BSc i Regnskab

University of Nicosia

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc i Regnskab

University of Nicosia

 • Varighed (år): 4
 • Kvalifikation Tildelt: Bachelor of Science i Regnskab
 • Kvalifikationsniveau: Bachelor Degree (1st Cycle)
 • Undervisningssprog: Engelsk (første og andet år kurser udbydes også på græsk)
 • Studieform: Heltid eller Deltid
 • Minimum ECTS-point: 240

Profil af programmet

Accounting Programmet sigter mod at give de studerende den teoretiske, tekniske og empirisk baggrund nødvendig for den finansielle problemløsning og finansiel beslutningstagning inden for det komplekse og skiftende erhvervsmiljø.

Dette program er designet til studerende, der ønsker at forfølge en karriere inden for regnskab, eller i ethvert andet område, hvor information og beslutninger regnskab er et centralt element. Studerende vil have mulighed for at erhverve en bred uddannelse, som vil give et godt udgangspunkt for elevernes senere faglige arbejde og studier. Derudover vil de studerende modtage en akademisk base, som problemer i deres senere professionelle arbejde kan henvises, og en måde at tænke på, som vil hjælpe dem til at møde udfordringerne i nye ideer og problemer.

Dette kursus har til formål at give de studerende de færdigheder arbejdsgiverne på området er på udkig efter: detaljeret kendskab til regnskab, regnskabsaflæggelse, revision, beskatning, omkostninger og internt regnskab, analyse finansieringsoversigt, som sammen med informationsteknologiske færdigheder, giver dig den tillid til at bruge en bred vifte af regnskabs- og business software. Den internationale udvikling i regnskabspraksis er også understreget.

Når eleverne deltager i Accelerate-programmet, kommer de til at springe frem på din rejse til at blive ACCA-medlem - en chartret certificeret finansiel professionel. Det skyldes, at hvad eleverne lærer på deres grad, vil tælle mod deres ACCA-kvalifikation. Så når de er færdige, kan de have afsluttet alle ACCA eksamener. Vær opmærksom på, at undtagelser skal kræves inden afkaldets udløbsdato, og mindst en eksamen skal tages før afkaldets udløbsdato.

Karriereudsigter

BSc i regnskab giver eleverne mulighed for at forfølge mange karrieremuligheder og være ansat i følgende sektorer af økonomien:

 • Regnskabs- og revisionsfirmaer
 • bankvirksomhed
 • Regering
 • Investeringsselskaber
 • Børs
 • Pædogogik
 • Private sektor (Regnskab og Finansiering afdelinger)

Adgang til videre studier

Succesfulde studerende vil være velplaceret til at forfølge yderligere specialiseret akademisk studie på MA, MPhil og / eller ph.d.-niveau inden for regnskab, økonomi, økonomi og ledelse; og at forfølge specialiserede faglige undersøgelser (ACCA-Association of Chartered Certified Accountants, ICAEW-Institute of Chartered Accountants i England og Wales) inden for regnskabsområdet.

Kandidater af programmet kan accepteres i anden cyklus grader (kandidatgrad).

Vurdering

Kursusvurdering består normalt af en omfattende afsluttende eksamen og løbende vurdering. Kontinuerlig vurdering kan inkludere, men er ikke begrænset til, midterste termer, projekter og deltagelse i klassen. Bogstavkarakterer beregnes ud fra vægten af ​​den afsluttende eksamen og den løbende vurdering og de faktiske numeriske karakterer opnået i disse to bedømmelseskomponenter. Baseret på kursuskaraktererne beregnes den studerendes semester karakterpoint gennemsnit (GPA) og kumulative point gennemsnit (CPA).

Graduation Krav

Studerende, der har afsluttet kurser af lignende indhold på en højere uddannelsesinstitution som del af et tilsvarende niveau, kan få en fritagelse for disse kurser som anerkendelse af forudgående læring. Det maksimale antal credits, der skal fritages, er 120 ECTS. Den studerende skal udfylde 240 ECTS og alle krav program. Et minimum kumulative kvotient (CPA) på 2,0 er påkrævet. Selv om en "D-" er en bestået karakter, med henblik på at opnå en CPA på 2,0 en gennemsnitlig kvalitet af "C" er påkrævet.

Learning Outcomes

Efter afslutningen af ​​dette program vil den studerende kunne:

 1. Kritisk vurdere regnskabsmæssige begreber og principper og deres anvendelse i løsninger på praktiske regnskabsmæssige problemer, og forberede regnskaber for enheder, herunder koncerner, hjælp relevante finansielle oplysninger, regnskabs- teknikker og standarder.
 2. Analyser og fortolker koncernregnskaber, anvender og evaluerer regnskabsprincipper og -praksis i en række forretningskontekster og situationer.
 3. Brug relevante ledelsesregnskabsteknikker med omkostningsinformation, planlægning, beslutningstagning, evaluering af resultater og kontrol inden for forskellige forretningsmæssige rammer og anvende relevant viden, færdigheder og udøvelse af faglig bedømmelse ved valg og anvendelse af strategiske ledelsesregnskabsteknikker i forskellige forretningskontekster og til bidrage til evalueringen af ​​en organisations præstationer og dens strategiske udvikling.
 4. Anvende finansielle management teknikker til spørgsmål, der påvirker investeringer, finansiering og udbytte politiske beslutninger i en organisation.
 5. Forklare de generelle juridiske rammer, og anvende specifikke juridiske principper for erhvervslivet, herunder Cypern gældende lovgivning til enkeltpersoner, enkelte virksomheder og koncerner.
 6. Vurdere og forklare betydningen af ​​beskatningen for personlig og virksomhedernes økonomiske forvaltning, og anvende yderligere viden om og forståelse af Cypern-skattesystem gennem studiet af yderligere kapitalskatter, og identificere og evaluere virkningerne af de relevante afgifter på forskellige situationer og handlemuligheder, herunder samspillet mellem skatter.
 7. Forklare processen med at udføre sikkerhed (revision) engagement og dens anvendelse i forbindelse med den professionelle (revision) regelsæt.
 8. Beskriv revisors organisatoriske kontekst og udviklingen af ​​regnskabsinformationssystemer; at forstå behovet for en effektiv ressourceudnyttelse i en organisation.
 9. Anvende relevant viden, færdigheder og udøve faglig bedømmelse som forventet af en ledende økonomichef eller rådgiver, ved at træffe eller anbefale beslutninger vedrørende den økonomiske styring af en organisation.
 10. Definer styring og forklare sin rolle i effektiv styring og kontrol af organisationer. Vurdere revisor rolle i den interne kontrol, revision og overholdelse og forklare rolle revisor i at identificere, vurdere og styre risici.
 11. Forklare behovet for internationale regnskabsstandarder og hvordan landespecifikke institutionelle, kulturelle og eksterne faktorer har indflydelse regnskabssystemer.

Stipendier - Finansiel støtte

Universitetet tilbyder stipendier og finansiel støtte til fuldtidsstuderende, i form af akademiske merit stipendier, finansiel bistand, atletiske stipendier og på campus arbejdsstudier.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Græsk
University of Nicosia
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
8,940 EUR
Lokale / EU-studerende årlige undervisning; € 9.120 International studerende årlig undervisning
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cypern - Nicosia, Nicosia
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school
Dates
Sep. 2019
Cypern - Nicosia, Nicosia
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school