BSc Environmental Geoscience

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc Environmental Geoscience

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

BSc Environmental Geoscience

Med fokus på miljømæssige og geologiske samfundsrelevante spørgsmål, dette kursus er enestående, fordi det er forsynet sammen med verdens førende britiske Geological Survey (BGS).

Optaget af, hvordan vi bruger naturens ressourcer, håndtere miljømæssige forandringer og sikre modstandsdygtigheden over for miljørisici, geofysikere er eksperter på, hvordan vi interagerer med miljøet under vores fødder. De arbejder for at forstå Jordens processer og give væsentlige oplysninger for at løse nogle af det 21. århundredes mest presserende samfundsmæssige udfordringer, herunder styring af ressourcer, beskytte miljøet, og sundhed, sikkerhed og velfærd for offentligheden.

Kør fællesskab med verdens førende BGS, som rådgiver den britiske regering om alle aspekter af geoscience, er dette kursus designet til at hjælpe vokse den næste generation af miljøet geovidenskabelige eksperter.

Du får mulighed for at tilbringe tid på BGS i nærliggende Keyworth, få praktisk erfaring og arbejde med specialister, der i øjeblikket udfører vitale forskning i klimaændringer, jord farer og energi. Du vil gå ind i området med geofysikere fra BGS og universitetet.

"Som samfund har vi brug for eksperter, der er udstyret til at forstå og håndtere spørgsmål som vores energi- og vand ressourcebehov. Dette kursus kombinerer BGS og universitetets viden og ressourcer med henblik på at udstyre de studerende med de færdigheder, de behøver for at opfylde de miljømæssige geovidenskabelige udfordringer, vi står overfor i dag. "
Professor Mike Stephenson, direktør for Videnskab og Teknologi, BGS

Nyder godt af et levende læringsmiljø med state-of-the-art faciliteter, herunder specialiserede laboratorier dedikeret til den fysiske og kemiske analyser af sedimenter og vand, vil du også have muligheder for at rejse til inspirerende destinationer i Storbritannien og i udlandet.

Year One

Designet til at sikre, at du har nøglen fundament niveau viden, der kræves for mere tilbundsgående undersøgelse i år to og tre, det første år af dette kursus omfatter introduktioner til geologiske, atmosfæriske, oceaniske og økologiske systemer. Du vil udvikle din praktiske forskning færdigheder med en fire-dages intensivt boligområder feltkursus i Lake District.

År to og tre

Du vil foretage centrale moduler i geologi og forskning teknikker i dine andet og tredje år, samt forberede en 10.000-ord afhandling baseret på et forskningsemne eget valg. Du vil foretage feltarbejde (i øjeblikket i Cypern), vil være i stand til at vælge mellem en række af geovidenskabelige moduler og kan anvende til at tilbringe efterårssemestret dit andet år studere i udlandet.

Nøgle Fakta

 • Dette kursus drives i samarbejde med verdens førende britiske Geological Survey (BGS)
 • Vi er en af ​​18 institutioner i Storbritannien at være blevet udvalgt til at deltage i Q-Step program, som anerkendelse af vores engagement i at udvikle elevernes kvantitative ekspertise
 • Du kan udvikle dine praktiske færdigheder ved at nedsænke dig selv i miljøer med geografisk interesse
 • Vi har en række af state-of-the-art faciliteter til brug for vores elever, herunder forskningslaboratorier og ressourcecentre

adgangskrav

 • A-niveauer: ABB herunder to naturvidenskabelige fag (biologi, kemi, miljøvidenskab, miljømæssige undersøgelser, geografi, geologi, matematik, fysik eller nært beslægtede)
 • Ansøgere, der tager videnskaben A-niveauer med en praktisk element i vurderingen er forpligtet til at videregive denne
 • GCSEs: GCSE matematik, 4 (C) eller over

Engelsk sprogkrav

 • IELTS: 7,0 (ikke mindre end 6,0 i ethvert element)

Hvis du har brug for ekstra støtte til at tage dine sprogfærdigheder til det krævede niveau, kan du deltage i en presessional kursus på Center for English Language Education (CELE), som er akkrediteret af British Council til undervisning i engelsk. Succesfulde studerende kan udvikle på deres valgte kandidatstudium uden at tage IELTS igen.

Internationale ansøgere

Vi glæder os over studerende fra hele verden og har en dedikeret Internationale Kontor, der tilbyder vejledning og rådgivning til internationale ansøgere.

modne studerende

At The University of Nottingham har vi en værdifuld fællesskab af modne studerende, og vi sætter pris på deres bidrag til den bredere studerende befolkning. Du kan finde masser af nyttige oplysninger i vores vejledning for modne studerende.

Alternative kvalifikationer

Se den alternative side kvalifikationer for detaljer.

Fleksible indlæggelser politik

I erkendelse af vores ansøgernes varieret oplevelse og uddannelsesforløb, The University of Nottingham beskæftiger en fleksibel indlæggelser politik. Vi kan gøre nogle ansøgere et tilbud lavere end annonceret, afhængigt af deres personlige og uddannelsesmæssige forhold. Se venligst universitetets indlæggelser politikker og procedurer for at få flere oplysninger.

Noter for ansøgere

Vi søger studerende, der har evnen og motivationen til at drage fordel af vores kurser, og som vil gøre et værdsat bidrag til skolen og universitetet. Kandidater til fuld tid optagelse betragtes på grundlag af deres UCAS ansøgning.

Alle ansøgninger vurderes ligeligt på fortjeneste; studerende er som regel valgt på grundlag af akademiske og personlige egenskaber. Vi er ikke afhængige af forventede kvaliteter alene, men tage hensyn til den bredere sammenhæng af dine præstationer, primært som afspejles af dit engagement med geografi ud over at studere det som et akademisk emne - som det fremgår i din personlige redegørelse og reference.

Ansøgere er ikke rutinemæssigt interviewet. Hvis du bliver tilbudt en plads med School for Geografi, vil du blive inviteret til at deltage i en UCAS besøg dag. Formålet med besøget er for dig at sikre, at Nottingham opfylder dine behov og ønsker. Du vil være i stand til at mødes med medlemmer af lærerstaben og, meget vigtigt, nogle nuværende studerende.

Moduler

Typisk år én moduler

Core

 • Karriere kvalifikationer til Geographers
 • Jorden og Miljødynamik
 • Foundation Matematik
 • Geografisk Field Course
 • Geografiske informationssystemer
 • På Jorden og livet
 • Fysiske Landskaber i Storbritannien
 • tutorial

Typisk år to moduler

Core

 • Dissertation Forberedelse
 • Mineralogi og Petrologi
 • Forskning Tutorial
 • Sedimentologi og Palæontologi
 • Teknikker i fysisk geografi

Valgfri

 • Desert Geomorfologi
 • Digital Explorers
 • Environmental Change
 • Livsmønstre
 • River Processer og Dynamics

Typisk år tre moduler

Core

 • Dissertation BSc
 • Miljømæssige Geofysik og geologisk kortlægning (Cypern feltkursus)
 • Geologiske ressourcer og risici

Valgfri

 • Miljø Informatik og Modellering
 • Geospatial Technologies: Mobile, Augmented og Virtual
 • Globale klimaforandringer
 • Praktisk floden Management og Restaurering (Mount St. Helens feltkursus)
 • kvaternære miljøer
 • Skala og mangfoldighed på De Kanariske Øer

Modulerne vi tilbyder er inspireret af forskning interesser vores medarbejdere og som et resultat kan ændre sig på grund af, for eksempel, forskning udviklinger eller lovgivning ændringer. Ovenstående liste er et udsnit af typiske moduler vi tilbyder, ikke en endelig liste.

Studieophold i udlandet

The University of Nottingham har en af ​​de mest omfattende og forskelligartede studier i udlandet programmer i Storbritannien, og de, der har studeret i udlandet siger ofte, at det var højdepunktet i deres tid som studerende.

På dette kursus, kan du anvende til at tilbringe første halvår af dit andet år på et af vores partnerinstitutioner i steder som Australien, Canada, Singapore og USA. Du får mulighed for at udvide din horisont og forbedre din beskæftigelsesegnethed ved at opleve en anden kultur og vil studere lignende moduler til dine kolleger tilbage i Nottingham.

Vi tilbyder også ekskursioner til steder som Italien og USA, hvor du får at sætte dine praktiske færdigheder i praksis, studere landskab historie og urbane geografi.

Karriere

Du vil få mulighed for at udforske post-eksamen ruter til erhvervsmæssige kvalifikationer - såsom at blive en statsautoriseret geolog - og ud over dette, arbejder hen imod at blive en specialist i Land Betingelse eller være på registret over Ground Engineering Professionals.

Som kandidat fra The University of Nottingham, vil du blive meget efterspurgte, og ved at studere en grad i School for Geografi, vil du få en bred færdighed sæt, der vil skabe grundlaget for din valgte karriere.

Beskæftigelsesegnethed er kernen i vores undervisning, og vi sikrer, at alle vores grader vil udstyre dig med de væsentlige færdigheder og viden, som arbejdsgiverne er på udkig efter. Vores omfattende karriere program omfatter en-til-en CV workshops og arbejdsgiverorganisationer foredrag fra skole alumni, samt karriere netværksarrangementer.

Vores kandidater går videre til en bred vifte af karrieremuligheder. Nogle indtaste roller, der har en direkte sammenhæng til deres grad, herunder bevarelse og beskyttelse af kulturarv og landmåling. Andre sikre positioner, der udnytter deres overførbare færdigheder såsom ledelsesrådgivning, PR, markedsføring og finansielle roller.

Nyuddannede fra School of Geography har gået på at arbejde for organisationer som British Geological Survey, Capita, Grant Thornton, Historisk England, Network Rail, Swiss Re, Teach Først og Tesla Motors.

Gennemsnitlig startlønnen og karriereforløb

I 2015 95% af første grad kandidater i School of Geography, der var til rådighed for arbejdsmarkedet havde sikret arbejde eller videre studier inden for seks måneder efter eksamen. Den gennemsnitlige startløn var £ 21.702 med den højeste bliver £ 39.500. Kendte omgivelser fuld tid hjem førstegradsslægtninge bachelorer 2014/15. Løn beregnes baseret på dem på fuld tid lønnet beskæftigelse i Det Forenede Kongerige.

Karriere støtte og rådgivning

Studerer til en grad på The University of Nottingham vil give dig den type færdigheder og erfaringer, der vil vise sig uvurderlig i enhver karriere, alt efter hvilken retning du beslutter at tage.

Gennem din tid hos os, kan vores Karriere og beskæftigelsesegnethed service hjælpe dig med at forbedre dine beskæftigelsesegnethed færdigheder endnu længere; bistå med job eller kursus applikationer, der søger efter passende praktikophold og hosting begivenheder for at bringe dig tættere på en bred vifte af potentielle arbejdsgivere.

Tag et kig på vores side Karriere for en oversigt over al den støtte og de muligheder, som vi leverer til nuværende studerende beskæftigelsesegnethed.

The University of Nottingham er den bedste universitet i England for graduate beskæftigelse, ifølge The Times og Sunday Times God University Guide 2017.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
9,250 GBP
Internationale gebyrer: 18,630 GBP (HEU gebyrer: 9250 GBP)
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen