse
 • Forhandling og overtalelse
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Founded on principles of excellence, equality and opportunity for all, the University of York opened in 1963 with just 230 students. Since then we have become one of the world's leading universities, ... Læs mere

Founded on principles of excellence, equality and opportunity for all, the University of York opened in 1963 with just 230 students. Since then we have become one of the world's leading universities, carving out a reputation as an academic powerhouse where a clear focus on excellence has secured national and international recognition alongside longer established institutions. Minimer