BSc hons i matematik

University of Johannesburg

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc hons i matematik

University of Johannesburg

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i matematik, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode og teknikker til det. BSc Honours er hovedsagelig en kursusaktiviteter grad hvoraf mindst 25% (30) af de kreditter er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under opsyn.

Graden kræver en høj grad af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed, og fungerer som den første videnskab postgraduate specialisering kvalifikation give de studerende indgående videnskabelig viden og færdigheder forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate videnskab undersøgelse.

Den Honours program består af 9 semester moduler og en kort skriftlig projekt. Projektet er udført under tilsyn af et medlem af afdelingen, og skal præsenteres som en forelæsning. Det har vægten af ​​et emne modul og undersøges internt. Moduler vælges i samråd med afdelingen og kan udveksles med moduler fra andre afdelinger; for eksempel fra Anvendt matematik, statistik og økonomi og økonometri.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Duration
Varighed
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen