BSc Intelligent forsyningskæde

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Efter XJTLU spændende og innovative syntegrative uddannelsesmodel er dette program et lige samarbejde mellem universitetet og dets industripartner, AMT, på School of Intelligent Finance and Business i XJTLU Entrepreneur College (Taicang) .

BSc Intelligent Supply Chain- program integrerer applikation og praksis, hvilket giver dig en avanceret uddannelse i forsyningskæder i æraen med kunstig intelligens.

Du studerer teorier i strategier, processer, informationssystemer, økonomiske støttesystemer, model simulering og kunstig intelligensoptimering i operationer og forsyningskæde og modtager uddannelse i forsyningskæden styring og optimering.

Derudover vil du drage fordel af XJTLU samarbejde med industripartnere inden for den intelligente forsyningskæde og få en solid forståelse af, hvordan forsyningskæden forme en virksomheds salgs- og fortjenestepotentiale, og hvilken rolle teknologien kan spille ved at revolutionere praksis for forsyningskædehåndtering overalt i verden.

Ikke kun det, men kandidater fra dette unikke program vil også imødekomme behovene hos en bred vifte af arbejdsgivere, da uddannelsesmodellens unikke fokus på iværksætteri og innovation giver dig evner og evner til at tænke som en iværksætter, hvilket giver grundlaget for dig at fortsætte med at blive en af lederne for morgendagens nye brancher.

Hvorfor skal jeg studere Intelligent Supply Chain på XJTLU Entrepreneur College (Taicang)?

 • Vær en del af en unik uddannelsesmæssig oplevelse, og forbered dig til at arbejde i hurtige, hurtigt skiftende, smarte teknologidrevne industrier;
 • Benyt fordel af XJTLU strategiske placering i XJTLU højteknologiske udviklingszone med hurtigt ekspanderende teknologidrevne industrier;
 • Lær gennem praktisk anvendelse ved hjælp af din viden og færdigheder til at løse reelle problemer i forsknings- og brancheindstillinger;
 • Benyt dig af mentoruddannelse og træning fra brancheeksperter som en del af den unikke branche-skoles partnerskaber med førende virksomheder;
 • Få værdifulde iværksætter- og lederegenskaber ved at studere de unikke moderne iværksættermoduler, der er en del af graden, hvilket giver dig en konkurrencefordel uanset hvilken karrierevej du vælger;
 • 600 timers problembaseret praktikoplevelse som en del af uddannelsen
 • Undersøg i specialbyggede, avancerede faciliteter på XJTLU nye Taicang-campus (forventes åben i 2021);
 • Uddannet med kvalifikationer i verdensklasse, inklusive to grader: en XJTLU grad fra det kinesiske uddannelsesministerium og en globalt anerkendt grad fra University of Liverpool, medlem af Russell Group af førende britiske universiteter.

Viden og færdigheder

Når du studerer fra BSc Intelligent Supply Chain-program, har du:

 • et omfattende og dybtgående teoretisk fundament for styring af forsyningskæder;
 • evnen til at bruge teknologien i forsyningskæder til at løse de praktiske problemer med forsyningskædedrift under moderne nye forretningsmodeller;
 • et globalt perspektiv på styring af forsyningskæder samt en dyb indsigt i industrien i Kina;
 • evnen til at kombinere teori, praksis og kritisk tænkning for at finde innovative forretningsløsninger;
 • omfattende viden om iværksætteri og lederskab, projektledelse og innovationskoncepter, og hvordan man anvender dem i en praktisk ramme
 • kommunikations-, interpersonelle, problemløsende og analytiske færdigheder på højt niveau, der kan overføres på tværs af en række karrierer og brancher.

Shot with @expeditionxdrone

moduler

År et

UK-grader er tre år lange, mens de i Kina er fire, derfor accepterer vi studerende med visse kvalifikationer direkte ind i år to, hvilket er starten på det vigtigste akademiske program. De fleste studerende deltager dog i år ét , som giver dig en række interessante moduler, sprogkurser og kernefærdigheder til din grad.

År to

Major: Obligatoriske moduler

Major: Valgfrie moduler

Mindre: Obligatoriske moduler

År tre

Major: Obligatoriske moduler

Major: Valgfrie moduler

Mindre: Obligatoriske moduler

År fire

Major: Obligatoriske moduler

Major: Valgfrie moduler

Mindre: Obligatoriske moduler

Karriere

Kandidater fra dette program vil være godt forberedt på at nå ledende stillinger eller blive en operation eller supply chain management strateg i top nationale og internationale organisationer. Du vil ikke kun have specialiseret viden, men også besidde en bred vifte af færdigheder, der vil placere dig i en højt værdsat position på dit fremtidige arbejdssted.

Gebyrer

Internationale studerende

88.000 RMB pr. Studieår.

Tidlig fugl rabat

Alle internationale, der accepterer deres tilbud inden den 1. maj 2020, vil automatisk kvalificere sig til en rabat på 8.000 tidlig fugl på RMB

Deltag i et gratis kinesisk sprogkursus

Vi tilbyder nu et gratis sommerkinesisk sprogkursus for alle bachelor- og postgraduate-studerende, der starter deres grad i september 2020.

Vælg mellem et to-ugers, fire-ugers eller seks-ugers sprogkursus.

Hong Kong, Macao og Taiwan studerende

88.000 RMB pr. Studieår.

Tidlig fugl rabat

Alle studerende i Hong Kong, Taiwan og Macao, der accepterer deres tilbud inden den 1. maj 2020, vil automatisk kvalificere sig til en rabat på 8.000 tidlig fugl.

Hongkong-, XJTLU og Taiwan-studerende, der ansøger om XJTLU gennem den fælles indgangsundersøgelse på det statslige online-ansøgningssystem (Uddannelsesundersøgelsesmyndighed i Guangdong-provinsen) vil automatisk kvalificere sig til en rabat på 8.000 RMB på tidlig fugl.

Kinesiske studerende på fastlandet

88.000 RMB pr. Studieår.

Adgangskrav

Internationale studerende

Indgang til år et

Vi glæder os over ansøgninger fra kandidater af høj kvalitet i alle fag med passende gymnasium eller tilsvarende kvalifikationer. Studerende forventes normalt at have høj status i deres gymnasiale præstationer med et minimum 'B' gennemsnit i alle fag samt relevante fag.

Indgang i år to

Studerende, der har afsluttet A-niveau eller International Baccalaureate (eller tilsvarende) vil blive overvejet for indrejse i år to, forskellige programmer har forskellige fagrelevante krav.

 • A-niveau: BBB
 • IB Diploma: 30 point
 • Advanced Placement Tests / Subject SATS - Videregående uddannelser med en GPA på 3,0 eller derover plus:
  • Redesignet SAT: 1280 (studerende, der tog SAT'erne forud for 2016, kræver 1800) eller ACT: 27 og 2 AP-prøver: 4 eller 2 SAT-fagtest: 600 eller
  • 3 AP-prøver: 4 eller
  • 3 SAT-emner: 600

Hong Kong, Macao og Taiwan studerende

Studerende fra Hong Kong, Macao og Taiwan kan ansøge om følgende:

 • En mindstekarakter på 400 ved den fælles indgangseksamen til kinesiske universiteter for oversøiske kinesiske studerende og studerende fra Hong Kong, Macao og Taiwan, eller
 • General Scholastic Ability Test (GSAT) -rangering på mindst de øverste 50 procent for 4 fag, inklusive engelsk og matematik. For detaljerede oplysninger se information på kinesisk .

Engelsk sprogkrav

For internationale ansøgere, hvis du ikke er engelsktalende, eller hvis du ikke tidligere har studeret på engelsk, skal du have tilfredsstillende engelsksprog for at studere på XJTLU . Forskellige engelske kvalifikationer accepteres:

År et bidrag

 • IELTS: 5.0
 • TOEFL: 62 (iBT)

År to indrejse

 • IELTS 6.5
 • TOEFL: 90 (iBT)

Engelsk kvalifikationer er ikke påkrævet for studerende fra Hong Kong, Macao og Taiwan, der tager den fælles eksamen eller GSAT.

Studerende, der går ind i år ét med mindre end IELTS 6.0 eller tilsvarende i deres engelskkundskaber, tager 10 point EAP, og studerende med IELTS 6.5 eller derover tager fem point EAP.

"Dette program kombinerer BSc intelligent forsyningskæde og iværksætteri og innovationstræning, så du kan udvikle en kritisk indsigt i reel industriel drift."

Dr. Guoquan Liu
Programleder

Hvordan man ansøger

Ansøgninger skal indsendes via vores online ansøgningssystem:

 1. Klik / tap på det anvendte link
 2. Opret en konto eller log ind på din eksisterende konto
 3. Udfyld din ansøgning

Når din ansøgningskonto er oprettet, skal du indtaste alle de nødvendige oplysninger i ansøgningsskemaet omhyggeligt og sørge for, at de oplysninger, du giver, er korrekte, komplette og ajourførte. Upload de krævede dokumenter til de tilsvarende felter.

Du kan logge ind for at se dit ansøgningsskema når som helst.

For yderligere oplysninger om, hvordan man med succes ansøger om at studere ved XJTLU , kan du besøge siden Sådan ansøges .

Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Læs mere

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Minimer