BSc hons i zoologi

University of Johannesburg

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc hons i zoologi

University of Johannesburg

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i zoologi, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode og teknikker til det. BSc Honours er hovedsagelig en kursusaktiviteter grad hvoraf mindst 25% (30) af de kreditter er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under opsyn.

Graden kræver en høj grad af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed, og fungerer som den første videnskab postgraduate specialisering kvalifikation give de studerende indgående videnskabelig viden og færdigheder forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate videnskab undersøgelse.

BSc Hons: Zoologi (HBS003) omfatter 11 moduler sammensat af moduler ZOO0017, ZOO0027, ZOO0037, ZOO0047, ZOO0057, ZOO0067, ZOO0077, ZOO0097, ZOO0098, ZOO0127 og ZOO0157. Afdelingen årligt bestemmer tilgængeligheden af ​​moduler.
NQF niveau: 7
Credits: 138
Regler for adgang: Bachelorgrad med Zoologi som store

Betingelser for accept

En begrænset antal elever (ca.. 12), vil blive accepteret årligt. Dette antal er bestemt af de tilgængelige steder i afdelingen. Endelig overtagelse vil blive baseret på endelige års resultater, opnå mindst 65% i en sprogfærdighedseksam og resultatet af en skriftlig let typen ansøgning, evalueret af Akademisk ansatte ved Institut of Zoology.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Duration
Varighed
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen