Read the Official Description

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i Energy Studies, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode og teknikker til det. BSc Honours er hovedsagelig en kursusaktiviteter grad hvoraf mindst 25% (30) af de kreditter er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under opsyn.

Graden kræver en høj grad af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed, og fungerer som den første videnskab postgraduate specialisering kvalifikation give de studerende indgående videnskabelig viden og færdigheder forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate videnskab undersøgelse.

Optagelse på programmet kræver godkendelse af programmet koordinator for Energy Studies og chefen for Institut for Geografi, Environmental Management og Energi Studier og er underlagt passende universitetsstudier og erfaring i energibranchen.

Programmet er kun præsenteret på en deltid (4 semestre). Programmet består af seks moduler. Der er en skriftlig eksamen for hvert modul.

  1. Energi økonomi
  2. energiteknologi
  3. Energy Modelling
  4. De internationale, Geografiske og politiske aspekter af energi
  5. Politikformulering Energy
  6. Forskningsprojekt
Program taught in:
Engelsk

See 135 more programs offered by University of Johannesburg »

This course is Campus based
Start Date
Feb. 2019
Duration
2 år
Deltid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
End Date
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date