Read the Official Description

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i matematik, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode og teknikker til det. BSc Honours er hovedsagelig en kursusaktiviteter grad hvoraf mindst 25% (30) af de kreditter er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under opsyn.

Graden kræver en høj grad af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed, og fungerer som den første videnskab postgraduate specialisering kvalifikation give de studerende indgående videnskabelig viden og færdigheder forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate videnskab undersøgelse.

Den Honours program består af 9 semester moduler og en kort skriftlig projekt. Projektet er udført under tilsyn af et medlem af afdelingen, og skal præsenteres som en forelæsning. Det har vægten af ​​et emne modul og undersøges internt. Moduler vælges i samråd med afdelingen og kan udveksles med moduler fra andre afdelinger; for eksempel fra Anvendt matematik, statistik og økonomi og økonometri.

Program taught in:
Engelsk

See 135 more programs offered by University of Johannesburg »

This course is Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Feb. 2020
End Date
Application deadline

Feb. 2020

Location
Application deadline
End Date