Læs den officielle beskrivelse

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i fysik, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode og teknikker til det. BSc Honours er hovedsagelig en kursusaktiviteter grad hvoraf mindst 25% (30) af de kreditter er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under opsyn.

Graden kræver en høj grad af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed, og fungerer som den første videnskab postgraduate specialisering kvalifikation give de studerende indgående videnskabelig viden og færdigheder forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate videnskab undersøgelse.

Adgang til Honours programmet er underlagt tilladelse fra chefen for afdelingen.
Et minimum summative mærke på 60% i fysik på NQF niveau 6 (tredje år) plus 50% i matematik på NQF niveau 5 (andet år) er den standard indgang kravet.

Afslutning af Physics Honours programmet kræver passerer projektet (PHY0000) og 9 yderligere moduler, herunder obligatorisk for den valgte specialisering. Ikke alle moduler kan udbydes i et bestemt år. I tilfælde af moduler, der er spredt over to semestre, det første semester modulet fungerer som en forudsætning for andet halvår modulet.

Som en del af valgfag, kan en studerende højst vælge to moduler fra fakultetet for andre Science afdelinger end fysik, med tilladelse fra chefen for Fysik afdeling.

Den endelige karakter for hver af teori moduler i fysik Honours programmet beregnes som følger: Prøven mærket bidrager med 70% og det semester mærket 30% mod endelige karakter.

Yderligere krav Undersøgelse indgang

  1. Hvis der findes en studerende at have deltaget mindre end 70% af forelæsninger i løbet af et semester i et bestemt kursus, kan sådan en studerende nægtes adgang til eksamen for dette emne.
  2. En studerende har brug for et semester mærke på 40% i et modul for at få adgang til den endelige vurdering mulighed for dette modul. Semestret og endelige vurdering mark vægt er 30:70, som beskrevet ovenfor. En studerende har brug for en endelige karakter på 50% at bestå et modul. Semestret varemærke bidrager også til resultatet af en supplerende vurdering. Det endelige resultat af en supplerende vurdering er begrænset på 50%.

En studerende vælger en af ​​fem mulige streams:

  • Faststoffysik
  • kernefysik
  • Højenergifysik
  • Teoretisk fysik
  • Astrofysik

Nogle af disse vandløb og specifikke valgfag er muligvis ikke tilgængelige i løbet af et bestemt år.

Program undervist i:
Engelsk

Se 135 flere kurser fra University of Johannesburg »

This course is Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Feb. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date