BSc hons i geografi

University of Johannesburg

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc hons i geografi

University of Johannesburg

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i geografi, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode og teknikker til det. BSc Honours er hovedsagelig en kursusaktiviteter grad hvoraf mindst 25% (30) af de kreditter er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under opsyn.

Graden kræver en høj grad af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed, og fungerer som den første videnskab postgraduate specialisering kvalifikation give de studerende indgående videnskabelig viden og færdigheder forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate videnskab undersøgelse.

For optagelse på Honours programmet, er en bachelorgrad med geografi som én stor (65% i gennemsnit i 3. år), der kræves. Lederen af ​​afdelingen godkender optagelse på Honours program.

Fem semester moduler er nødvendige for Honours Degree, hvoraf Modul 3 (Filosofi og metode) og Modul 7 (Research Project) er obligatoriske. Hvert modul har et lige antal kreditter. Eksamen er i slutningen af ​​semestret for præsentation, undtagen Modul 7, hvilket er et år modul. Modul 3 og hver anden semester modul skal bestås med 50% for at fortsætte med undersøgelse mod Honours Degree.

En studerende skal bestå mindst to moduler pr semester. Semester moduler, der skal præsenteres i en bestemt studieår fastsættes årligt. En godkendt semester modul fra en anden end Geografi Honours Degree kan også følges i det Naturvidenskabelige Fakultet, Det Humanistiske Fakultet eller Faculty of Management.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Duration
Varighed
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen