Read the Official Description

BSc Regnskab & Finans

&nbsp

Institut for Regnskab og finansiering på St Martins Instituttet tilbyder en helt ny om grad forsket og udviklet af London School of Economics & Statskundskab (LSE). Denne grad giver dig en forståelse af regnskab og finansiering, bank og finans, der vil være nyttige i hele din karriere. Det betyder, at vi ikke bare underviser regnskabs-eller bank teknikker og fokusere på beregningsmæssige færdigheder med henblik på øjeblikkelig anvendelse, men for at gøre det muligt for vores studerende til at vurdere deres anvendelighed i forskellige sammenhænge. Vi opfordrer dig til at tage kritisk og fleksibel synsvinkel og se på emnet fra en række forskellige perspektiver, herunder den internationale dimension.


Hvem er det til?

Denne grad er designet til en bred vifte af studerende, herunder dem, der:

• Hvis du ønsker at arbejde i de områder af regnskab, revision, bank-, investerings-, salgs-, business, økonomi og ledelse.

• Hvis du i øjeblikket arbejder gerne vil udvikle dine faglige færdigheder og viden yderligere.

• Hvis du ejer en virksomhed og ønsker at gøre fremskridt dig selv og din virksomhed til højere niveauer.


Funktioner af Degree

Denne grad giver en grundig grundstødning i regnskab og finansiering inden for en stærk social videnskab ramme og et internationalt præg, der er udviklet i samråd med akademikere og fagfolk i hele verden. De emneguides forudsat at støtte vores foredrag er skrevet af internationalt anerkendte ledere i både akademisk forskning og i faglig regnskab og de finansielle markeder.
  

Program taught in:
Engelsk

See 8 more programs offered by St Martin’s Institute of Information Technology »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date