Læs den officielle beskrivelse

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i geologi, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode og teknikker til det. BSc Honours er hovedsagelig en kursusaktiviteter grad hvoraf mindst 25% (30) af de kreditter er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under opsyn.

Graden kræver en høj grad af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed, og fungerer som den første videnskab postgraduate specialisering kvalifikation give de studerende indgående videnskabelig viden og færdigheder forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate videnskab undersøgelse.

At tjene en Honours Degree i geologi, skal en studerende fuldføre alle ni moduler skitseret nedenfor eller nogle af dem, plus tilsvarende niveau moduler fra andre relaterede områder af jord eller materialevidenskab (efter skøn fra chefen for afdelingen) at tilføje op til mindst 170 point. Mindst 60% i alle geologi centrale moduler og for alle tre markskoler (UJ studerende) er påkrævet for at anmode om at blive betragtet for Geologi Honours program.

Program undervist i:
Engelsk

Se 135 flere kurser fra University of Johannesburg »

This course is Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Feb. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date