Læs den officielle beskrivelse

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i Energy Studies, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode og teknikker til det. BSc Honours er hovedsagelig en kursusaktiviteter grad hvoraf mindst 25% (30) af de kreditter er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under opsyn.

Graden kræver en høj grad af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed, og fungerer som den første videnskab postgraduate specialisering kvalifikation give de studerende indgående videnskabelig viden og færdigheder forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate videnskab undersøgelse.

Optagelse på programmet kræver godkendelse af programmet koordinator for Energy Studies og chefen for Institut for Geografi, Environmental Management og Energi Studier og er underlagt passende universitetsstudier og erfaring i energibranchen.

Programmet er kun præsenteret på en deltid (4 semestre). Programmet består af seks moduler. Der er en skriftlig eksamen for hvert modul.

  1. Energi økonomi
  2. energiteknologi
  3. Energy Modelling
  4. De internationale, Geografiske og politiske aspekter af energi
  5. Politikformulering Energy
  6. Forskningsprojekt
Program undervist i:
Engelsk

Se 135 flere kurser fra University of Johannesburg »

This course is Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
2 år
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Feb. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date