BSc udmærkelse i erhvervslivet informationssystemer

University of Westminster - Faculty of Science and Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc udmærkelse i erhvervslivet informationssystemer

University of Westminster - Faculty of Science and Technology

Arbejde i verden af ​​informationssystemer kan være spændende og givende, som virksomheder bliver mere og mere afhængige af informationssystemer til at støtte innovation, beslutningstagning og dag-til-dag operationer. Den kreative brug af informationssystemer kan forvandle organisationer og succesrige virksomheder kræver hybrid ledere og analytikere, der kan evaluere og bruge de værktøjer, måle de risici og give de vigtige indsigter og lyd retning for virksomhedernes strategiske planlægning.

Dette kursus udvikler din forståelse af de forretningsmæssige udfordringer i en virksomhed, og din evne til at opfatte og håndtere løsninger, der er i stigende grad IKT-afhængig. Du vil integrere dine færdigheder i problemløsning og informationssystemer modellering med din viden om forretningsprocesser og miljøer. Du vil være i stand til at konsultere om, at støtte eller udvikle de teknologiske platforme for en virksomhed at opnå konkurrencemæssige fordele, at opbygge en karriere i roller lige fra systemudvikler til business manager.

Kursets indhold

Dette kursus vil give dig et klart perspektiv i den nuværende natur og praksis i erhvervslivet informationssystemer. I år 1 vil du blive introduceret til de vigtigste grundlæggende begreber og i år 2 og år 3 du vil følge specialiserede temaer som interesserer dig mest. Du vil tage nogle moduler, der tilbydes af Westminster Business School.

Emner af undersøgelsen

Følgende emner er vejledende for, hvad du vil studere på dette kursus.

År 1 (Credit Level 4)

År 1 moduler giver grundlaget, hvorpå du vil bygge din indsigt i erhvervsklimaet, informationssystemer og de tilgængelige teknologier. Du vil også udvikle vigtige færdigheder som analyserer kundernes behov, information modellering, business matematik, akademisk skrivning og kommunikation.

År 2 (Credit Level 5)

År 2 er udviklingsfasen af ​​kurset. Fokus af modulerne vil være primært på design og udvikling af informationssystemer, projektledelse, e-handel og forståelse tilgængelige løsninger i databaser, web-grænseflader eller analytics. Den Professional Practice Modulet omfatter faglige og etiske spørgsmål samt karriere ledelse. Du vil også have mulighed for at tage en option modul i et relevant område af dit valg i hvert semester.

Sandwich placering året

Du vil få mulighed for at tage et år lange placering mellem år 2 og år 3, hvilket giver dig praktiske færdigheder til at ledsage din teoretiske viden, og give dig en konkurrencemæssig fordel på jobmarkedet.

Nogle af vores tidligere studerende er blevet placeret i store virksomheder som Accenture, Capita, Carphone Warehouse, GlaxoSmithKline, IBM, Lloyds TSB, Logica, Microsoft, og Volkswagen, mens andre har været placeret i små til mellemstore virksomheder.

År 3 (Credit Level 6)

År 3 moduler vil udvikle din kritiske, evaluerende og strategisk tænkning. Du vil se på de strategier og metoder, som organisationer anvender til at levere informationssystemer løsninger, som er brugbare, sikker, passende og nødvendige for at nå markedet kant. Du vil også få mulighed for at vælge indstillinger i at starte din egen virksomhed eller gå videre ind i business analytics. Der vil være en dobbelt projekt modul, hvor du vil bruge din viden og færdigheder, adfærd uafhængig forskning og efterforskning, og udvikle en løsning på et problem af dit valg.

Westminster valgfag

Som en del af dit kursus kan du tage valgfrie moduler på niveau 5 og Level 6. Valgfag er en spændende mulighed for at udvide din oplevelse på universitetet og at opnå færdigheder og viden, der vil hjælpe med at gøre dig mere beskæftigelsesegnede.

Faglig anerkendelse

Kurset er godkendt af British Computer Society (BCS).

International Foundation kursus

Vi arbejder i partnerskab med Kaplan International College London for at give Foundation kurser for internationale studerende, der ikke opfylder vores Bachelor krav grad adgangskrav. For mere information besøg kic.org.uk/westminster-london

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Contact school
Duration
Varighed
3 - 4 år
Fuldtid
Price
Pris
9,250 GBP
Hjem / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Contact school
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Contact school
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen