Read the Official Description

De Honours i Psykologi program tilbydes kun en fuld tid. De studerende skal udfylde seks moduler inden for en periode på et år. Forskningen komponent er den eneste obligatoriske modul og kører for hele året, som sådan dette modul tæller som to moduler.

De studerende er forpligtet til at vælge fire andre moduler ud af følgende liste: Neuropsykologi; Personlighed Psykologi; Social Psychology; Unormal Psykologi; Terapeutisk psykologi; Psykologisk vurdering; Kritisk Udviklingspsykologi og Sundhedspsykologi. Hvert af disse moduler præsenteres af en ekspert på området, og klasserne er interaktionelle og dynamisk. De studerende er også givet mulighed for at gennemføre et forskningsprojekt med det formål at forberede dem til yderligere undersøgelser. De studerende bliver vurderet via tests, opgaver og eksamener.

Adgangskrav

Fristen for ansøgninger, der skal indskrives i programmet og den dato, hvor den endelige liste over udvalgte Honours kandidater er at blive annonceret bestemmes af afdelingen hvert år. Ansøgningsskemaer og andre relevante oplysninger kan fås fra Institut for Psykologi, samt på universitetets hjemmeside.

Kontaktdetaljer

Navn: Mr P Basson
Tel: 011 559 3675 / E-mail: pbasson@uj.ac.za

Program taught in:
Engelsk

See 135 more programs offered by University of Johannesburg »

This course is Campus based
Start Date
Feb. 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
End Date
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date