BSc udmærkelse i fast ejendom

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc udmærkelse i fast ejendom

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Fast ejendom er en dynamisk erhverv enhver virksomhed og enhver person kræver et sted at arbejde og et sted at bo, og som ejendom omkostninger er ofte den næsthøjeste udgifter på en virksomheds balance, en god forståelse af ejendom er afgørende for enhver virksomhed.

Dette kursus giver dig en grundig forståelse af alle aspekter af fast ejendom, herunder køb og salg, værdsættelse, udvikling, planlægning, styring og investere i forskellige ejendomsmarkeder, sammen med de overførbare færdigheder, der er nødvendige for livslang faglig og personlig udvikling. Mange af vores undervisere er landinspektører, der har holdt senior aftaler i erhvervslivet, og mange er stadig praktiserer deltid. Da vi er baseret i London er vi i stand til at invitere direktørerne for førende ejendom virksomheder til at levere gæsteforelæsninger og arrangere forskellige besøg.

Som fast ejendom ikke undervises i skolen, eleverne har en bred vifte af A Niveauer og kvalifikationer. De vigtigste krav er en analytisk sind, en klar motivation for kurset og ønsket om at udvikle en fornøjelig og potentielt høj indtjening karriere.

Kursets indhold

Vores Real Estate BSc Honours kursus giver en professionelt orienteret uddannelse, der producerer kandidater, der kan håndtere alle aspekter af ejendom og udvikling. Den læring og undervisning af kurset består af en række forskellige formater, herunder forelæsninger, seminarer, præsentationer, gruppearbejde og besøg foredrag. Rækken af ​​evalueringsmetoder omfatter eksamener, essays og gruppe og individuelt projektarbejde og præsentationer.

Emner af undersøgelsen

Følgende emner er vejledende for, hvad du vil studere på dette kursus.

År 1 (Credit Level 4)

Du vil få mulighed for en tur til Bruxelles, herunder gruppearbejde med belgiske studerende. Emner af undersøgelsen omfatter:

 • Introduktion til Building Technology
 • Introduktion til regeringen og lov
 • Introduktion til planlægning og bæredygtighed
 • Introduktion til Ejendom
 • Introduktion til Property Economics og Ejendom Regnskab

År 2 (Credit Level 5)

År 2 omfatter valgfri, men anbefales, uddannelsesmæssige ekskursioner til en nordlige by i Storbritannien. Emner af undersøgelsen omfatter:

 • handelspraksis
 • Planlægning Practice
 • Ejendom Forretning
 • Residential Practice

År 3 (Credit Level 6)

En funktion med kurset er mulighed for at deltage studiebesøg i en europæisk destination i løbet af dette år. Emner af undersøgelsen omfatter:

 • Projektudvikling
 • Global Practice
 • Professionel praksis
 • Ejendomsadministration

Kursets indhold er opført af året, svarende til fuld tid form for undersøgelse. Hvis du studerer på deltid, vil du studere det samme indhold, fordelt over fem år.

Faglig anerkendelse

Dette kursus er fuldt akkrediteret af Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) og studerende opfordres til at blive medlemmer af RICS.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 - 5 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
9,250 GBP
Hjem / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen