BSc Bank & Finans

St Martin’s Institute of Information Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc Bank & Finans

St Martin’s Institute of Information Technology

BSc Bank & Finans

&nbsp

Institut for Regnskab og finansiering på St Martins Instituttet tilbyder en helt ny om grad forsket og udviklet af London School of Economics & Statskundskab (LSE). Disse grader giver dig en forståelse af regnskab og finansiering, bank og finans, der vil være nyttige i hele din karriere. Det betyder, at vi ikke bare underviser regnskabs-eller bank teknikker og fokusere på beregningsmæssige færdigheder med henblik på øjeblikkelig anvendelse, men for at gøre det muligt for vores studerende til at vurdere deres anvendelighed i forskellige sammenhænge. Vi opfordrer dig til at tage kritisk og fleksibel synsvinkel og se på emnet fra en række forskellige perspektiver, herunder den internationale dimension.


Hvem er det til?

• Hvis du ønsker at arbejde i de områder af regnskab, revision, bank-, investerings-, salgs-, business, økonomi og ledelse.

• Hvis du i øjeblikket arbejder gerne vil udvikle dine faglige færdigheder og viden yderligere.

• Hvis du ejer en virksomhed og ønsker at gøre fremskridt dig selv og din virksomhed til højere niveauer.


Funktioner af Degree

Denne grad giver en grundig grundstødning i bank og finans i en stærk social videnskab ramme og et internationalt præg, der er udviklet i samråd med akademikere og fagfolk i hele verden. De emneguides forudsat at støtte vores foredrag er skrevet af internationalt anerkendte ledere i både akademisk forskning og i faglig regnskab og de finansielle markeder.

Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Malta - Hamrun
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Malta - Hamrun
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen