BSc i Creative Media og Game Technologies

Generelt

Program beskrivelse

Er det din drøm at arbejde i spilbranchen? I vores spilprogram, en af de bedste i verden, lærer du at lave interessante, attraktive og frem for alt spilbare spil.

Uanset om du vil være den bedste spillemaskine, en prisvindende karikaturist eller en Triple-A-titelvindende producent, starter din vej til succes ved International Game Architecture and Design i Breda.113621_Games_WB2_1213_HeavensEdge.jpg

Studieoversigt

I dette program vil du blive uddannet i kreative, teknologiske og kommercielle færdigheder. Spilkarriere kræver, at du både har et bredt kendskab til spiludvikling og dybe færdigheder inden for dit udvalgte ekspertiseområde, såsom 3D visuel kunst, avanceret udvikling af videospil, animation, lyd, gameplay, plandesign, produktion eller programmering.

Rollebaseret læring
Den uddannelsesmæssige struktur af dette program er Role Based Learning (RBL) og er baseret på Project Based Learning (PBL). Dette er en undervisningsmetode, hvor eleverne får viden og færdigheder i deres valgte rolle ved at arbejde i længere tid for at undersøge og reagere på et komplekst spørgsmål, problem eller udfordring. Fokus er på at lette eleverne til at blive selvdrevne elever, der kan analysere et problem og bruge alle ressourcerne omkring dem til at finde løsninger.

I løbet af dine fire års studier vil du arbejde i et simuleret spiludviklingsstudio på forskellige spilprojekter. Størstedelen af din tid vil blive brugt på at arbejde på projekter enten individuelt eller i grupper og deltage i workshops.

Det første år består af tre blokke af grundlæggende færdigheder, der bygger på tæt definerede projekter for at øge din viden, alle støttet af foredrag og seminarer.

År 2

År 2 består af fire blokke. Du bruger to blokke yderligere til at udvikle dine grundlæggende færdigheder i din valgte rolle. I de to andre blokke arbejder du i små tværfaglige teams, der bygger spilprojekter, støttet af forelæsninger og seminarer.

År 3

I år specialiserer du dig i din valgte rolle, enten i et tværfagligt hold på et års langt spilprojekt eller i et mindre specialteam, der støtter spilprojektet.

År 4

I kandidatåret arbejder du på to projekter, der kan omfatte:

 • et porteføljeprojekt individuelt eller i en gruppe (altid vurderet individuelt)
 • arbejder hos en virksomhed (med et projekt, der kan leveres)
 • udarbejdelse af en forretningsplan og design af et produkt (for at starte dit eget firma, støttet af vores iværksættere)
 • deltager i et et-semester udvekslingsprogram på vores partner universiteter.

Vi opfordrer vores studerende til at rejse til udlandet under deres undersøgelse. I år 4 deltager elever i projekter på virksomheder over hele verden.113625__79A1179.jpg

Studielast

International Game Architecture og Design er et varieret, udfordrende program:

 • Du arbejder i hold i mange timer om ugen - det er helt sikkert et fuldtidsstudium.
 • Du vil blive støttet af industriens viden og teori;
 • Du opbygger en portefølje, og derefter træder lige ind i spilbranchestudier eller starter dit eget firma.

Vi har høje standarder. Vi søger folk der:

 • Forstå de roller, de beder om at studere
 • Er involveret i spilindustrien fra en udviklerens synspunkt, ikke kun som en spiller;
 • Viser allerede deres beslutsomhed ved at begynde at lære i deres egen tid.

Adgangskrav

Ud over de lovligt etablerede adgangskrav, beder vi om en række kvaliteter, der kan hjælpe dig med at blive en succesfuld spil designer.

Du skal være:

 • Kreativ
 • En problemløser
 • Entrepreneurial
 • Team-arbejde orienteret
 • En multimodal kommunikator
 • Elsker at lave spil (ikke kun med at spille dem!)

Til dette program er adgangskravene:

Et ækvivalent af de hollandske eksamensbeviser for højere videregående uddannelser (havo) eller før universitetsniveau (vwo) er generelt forpligtet til at tilmelde sig et studieprogram på Breda University of Applied Sciences .

Find venligst dit uddannelsesniveau på listen over ikke-hollandske eksamensbeviser sammenlignet med det hollandske uddannelsessystem.

Efter at have modtaget din ansøgning, informerer vi dig om du opfylder uddannelseskravene. Hvis der er nogen tvivl, vil vi få dit eksamensbevis vurderet af Nuffic (den nederlandske organisation for internationalt samarbejde inden for videregående uddannelse) til rådgivning.113622__79A1295.jpg

Test af engelsk som fremmedsprog

Du skal også påvise tilstrækkelige resultater af en af disse tests:

 • CAE (Cambridge Advanced Certificate) eller CPE (Certificate of Proficiency in English)
 • IELTS test (minimum samlet band score på 6,0 og minimum subscore på 6,0 for at tale)
 • TOEFL test (minimum score på 80 internetbaserede og minimum subscore på 20 for at tale)

Undtagelser fra at tage engelsk test

Du behøver ikke indsende engelsksprogede testresultater for at få lov til at deltage i et engelsksprogligt program, hvis:

 • du er en hollandsk havo eller vwo kandidat
 • Undervisningssproget i den sekundære skole eller universitet, du deltog eller deltager i, er engelsk i et engelsksprogende land (dvs. et af følgende lande: Australien, Canada (ekskluderet Quebec), Irland, New Zealand, Det Forenede Kongerige eller Amerikas Forenede Stater)
 • Du har fået et eksamensbevis, der er opført på listen over eksamensbeviser udarbejdet af Nuffic, og et af dine eksamensemner var engelsk.

3-årigt spor

Hvis dit gymnasiale eksamensbevis er sammenligneligt med det nederlandske vwo-diplom, kan du være berettiget til optagelse i treårsporet.

Efter din bachelor

Som kandidat vil du være rustet til at deltage i en række programmer, design og billedkunstrelaterede karriere. Ud over de regelmæssige positioner inden for den (konsolbaserede) spilindustri er der muligheder inden for film-special effects (VFX), webbaserede spil og udvikling af mobile spil.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Breda University of Applied Sciences is a medium-sized, government-funded higher education institute. More than 7,000 Dutch and international students from some 100 countries are studying at our insti ... Læs mere

Breda University of Applied Sciences is a medium-sized, government-funded higher education institute. More than 7,000 Dutch and international students from some 100 countries are studying at our institute. Minimer