• Varighed (år): 4
 • Kvalifikation tildelt: Computer Science (BSc, 4 år)
 • Kvalifikationsniveau: 1. cyklus (bachelorgrad)
 • Undervisningssprog: Engelsk Første og andet års kurser tilbydes også på græsk.
 • Studieform: Fuldtids- og deltidsstudie er tilgængelig
 • Minimum ECTS Credits: 240

Profil af programmet

Mål:

 1. Giv eleverne avanceret teoretisk og praktisk datalogi viden og færdigheder, så de kan arbejde for it-miljøet i de kommercielle, industrielle og offentlige sektorer
 2. Gør det muligt for eleverne at udvikle deres personlige og faglige perspektiver og holde sig i takt med den hurtige udvikling af teknologien inden for datalogi
 3. Forbered eleverne til at forfølge yderligere postgraduate uddannelse og forskning.
 4. Giv en stærk følelse af social engagement, global vision og selvstændig selvlærende evne

mål:

 1. At forbedre elevernes kritiske tænkning og at udvikle deres grundlæggende analytiske, problemløsende og beslutningsfærdigheder.
 2. At introducere inden for datalogi og principper for computere, beregning og programmering.
 3. At informere eleverne om vigtige kommercielle computerprogrammer.
 4. At introducere studerende til programmering af koncepter og metoder til programdesign, udvikling, testning og dokumentation.
 5. At introducere teknikker til systematisk problemanalyse, programspecifikation, design, kodning, testning, debugging og dokumentation af programmer.
 6. At kende eleverne med nuværende populære programmeringssprog og operativsystemer.
 7. At introducere computer software engineering, databasesystemer, netværk, Computer sikkerhed og Internet.

Karriereudsigter

Efter vellykket gennemførelse af programmet vil kandidater kunne få et job i en række sektorer, både i private og offentlige organisationer, såsom:

 • Informationsteknologi sektor
 • Professionelle tjenester (tilpasset applikationsudvikling, web-baserede applikationer, administration og vedligeholdelse af netværkssystemer)
 • Uddannelsessektor
 • Forskningslaboratorier

Desuden er bacheloruddannelsen akkrediteret af Cyperns Videnskabelige og Tekniske Afdeling (ETEK), som er den lovbestemte tekniske rådgiver for staten Cypern og er paraplyorganisationen for alle cypriotiske ingeniører. Således kan kandidaterne udstedes en licens til at udøve videnskaben om informationsteknologi teknik.

Adgang til videre studier

Efter eksamen kan eleverne have direkte adgang til yderligere postgraduate studier (kandidatuddannelser).

Vurdering

Kursusvurdering består normalt af en omfattende afsluttende eksamen og løbende vurdering. Kontinuerlig vurdering kan blandt andet omfatte midterms, projekter og deltagelse i klassen. Bogstavkarakterer beregnes ud fra vægten af ​​den afsluttende eksamen og den løbende vurdering og de faktiske numeriske karakterer opnået i disse to bedømmelseskomponenter. Baseret på kursuskaraktererne beregnes den studerendes semesterstandardgennemsnit (GPA) og kumulativt pointgennemsnit (CPA).

Afgangskrav

Den studerende skal gennemføre 240 ECTS og alle programkrav. Der kræves et minimum kumulativt kvalitetspoint (CPA) på 2,0. Således, selv om en 'D-' er en PASS-klasse, kræves der en gennemsnitsklasse på 'C' for at opnå en CPA på 2,0.

Læringsresultater

I slutningen af ​​programmet vil kandidaterne kunne:

 1. Udnytte viden og forståelse i modellering og design af computerbaserede systemer, processer og programmer på en måde, der viser forståelsen af ​​afvejningen i designvalg.
 2. Identificer og analyser kriterier og specifikationer, der passer til specifikke problemer, og planlæg strategier for deres løsning.
 3. Forstå elementerne i computational tænkning; genkende dets anvendelighed inden for andre domæner og være i stand til at anvende det under passende omstændigheder.
 4. Analyser, i hvilket omfang et computerbaseret system, proces og program opfylder kriterierne for dets nuværende brug og fremtidige udvikling.
 5. Implementer passende teori, praksis og værktøjer til specifikation, design, implementering og vedligeholdelse samt evaluering af computerbaserede systemer, processer og programmer.
 6. Anerkender og styres af de sociale, faglige, juridiske og etiske, samt kulturelle spørgsmål, der er involveret i brugen af ​​computerteknologi.
 7. Specificere, designe og implementere computerbaserede systemer, processer og programmer samt implementere softwareprojektstyring.
 8. Evaluere computerbaserede systemer, processer og programmer, hvad angår generelle kvalitetsattributter og mulige afvejninger, der præsenteres inden for det givne problem.
 9. Anvend principperne for informationsstyring, modellering og organisation i problemer, der opstår i databasesystemer.
 10. Anvend principperne om human-computer interaktion til evaluering og opførelse af en bred vifte af materialer, såsom brugergrænseflader, websider, multimediesystemer og mobile systemer.
 11. Identificere eventuelle risici, sikkerhedsmæssige og sikkerhedsmæssige aspekter, der kan være involveret i driften af ​​computerapparater inden for en given sammenhæng.
 12. Effektivt implementere værktøjer til konstruktion og dokumentation af software. Især som en del af processen med at bruge computere til at løse praktiske problemer.
 13. Vær opmærksom på forekomsten af ​​offentligt tilgængelig software (open source-materialer) og engagere sig effektivt i open source-projekter.
 14. Arbejde effektivt som medlem af et udviklingshold.

Stipendier - Finansiel støtte

Universitetet tilbyder stipendier og finansiel støtte til fuldtidsstuderende, i form af akademiske merit stipendier, finansiel bistand, atletiske stipendier og på campus arbejdsstudier.

Program undervist i:
 • Engelsk
 • Græsk
University of Nicosia

Se 41 flere kurser fra University of Nicosia »

Senest opdateret November 22, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Contact school
Duration
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
8,940 EUR
Lokale / EU-studerende årlige undervisning; € 9.120 International studerende årlig undervisning
Deadline
Contact school
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school

Contact school

Location
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school