Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i matematik, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode og teknikker til det. BSc Honours er hovedsagelig en kursusaktiviteter grad hvoraf mindst 25% (30) af de kreditter er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under opsyn.

Graden kræver en høj grad af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed, og fungerer som den første videnskab postgraduate specialisering kvalifikation give de studerende indgående videnskabelig viden og færdigheder forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate videnskab undersøgelse.

Den Honours program består af 9 semester moduler og en kort skriftlig projekt. Projektet er udført under tilsyn af et medlem af afdelingen, og skal præsenteres som en forelæsning. Det har vægten af ​​et emne modul og undersøges internt. Moduler vælges i samråd med afdelingen og kan udveksles med moduler fra andre afdelinger; for eksempel fra Anvendt matematik, statistik og økonomi og økonometri.

Program undervist i:
Engelsk

Se 135 flere kurser fra University of Johannesburg »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Feb 2020
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Feb 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date