BSc hons i psykologi

University of Johannesburg

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc hons i psykologi

University of Johannesburg

De Honours i Psykologi program tilbydes kun en fuld tid. De studerende skal udfylde seks moduler inden for en periode på et år. Forskningen komponent er den eneste obligatoriske modul og kører for hele året, som sådan dette modul tæller som to moduler.

De studerende er forpligtet til at vælge fire andre moduler ud af følgende liste: Neuropsykologi; Personlighed Psykologi; Social Psychology; Unormal Psykologi; Terapeutisk psykologi; Psykologisk vurdering; Kritisk Udviklingspsykologi og Sundhedspsykologi. Hvert af disse moduler præsenteres af en ekspert på området, og klasserne er interaktionelle og dynamisk. De studerende er også givet mulighed for at gennemføre et forskningsprojekt med det formål at forberede dem til yderligere undersøgelser. De studerende bliver vurderet via tests, opgaver og eksamener.

Adgangskrav

Fristen for ansøgninger, der skal indskrives i programmet og den dato, hvor den endelige liste over udvalgte Honours kandidater er at blive annonceret bestemmes af afdelingen hvert år. Ansøgningsskemaer og andre relevante oplysninger kan fås fra Institut for Psykologi, samt på universitetets hjemmeside.

Kontaktdetaljer

Navn: Mr P Basson
Tel: 011 559 3675 / E-mail: pbasson@uj.ac.za

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen