BSc i Anvendt Geovidenskab

German University of Technology in Oman

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc i Anvendt Geovidenskab

German University of Technology in Oman

Bachelor of Science in Applied Geosciences (AGEO) på GUtech er tilpasset kravene i Oman og den bredere region, baseret på ekspertisen hos RWTH Aachen University i Tyskland. Bachelorprogrammet fokuserer på tre områder af afgørende betydning for regionens nutid og fremtid: energi, vand og mineraleressourcer. Ud over at yde en streng uddannelse med høje standarder, lægger GUtech stærkt vægt på den fremtidige beskæftigelsesevne af sine kandidater. Af denne grund præsenteres mange kurser i programmet i samarbejde med lokale og internationale industripartnere. Bløde færdigheder, som kommunikation, teamwork og præsentation færdigheder, er integreret i hele læseplanen. Fra deres første dag på GUtech opfordres eleverne til at tænke kritisk og handle ansvarligt, og vores professorer hjælper dem med at udvikle disse kompetencer i overensstemmelse hermed.

Karrieremuligheder

Geoscientists forfølge spændende karriere verden over. Der er stor efterspørgsel i Oman og Golfområdet for kvalificerede fagfolk inden for udforskning og produktion af naturressourcer, såsom olie, gas, mineraler og byggematerialer. Mange geoscientists er også ansat inden for vandforsyning og ledelse. Andre undersøger naturlige farer som oversvømmelser eller årsagerne til klimaændringer. Bygningskonstruktion som tunneler, broer eller dæmninger kræver typisk geoscientists ekspertise. Desuden kan geovidenskaberne i den hurtigt voksende turistindustri give specifikke kendskab til Omans geologiske arv.

Muligheder for videre studier

GUtech BSc kandidater med en høj GPA og god præstation i de forskellige geoscience fag har en meget god chance for at lykkes i et internationalt universitets miljø i Europa (f.eks. Storbritannien, Schweiz og Tyskland), USA eller Australien.

Mange af de AGEO-kandidater har modtaget stipendier til videre studier og blev accepteret af berømte universiteter over hele verden. Andre har fundet gode muligheder for beskæftigelse inden for deres interesseområde.

Yderligere undersøgelser kan omfatte petroleum geovidenskab og teknik, geofysik og hydrologi.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
German University of Technology in Oman

Sidst opdateret June 7, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
7 semestre
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Oman - Muscat, Muscat Governorate
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Oman - Muscat, Muscat Governorate
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen