BSc film & tv-produktion (Hons)

University of Greenwich

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc film & tv-produktion (Hons)

University of Greenwich

BSc Film & TV Production (Hons)

Dette program tilbyder en bred base til produktion og post produktion, herunder kamera, studio roller, redigering færdigheder, digital compositing og visuelle effekter. Præsentation, design, animation og teknikker til motion graphics er også inkluderet.

Det giver mulighed for at erhverve både de nyeste teknikker og traditionelle færdigheder i tv og film produktion og post-produktion. Ved en vellykket gennemførelse af dette program studerende vil være i stand til: demonstrere færdighed i kamera og studie teknikker, analysere, designe og skabe bevægelse grafik og visuelle effekter, producere og administrere aktiver i en lang række medier (film, tekst, billede, animation, lyd, video).

Enkeltpersoner vil arbejde selvstændigt og som del af et team, udnytte nye teknologier i forbindelse med produktion og post-produktioner industrier til at producere en portefølje af arbejde, der demonstrerer en stærk teknisk, socialt, etisk og juridisk bevidsthed for underholdningsindustrien.

Universitetet har i øjeblikket en partnerskabsaftale med BBC Uddannelse og Udvikling, hvor de vil være indtastning forelæsninger og praktiske studie sessions som en del af programmet.

Følgende er en indikation af den aktuelle program indhold. Den hurtigt skiftende karakter af fagområdet betyder dog, at begge de udbudte kurser, og enkelte kursus indhold, kan variere i de kommende år.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 uger
Fuldtid
Price
Pris
- UK / EU; £ 11.200 for internationale studerende
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen