Read the Official Description

BSc Psykologi (Hons)

Psykologi søger at forstå sind og adfærd gennem eksperimenter, observation og måling. Dette omfatter studiet af perception, opmærksomhed, hukommelse og følelser hos voksne og børn; de socio-psykologiske processer, der former vores relationer med hinanden og samfundet; udvikling af sprog, adfærd, personlighed og tanke i børn; de biologiske processer, der ligger til grund for adfærd; og årsagerne til og behandling af unormal adfærd.

Eleverne bliver introduceret til de centrale områder af psykologi, samt modtage en stærk forankring i psykologiske forskningsmetoder. Denne komponent fokuserer på at lære om, hvordan psykologisk forskning foregår, analyseres og rapporteres gennem en række guidede-learning øvelser, der kulminerede i et selvstændigt forskningsprojekt i det sidste år.

Graden er akkrediteret af British Psychological Society og giver berettigelse til Graduate Grundlag for Chartered medlemskab (GBC). GBC er nødvendig, hvis en studerende er interesseret i at blive en statsautoriseret psykolog. For at være berettiget til GBC, skal de studerende gennemføre mindst en lavere anden klasse æresbevisninger og skal også passere selvstændigt forskningsprojekt.

Målene for programmet er:

  • For at få en forståelse af hjernen, adfærd og erfaring, og deres komplekse samspil
  • At udvikle evnen til kritisk vurdere teori og forskningsresultater, og anvende dem til livet og beskæftigelsesmæssige situationer
  • For at forstå historiske og begrebsmæssige spørgsmål omkring tilgange, metoder og paradigmer i psykologi og deres relevans for livslang læring.
Program taught in:
Engelsk
This course is
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 - 6 år
Part-time
Full-time
Price
- UK / EU; £ 11.200 for internationale studerende
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date