BSc Miljø Geovidenskab

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc Miljø Geovidenskab

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Oversigt

Fokus på miljømæssige og geologiske spørgsmål af samfundsmæssig interesse, er dette kursus unikt, fordi det leveres sammen med den verdensledende britiske geologiske undersøgelse (BGS).

Geovidenskaberne arbejder for at forstå Jordens processer og leverer væsentlige oplysninger til løsning af nogle af det 21. århundredes mest presserende samfundsmæssige udfordringer, herunder forvaltning af ressourcer, beskyttelse af miljøet og sundhed, sikkerhed og velfærd for offentligheden.

Kør sammen med BGS , der rådgiver den britiske regering om alle aspekter af geovidenskab, dette kursus er designet til at hjælpe med at vokse den næste generation af miljøgeoscience eksperter.

Du vil få praktisk erfaring og arbejde med specialister, der i øjeblikket gennemfører afgørende forskning i klimaforandringer, jordfarer og energi. Du vil gå ind i feltet med geoscientists fra BGS og universitetet.

Udnyt de nyeste faciliteter, herunder speciallaboratorier dedikeret til fysisk og kemisk analyse af sedimenter og vand, har du også mulighed for at rejse til inspirerende destinationer i Storbritannien og i udlandet.

År en

Designet for at sikre, at du har nøglegrundlaget for grundlæggende viden påkrævet for mere grundig undersøgelse i år to og tre, omfatter det første år af dette kursus introduktioner til geologiske, atmosfæriske, oceaniske og økologiske systemer. Du vil udvikle dine praktiske forskning færdigheder med en fire-dages intensivt boligområder feltkursus i Lake District.

År to og tre

Du udfører kernemoduler inden for geologi og forskningsteknikker i dit andet og tredje år, samt udarbejder en 10.000-ordsafhandling baseret på et forskningstema efter eget valg.

Du vil gennemføre feltarbejde (i øjeblikket på Cypern), vil kunne vælge mellem en række geovidenskabsmoduler. Du kan også ansøge om at tilbringe et semester i dit andet år, der studerer i udlandet , tage lignende moduler til dine modparter tilbage i Nottingham eller udvide din viden gennem andre muligheder.

"En af grundene til, at jeg valgte at studere i Geografiskolen, var dens nærhed til den britiske geologiske undersøgelse og den kendsgerning, at den arbejder tæt sammen med dem. Jeg var også begejstret for antallet af karrieremuligheder og eksterne talere. '

Abbie Dodds, BSc Environmental Geoscience

Nøgle Fakta

Adgangskrav

A-niveauer: ABB, der omfatter to naturvidenskabelige fag (biologi, kemi, miljøvidenskab, miljøvidenskab, geografi, geologi, matematik, fysik eller nært beslægtede emner), undtagen generelle studier og kritisk tænkning; et pas er påkrævet i videnskabelige praktiske test, hvis det bedømmes særskilt

GCSE'er: GCSE-matematik, 4 (C) eller derover

Engelsk sprogkrav

IELTS: 7,0 (ikke mindre end 6,0 ​​i læsning, skrivning, tale og lytning)

For detaljer om andre engelske sprogprøver og kvalifikationer, vi accepterer, se venligst vores indlægskravsside .

Hvis du har brug for yderligere support til at tage dine sprogfærdigheder til det krævede niveau, kan du være i stand til at deltage i et præsidentielt kursus på Center for Engelsk Sproguddannelse , som er akkrediteret af Det britiske råd for undervisning i engelsk i Storbritannien.

Studerende, der afslutter det presessional kursus til det krævede niveau, kan gå videre til deres valgte gradskursus uden at genoptage IELTS eller tilsvarende.

Internationale ansøgere

For landespecifikke oplysninger, herunder adgangskrav, kontaktoplysninger og repræsentanter, se vores hjemmeside . Hvis du har brug for visum for at studere, kan universitetet give alle de oplysninger og råd, du har brug for.

Ældre studerende

På University of Nottingham har vi et værdifuldt fællesskab af voksne elever, og vi sætter stor pris på deres bidrag til den bredere elevpopulation. Du kan finde masser af nyttige oplysninger i vores guide til voksne elever .

Alternative kvalifikationer

Vores optagelsesproces anerkender, at ansøgerne har et væld af forskellige oplevelser og kan have fulgt forskellige uddannelsesmæssige Pathways . Se venligst den alternative kvalifikationsside for detaljer.

Fleksibel indlæggelse poilcy

Som anerkendelse af vores ansøgers varierede erfaring og uddannelsesmæssige Pathways anvender University of Nottingham en fleksibel adgangspolitik . Vi kan gøre nogle ansøgere et tilbud lavere end annonceret, afhængigt af deres personlige og uddannelsesmæssige forhold. Se universitetets optagelsespolitikker og procedurer for mere information.


Noter til ansøgere

Vi leder efter studerende, der har evnen og motivationen til at nyde godt af vores kurser, og hvem vil yde et værdifuldt bidrag til skolen og universitetet. Ansøgere vurderes på grundlag af deres UCAS ansøgning.

Alle ansøgninger betragtes ligeligt på fortjeneste; studerende vælges som regel ud fra akademisk ekspertise og personlige kvaliteter. Vi stoler ikke på forudsagte kvaliteter alene, men tager højde for den bredere kontekst af dine præstationer, primært som afspejlet i dit engagement med geografi ud over at studere det som et fagligt emne - som det fremgår af din personlige erklæring og reference.

