BSc i fødevarer engineering
Szent István University, Faculty of Food Science
Nøgleinformation
Campus placering
Budapest, Ungarn
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* 2000 EUR / semester
Introduktion
Længde selvfølgelig: 7 (6 + 1) semestre
Core pensum (vidensfelter væsentlige for kvalificering):
- de naturvidenskabelige discipliner (matematik, fysik, kemi, biologi) giver fundamentet til maden ingeniørfaget, 20-30 point
- generel faglig uddannelse med hensyn til at forstå processerne under forarbejdning af fødevarer og lagring (Biokemi, mad kemi, fysisk kemi, almen mikrobiologi, 15-25 point
- grundlæggende viden i ingeniørvidenskab og teknologi (ingeniør teknologier, fødevareindustrien behandling færdigheder, målinger og automation, electotechnics, edb), 30-40 point
- specialiseret knwledge i fødevaresikkerhed (mad analytics, fødevaremikrobiologi og fødevarehygiejne, fødevaresikkerhed, fødevareindustrien kvalitetskontrol) 10-20 point
- økonomisk viden og kommunikative færdigheder (økonomi, fødevareindustrien økonomi, fødevareindustrien markedsføring, processtyring, juridiske regler for fødevareproduktion og forarbejdning af fødevarer, forhandlingsevner) 15-25 point
- faglige viden om fødevaresektoren tilbyder særlige kompetencer til fødevareproduktion og håndtering af fødevarer (teknologier håndtering varer, animalske produkter teknologier, teknologier vin og sodavand produktion, teknologier konfekture og spisefedt produktion, teknologier brygning og destillering, korn teknologier, konservering teknologier, mad handel), 50-75 point
Lederudvikling
Felt træning består af to dele: 1. minimum 3 uger lange uddannelse i forbindelse med den professionelle teoretisk uddannelse en forudsætning uden kreditter point. 2. et semester lange (15 uger) profesional uddannelse, der kan organiseres uden for institutionen, og mindst 30 point kan optjenes.
Anerkendte undersøgelser som forudsætninger for optagelse på bacheloruddannelsen:
Solidt grundlag i mindst to af følgende områder, bevist ved en high school certifikat eller udskrift af poster: Matematik, fysik, kemi, biologi
Udenlandske sprogkrav:
For at opnå en bachelorgrad, minimum er en kompleks (kombination af mundtlig og skriftlig) mellemniveau (B2) sprog eksamen, eller en tilsvarende studentereksamen eller eksamensbevis. Den nødvendige certifikat kan være for enhver moderne sprog, som det store pågældende har specialiseret videnskabelig litteratur.
Efter bacheloruddannelsen kan du fortsætte dine studier i et af følgende programmer:
- MSc Food Engineering
- MSc Fødevaresikkerhed og kvalitet
- PhD i Food Science
For mere information, besøg venligst vores hjemmeside på http://food.sziu.hu