Studerende, der ønsker at undervise i midten eller high school biologi i ungdomsuddannelser (7-12) vil finde denne grad afgørende. Solidt forankret i biologi, med betydeligt arbejde i lærerens forberedelse gennem den meget anerkendte NAUTeach naturvidenskab og matematik lærer certificering program, planen etablerer den professionelle kanal for at undervise denne spændende emne.

Dette program er nationalt anerkendt af National Science Teachers Association.

Hvad kan jeg gøre med en Bachelor of Science i Secondary Education - Biologi?

Opret midten eller high school biologi klasseværelse i fremtiden. I denne grad plan, vil du lære, hvordan man får de studerende involveret i at lære om de komplicerede begreber, de har brug for at forstå at lykkes. Denne grad vil hjælpe dig med at udvikle den viden og de færdigheder, du har brug for at være en sekundær uddannelse lærer med omfattende ekspertise inden for biovidenskab. På grund af din viden, vil dine elever tackle de miljømæssige, sundhedsmæssige og miljømæssige udfordringer, der ligger forude.

Du har også mulighed for at gennemføre feltarbejde, laboratorieøvelser, og practicum erfaringer til din professionelle forberedelse. Du vil lære avancerede metoder til undervisning og pensum i en streng, varieret, og samarbejde inquiry-baserede atmosfære. Optjening denne grad vil hjælpe dig med at komme videre i din undervisning karriere samt øge elevernes uddannelsesmæssige erfaringer.

Bemærk: Hvis du ønsker at større i Secondary Education - Biologi, skal du anvende og blive accepteret til NAU Professional Education Program lærer uddannelse ud over at være optaget på universitetet.

Karrieremuligheder, der kan forfølges:

 • Sekundær biologi eller life naturfagslærer
 • Science afdeling stol

Med yderligere uddannelse, en af ​​disse stier er mulig:

 • Curriculum specialist
 • Skole administrator
 • Superintendent

University Krav

For at modtage en bachelorgrad på Northern Arizona University, skal du udfylde mindst 120 enheder af kredit, der minimalt omfatter en større, de liberale undersøgelser krav og universitetets krav som anført nedenfor.

 • Alle Northern Arizona University liberale undersøgelser, mangfoldighed, junior-niveau skriftligt, og capstone krav.
 • Alle krav til dine specifikke faglige plan (er).
 • Mindst 30 enheder af øverste division kurser, som kan omfatte overførsel arbejde.
 • Mindst 30 enheder af kurser taget gennem Northern Arizona University, hvoraf mindst 18 skal være øverste division kurser (300-niveau eller derover). Dette krav er ikke opfyldt med kredit-by-eksamen, retro-kreditter, overførsel kursusaktiviteter mv
 • En kumulativ kvotient på mindst 2,0 på alt arbejde forsøgt på Northern Arizona University.

Campus tilgængelighed

 • Flagstaff
Program undervist i:
Engelsk

Se 83 flere kurser fra Northern Arizona University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date