Ansøgere interviewes ikke rutinemæssigt. Hvis du bliver tilbudt et sted med Geografiskolen, bliver du inviteret til at deltage i en tilbudsgivers begivenhed. Formålet med denne begivenhed er at sikre, at Nottingham opfylder dine behov og ønsker. Du vil være i stand til at møde medlemmer af underviseren og, meget vigtigere, nogle nuværende undergraduate.

moduler

Følgende er en prøve af de typiske moduler, som vi tilbyder som på datoen for offentliggørelsen, men er ikke beregnet til at blive fortolket og / eller påberåbt som en endelig liste over de moduler, der vil være tilgængelige i et givet år. På grund af tidsforløbet mellem kursets påbegyndelse og de efterfølgende år af kurset kan modulerne ændres på grund af udviklingen i studieordningen, og moduloplysningerne i dette prospekt er kun vejledende.

Typisk år et modul

Kernemoduler

 • Karrieremuligheder for geografer
 • Jord- og miljødynamik
 • Geografisk feltkursus
 • Introduktion til geografiske informationssystemer
 • Matematik for miljøgeosciences
 • På Jorden og Livet
 • Fysiske landskaber i Storbritannien
 • tutorial

Typiske år to moduler

Kernemoduler

 • Dissertationsforberedelse
 • Mineralogi og Petrologi
 • Forskning Tutorial
 • Sedimentologi og Palaeontologi
 • Teknikker i fysisk geografi

Valgfrie moduler

 • Digital Explorers: Find Geospatial Patterns i en forandrende verden
 • Miljøændring
 • Mønstre af livet
 • River Processes og Dynamics

Typiske år tre moduler

Kernemoduler

 • Dissertation BSc
 • Geologisk kortlægning (Cypern felt kursus)
 • Geologiske farer og ressourcer

Valgfrie moduler

 • Miljøinformatik og modellering
 • Geospatial Technologies: Mobile, Augmented og Virtual
 • Globale klimaændringer
 • Praktisk River Management og Restaurering (Mount St. Helens Field Course)
 • Kvaternære omgivelser (Mexico felt kursus)
 • Skala og mangfoldighed på De Kanariske Øer

Studere i udlandet

På dette kursus kan du ansøge om at tilbringe et semester, der studerer i udlandet hos en af ​​vores partnerinstitutioner på steder som Australien, Canada, Europa og USA.

Du får mulighed for at udvide dine horisonter og forbedre din beskæftigelsesevne ved at opleve en anden kultur. Du kan vælge at studere lignende moduler til dine modparter tilbage i Nottingham eller udvide din viden ved at tage andre muligheder. Undervisningen er typisk på engelsk; Der kan dog være muligheder for at studere på et andet sprog, hvis du er tilstrækkelig flydende.

Vi tilbyder også udflugter til at udvikle dine praktiske færdigheder, med internationale steder, herunder Italien og USA.

Karriere

Du vil have mulighed for at udforske post-gradueringsruter til faglige kvalifikationer - som f.eks. At blive en Chartered Geolog - og udover det, at arbejde for at være Specialist i Landtilstand eller være på Register over Jordingeniør fagfolk.

Som kandidat fra University of Nottingham vil du være meget efterspurgt, og ved at studere en grad i Geografiskolen, vil du erhverve et bredt færdighedssæt, som vil danne grundlaget for din valgte karriere.

Ansættelsesegnetheden er kernen i vores undervisning, og vi sikrer, at alle vores grader vil udstyre dig med de væsentlige færdigheder og viden, som arbejdsgiverne søger. Vores omfattende karriereprogram omfatter en-til-en CV-workshops og arbejdsgiverforedrag fra skolealderen, samt karriere netværksbegivenheder.

Vores kandidater går videre til en bred vifte af karriere . Nogle indgår roller, der har en direkte sammenhæng i deres grad, herunder bevarelse og beskyttelse af arv og landmåling. Andre sikre stillinger, der udnytter deres overførbare færdigheder som management consultancy, PR, marketing og finansielle roller.

Nyere kandidater fra Geografiskolen har gået på arbejde for organisationer som British Geological Survey, Capita, Grant Thornton, Historic England, Network Rail, Swiss Re, Teach First og Tesla Motors.

Ansættelsesegnethed og gennemsnitlig grundløn

97,4% af kandidatuddannelsen fra Geografiskolen havde sikret arbejde eller videreuddannelse inden for seks måneder efter eksamen. Den gennemsnitlige startløn var £ 22.000 med den højeste på 36.000 kr.

Kendte destinationer for fuldtids hjemmeundervisning, der var til rådighed for arbejde 2016/17. Lønninger beregnes ud fra medianen af ​​de i fuldtidsbeskæftiget beskæftiget i Storbritannien.

Karriere støtte og rådgivning

At studere for en grad ved University of Nottingham vil give dig den type færdigheder og erfaringer, der vil vise sig uvurderlige i enhver karriere, hvilken retning du beslutter dig for at tage.

I hele din tid hos os kan vores karriere- og beskæftigelsesservice samarbejde med dig for at forbedre dine beskæftigelsesevner endnu mere; bistå med job- eller kursusapplikationer, søger passende arbejdspladser og hosting-arrangementer, der bringer dig tættere på en bred vifte af potentielle arbejdsgivere.

Se vores karriere side for et overblik over alle de beskæftigelsesmæssige support og muligheder, vi leverer til nuværende studerende.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret October 10, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
9,250 GBP
£ 9.250 (UK / EU) - £ 19.560 (international)
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen