BSc udmærkelse i arkitektur & miljødesign

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc udmærkelse i arkitektur & miljødesign

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Denne nye kursus omfatter den "kunstneriske" og "videnskabelig" at skabe en ny generation af arkitekter, der er ikke kun arkitektonisk kompetent og miljøbevidst, men også i stand til at udforske de rumlige poetik med et bevis informeret tilgang, selektivt evaluere designmuligheder og kvantificere bygge ydeevne, miljømæssige fordele og konsekvenser af deres design.

Du vil udvikle din kreative rum og form, gør, miljømæssige design, tekniske og analytiske færdigheder, samt din kritisk tænkning og bevidsthed om den bredere arkitektonisk sammenhæng. Dette kursus vil give dig faglige færdigheder, som kan bruges både i arkitektonisk praksis og i miljødesign rådgivning.

Halvdelen af ​​din tid på kurset vil blive brugt på studie-baserede aktiviteter design og halvdelen på bioklimatiske, historiske, kulturelle, socioøkonomiske og professionelle studier. Alle moduler har en stærk tværfaglig tilgang, der fremhæver den merværdi miljømæssige arkitekter bringe til byggebranchen og for samfundet.

Kurset er i øjeblikket afventer RIBA validering, om der er indgivet ansøgning om validering. Universitetet er sikker på at få en vellykket validering på hvilket tidspunkt alle studerende, der har gennemført kurset vil blive tildelt en RIBA (del 1) valideret kvalifikationer, der kræves for professionel registrering.

Emner af undersøgelsen

Følgende emner er vejledende for, hvad du vil studere på dette kursus.

Kursets indhold

I løbet af de tre år kurset vil dække specifikke fagområder:

År 1: Sensing Miljø

I det første år vil du få kendskab til arkitektonisk design og miljømæssige principper, som driver og forbedrer arkitektonisk tænkning, og lære beviserne informeret tilgang og kvantificering færdigheder, så du kan foretage rumlige, miljø- og energi evaluering af designforslag ydeevne. Du får grundlæggende færdigheder (tekniske, design og repræsentation færdigheder) gennem din personlige oplevelse af arkitektoniske rum.

Typiske fagområder dækket vil omfatte:

 • Arkitektonisk og Miljø Design 1
 • Historie og Theory of Architecture and Environmental Design
 • Design og principper for Bygningsfysik Environmental

År 2: Transformation og anvendelse

Du vil konsolidere og anvende de arkitektoniske og miljømæssige principper og færdigheder erhvervet i år 1 til en bredere sammenhæng, der bevæger sig fra det personlige rum til opgave af bygningen og dens omgivelser.

Typiske fagområder dækket vil omfatte:

 • Arkitektonisk og Miljø Design
 • Arkitektur, Klima, miljø og energi
 • Historie og Theory of Architecture and Environmental Design
 • Nul-plus Energy Building Design

År 3: Stepping ud og Making

I dit år lange afhandling projektet vil du fokusere på udformningen af ​​et arkitektonisk proposition, hvilket gør og afprøvning af prototype / komponent, forberede dig til at træde ud i praksis med tillid til arkitektoniske og miljømæssige design og brug af diverse avancerede bygning ydeevne forudsigelse og testværktøjer.

Typiske fagområder vil omfatte:

 • Design og Research Brief
 • Afsluttende Thesis Project
 • Building Performance Analysis
 • Prototype fabrikation og testning
 • Miljø og Energi Assessment ydeevne
 • Professionel praksis

Tilknyttede karriere

Dette kursus vil give dig de faglige kompetencer, som kan anvendes både i arkitektonisk praksis og i miljødesign rådgivning. Designet og forskningsspørgsmål udforsket i din endelige afhandling projekt kunne også føre til yderligere forskning, der skal forfølges i Institut for Arkitektur march (del II) og kandidatuddannelser.

Faciliteter

Kurset er leveret på vores centrale London Marylebone Campus, som er let tilgængeligt for alle former for offentlig transport.

Design arbejde er udviklet inden dedikerede studio rum. Ud over en state-of-the-art CAD laboratorium, har en komplet suite af 100 computere blevet installeret i de tegnestuer til den højeste specifikation og med al den nyeste software. Tilsammen udgør disse faciliteter tilbyder en bred vifte af tegning, grafik og video applikationer. Bearbejdning og træbearbejdning arbejde-butikker, samt andre støtte faciliteter er også tilgængelige. Disse omfatter Environmental Laboratory, Fabrication Laboratory blev lanceret i april 2015, hvilket giver et innovativt læringsmiljø tilbyder avancerede digitale faciliteter, der muliggør processer såsom ABS og gips 3D-print, CNC kniv skæring, store CNC routing, CNC udfræsning af metal og robot fabrikation .

Kurset gør også brug af vores byggeri laboratorier, der indeholder en bred vifte af testudstyr til vurdering miljøforhold såsom temperatur, fugtighed, dag-belysning, lufthastighed og lyd; og landmåling udstyr.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
9,250 GBP
Hjem / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen