BSc hons i geologi

University of Johannesburg

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc hons i geologi

University of Johannesburg

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i geologi, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode og teknikker til det. BSc Honours er hovedsagelig en kursusaktiviteter grad hvoraf mindst 25% (30) af de kreditter er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under opsyn.

Graden kræver en høj grad af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed, og fungerer som den første videnskab postgraduate specialisering kvalifikation give de studerende indgående videnskabelig viden og færdigheder forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate videnskab undersøgelse.

At tjene en Honours Degree i geologi, skal en studerende fuldføre alle ni moduler skitseret nedenfor eller nogle af dem, plus tilsvarende niveau moduler fra andre relaterede områder af jord eller materialevidenskab (efter skøn fra chefen for afdelingen) at tilføje op til mindst 170 point. Mindst 60% i alle geologi centrale moduler og for alle tre markskoler (UJ studerende) er påkrævet for at anmode om at blive betragtet for Geologi Honours program.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Duration
Varighed
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen