Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i geografi, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode og teknikker til det. BSc Honours er hovedsagelig en kursusaktiviteter grad hvoraf mindst 25% (30) af de kreditter er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under opsyn.

Graden kræver en høj grad af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed, og fungerer som den første videnskab postgraduate specialisering kvalifikation give de studerende indgående videnskabelig viden og færdigheder forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate videnskab undersøgelse.

For optagelse på Honours programmet, er en bachelorgrad med geografi som én stor (65% i gennemsnit i 3. år), der kræves. Lederen af ​​afdelingen godkender optagelse på Honours program.

Fem semester moduler er nødvendige for Honours Degree, hvoraf Modul 3 (Filosofi og metode) og Modul 7 (Research Project) er obligatoriske. Hvert modul har et lige antal kreditter. Eksamen er i slutningen af ​​semestret for præsentation, undtagen Modul 7, hvilket er et år modul. Modul 3 og hver anden semester modul skal bestås med 50% for at fortsætte med undersøgelse mod Honours Degree.

En studerende skal bestå mindst to moduler pr semester. Semester moduler, der skal præsenteres i en bestemt studieår fastsættes årligt. En godkendt semester modul fra en anden end Geografi Honours Degree kan også følges i det Naturvidenskabelige Fakultet, Det Humanistiske Fakultet eller Faculty of Management.

Program undervist i:
Engelsk

Se 135 flere kurser fra University of Johannesburg »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Feb 2020
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Feb 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date