BSc udmærkelse i digital udvikling medier

University of Westminster - Faculty of Science and Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc udmærkelse i digital udvikling medier

University of Westminster - Faculty of Science and Technology

Multimedia computing refererer til edb-baserede systemer, produkter og tjenester, der reagerer på brugerens handlinger ved at præsentere rigt indhold såsom tekst, grafik, animation og video. MMS industrien kræver praktiserende læger med en kombination af specialiserede færdigheder, såsom en forståelse af brugergrænseflade (UI) og brugeroplevelse (UX) principper, og også de tekniske kompetencer til at udvikle og styre responsive grænseflader, der tilpasser sig flere platforme og enheder.

For at løse de nuværende krav i multimediesektoren dette kursus dækker de principper, der bidrager til en effektiv UX design, content management og optimering skal indarbejdes i interaktive produkter. Kurset fokuserer primært på de tekniske aspekter af interaktiv produktudvikling. Det tilbyder to vigtigste retninger af specialisering - webdesign og udvikling, og mobil applikation design og udvikling. Du vil blive støttet til at bygge en rig portefølje kan forbedre din beskæftigelsesegnethed, og har mulighed for at få kredit til industrielle certificering kurser licenseret af store kommercielle software-udviklere.

Kursets indhold

Kurset vil gøre dig i stand til at besidde de praktiske færdigheder og viden til at udvikle en række tekniske karrierer inden for multimedie branchen, herunder digital producent, digital projektleder, front-end udvikler, informationsarkitekt, multimedia authoring specialist, programmør, SEO specialist, usability og UX specialist, og web-analytiker specialist. Studerende med kreative evner vil være i stand til at fi nde ansættelse som designere, der er ansvarlige for at producere det visuelle i UI.

Emner af undersøgelsen

Følgende emner er vejledende for, hvad du vil studere på dette kursus.

År 1 (Credit Level 4)

Det første år giver dig en underbygning af fagområdet. Du vil blive introduceret til computer programmering begreber og sprog, der bruges til at skabe interaktive produkter, grundlæggende matematik, der er nødvendige for at forstå programmering algoritmer og begreber, grundlæggende UI / UX principper, og processen med interaktivt produktdesign.

År 2 (Credit Level 5)

Det andet år introducerer multimedie-speci fi kke moduler, der tillader en vis grad af specialisering i design og udvikling, fra traditionelle websites til mobile applikationer. Studieordningen bygger på den grundlæggende konceptuelle viden opnået i Level 4 at anvende den på felt-speci fi kke fag. Der lægges vægt på at udvikle dine faglige færdigheder og lære, hvordan multimedie projekter styres og organiseres. Kreative moduler giver dig mulighed for at opbygge din portefølje for at vise dine tekniske og kreative færdigheder.

Sandwich placering året

Mellem År 2 og 3 kan du vælge at tage et år ud og arbejde i multimedia industrien. Dette giver dig en ideel mulighed for at sætte i praksis de færdigheder, du har lært. Det giver dig også mulighed for at udvikle en bedre forståelse af industriens behov, og erfaringerne fra en placering ofte forbedrer dine karrieremuligheder efter endt uddannelse.

År 3 (Credit Level 6)

Det tredje år bygger på specifik færdigheder opnået i Level 5, og udsætter dig til de specialiserede forskningsemner for multimedie-design og udvikling. Du vil gennemføre et projekt efter eget valg (et spil, en dynamisk og lydhør webapplikation eller en mobil app), der giver dig mulighed for at udvikle mere avancerede færdigheder og teknikker i den potentielle område, du vil søge beskæftigelse.

Westminster valgfag

Som en del af dit kursus kan du tage valgfrie moduler på niveau 5 og Level 6. Valgfag er en spændende mulighed for at udvide din oplevelse på universitetet og at opnå færdigheder og viden, der vil hjælpe med at gøre dig mere beskæftigelsesegnede. Find ud af om Westminster valgfag.

Faglig anerkendelse

Kurset er godkendt af British Computer Society (BCS).

International Foundation kursus

Vi arbejder i partnerskab med Kaplan International College London for at give Foundation kurser for internationale studerende, der ikke opfylder kravene grad adgangskrav vores bachelor. For mere information besøg Kaplan International College webside.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Contact school
Duration
Varighed
3 - 4 år
Fuldtid
Price
Pris
9,250 GBP
Hjem / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Contact school
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Contact school
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen