Read the Official Description

De Finance BSc Honours vil gøre dig til at udvikle din forståelse af moderne fi nance teorier og applikationer. Kurset forbedrer dine analytiske evner, sammen med team-arbejde, problemløsning, kommunikationsevner og kommercielle bevidsthed er nødvendig i en kompleks global finansiel verden. Du vil få en bredere forståelse af de socio-økonomiske, juridiske og faglige miljø, hvor fi nansiering opererer. Du vil også erhverve de omsættelige og kognitive færdigheder, der er nødvendige for livslang personlig og faglig udvikling.

En unik egenskab ved dette kursus er, at du vil være i stand til at bruge Westminster Business School Financial Markets Suite (FMS), der viser dig, hvordan markederne fungerer i realtid. Den FMS udnytter Bloomberg platform, en state-of-the-art undervisning og forskning ressource anvendes bredt af førende globale finansielle institutioner.

De færdigheder og viden, du udvikler, vil åbne op for en vifte af jobmuligheder inden for områder som aktiv finansiering, bankvirksomhed, finansiel planlægning, hedgefonde, investeringer analyse, risikostyring, børsmæglerselskaber, formuepleje og treasury. Kurset er også designet til at hjælpe din progression til professionelle kvalifikationer og matcher de behov, relevante faglige organisationer.

Westminster Business School er blevet valgt som et Center of Excellence i fi nansielle markeder af Chartered Institute for værdipapirer & Investment (CISI). Den CISI er den største faglige organisation for dem, der arbejder i værdipapirer og investeringer industrien i Storbritannien og i et stigende antal finansielle centre på verdensplan.

Kursets indhold

Samt en fi rm grundstødning i fi nance fundamentals sammen centrale moduler i ledelse, kurset giver dig mulighed for at studere en bred vifte af specialiserede fi nance moduler herunder banking, corporate fi holdelse, corporate governance, finansielle markeder, finansielle modellering og statistik, investeringer, portefølje ledelse, risikostyring, og værdipapirer analyse.

Undervisningsmetoder fokus på aktiv studerendes læring gennem seminarer, workshops, problembaserede og blended learning (herunder gruppearbejde) designet til at engagere din interesse for finansiering fagområde. Vurderingsmetoder kan omfatte essays, rapporter, præsentationer, case studier, og i klasse tests samt tid-begrænset eksamener.

Emner af undersøgelsen

Følgende emner er vejledende for, hvad du vil studere på dette kursus.

År 1 (Credit Level 4)

Emner af undersøgelsen omfatter:

 • Corporate Financial Accounting
 • Global Business Environment
 • Introduktion til Finansiering
 • Introduktion til finansielle markeder
 • Matematik for Finans

Du vil også få mulighed for at tage en option modul, der udvider dine færdigheder eller hjælper dig med at få mere dybdegående viden om dit fagområde; du kan også vælge et fremmedsprog som din option modul.

År 2 (Credit Level 5)

Emner af undersøgelsen omfatter:

 • Kontekstualiseret Business Operations
 • Corporate finance
 • Finansiel Modellering og statistik
 • Værdipapirer Analyse

Plus to muligheder fra: Corporate Governance, Lov og Business og andre områder af erhvervslivet, herunder sprog.

Placering eller Study Abroad år

Mellem år 2 og 3 kan du foretage en etårig, fuldtids business placering. Alternativt kan du studere i udlandet i løbet af dette år på en af ​​vores partnerinstitutioner.

År 3 (Credit Level 6)

Emner af undersøgelsen omfatter:

 • Advanced Corporate Finance
 • Global strategisk ledelse
 • Investeringer og Portfolio Management
 • Risk Management

Plus to muligheder fra: Dissertation, Banking teori og praksis, globale finansielle markeder og institutioner og andre områder af erhvervslivet, herunder sprog.

Westminster valgfag

Som en del af dit kursus kan du tage valgfrie moduler. Valgfag er en spændende mulighed for at udvide din oplevelse på universitetet og at opnå færdigheder og viden, der vil hjælpe med at gøre dig mere beskæftigelsesegnede.

International Foundation kursus

Vi arbejder i partnerskab med Kaplan International College London for at give Foundation kurser for internationale studerende, der ikke opfylder kravene grad adgangskrav vores bachelor.

Program taught in:
Engelsk
University of Westminster, Westminster Business School
This course is
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 - 4 år
Full-time
Price
9,250 GBP
Hjem / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date