BSc i fysik og virksomhedsstudier

The University of Warwick, Department of Physics

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc i fysik og virksomhedsstudier

The University of Warwick, Department of Physics

En uddannelse i Fysik og Virksomhedsstudier vil give dig en bred uddannelse i fysik og udvikle dine færdigheder i analytisk tænkning, dataanalyse, logisk tænkning og praktisk computing - alle nødvendige for dem, der overvejer en karriere i erhvervslivet.

Den fysik del af dit kursus lærer de praktiske og analytiske færdigheder i en fysiker, som gælder i såvel erhvervslivet som i videnskaben. Du vil også lære at værdsætte skønhed og universalitet af principperne om fysik. Når du overfører til Warwick Business School (WBS) for dit sidste år du vil studere områder af forretning og forvaltning. Din sidste år i WBS er designet til at udvikle en kritisk forståelse af, hvordan organisationer arbejder, hvordan de forvaltes, og hvordan de interagerer med lokale, nationale og internationale miljøer. Der er fleksibilitet til at skifte ind i eller ud af denne strøm på noget tidspunkt i dine første to år.

Year One

Som for fysik grad

År To

Som for Fysik grad, bortset fra at de studerende skal tage en Business Studies modul.

År Tre

Studerende tager fire moduler fra Warwick Business School. Disse er normalt valgt blandt:

Forretning:

Foundations of Organisatorisk Adfærd; Regnskabsaflæggelse; Principper for Finance; Natur og Method af det Operative Forskning; Corporate Strategy; Simulering; forecasting; Produktion og Erhvervsøkonomi; Information Systems Analysis and Design; Operationel forskning i strategisk planlægning; Marketing Analyse; Foundations of Regnskab og Finans; Management Accounting; Industrial Relations; Personale Management; Organisatoriske Adfærd; Service Operations Management; Entreprenørskab og Small Business; Strategisk Information Management.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Coventry, England
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Det Forenede Kongerige - Coventry, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen