Er du interesseret i at anvende teori i biomedicin i projekter fra industri, sundhedspleje eller akademi? Lære at styre løbende projekter med færdigheder i iværksætteri og forretningsudvikling. Derefter vil BSc-programmet i eksperimentel og industriel biomedicin give dig spændende år!

Adgangskrav

Generelle adgangskrav til bachelorstudier
og
Engelsk svarende til engelskniveauet i svensk gymnasieuddannelse (engelsk 6)
og
Kemi, matematik og biologi svarende til niveauet i svensk gymnasieuddannelse (Kemi 2, Matematik 4 og Biologi 2)
Undtagelse fra svensk 3

Grad

Efter afslutningen af ​​programmet med 180 studiepoeng vil der blive tildelt en eksamensbevis efter en anmodning fra den studerende med titlen Bachelor of Science i Medicinsk Biologi (Medicine Kandidatexamen i Medicinsk biologi).

LiU vil tilbyde det første internationale bachelorprogram i Sverige, der kombinerer projektledelsesevner med praktisk erfaringsteknologi inden for biomedicin. Designet i partnerskab med verdens førende farmaceutiske og biotekvirksomheder for at sikre, at vores kandidater har den viden og de færdigheder, der kræves for at arbejde i spidsen for biomedicinsk forskning og innovation.

Dette bacheloruddannelse vil give dyb teoretisk viden og praktisk erfaring med state-of-the-art forskningsteknikker inden for grundlæggende biomedicinske områder; såsom celle- og molekylærbiologi, medicinsk biokemi, fysiologi og farmakologi samt nye områder af lægemiddelopdagelse, systembiologi, bioinformatik og digital patologi.

I hele programmet vil du også arbejde i projektdrevne kurser for at anvende din viden. For at sikre, at du kan oversætte forsknings gennembrud i kliniske produkter og tjenester, træner programmet eleverne i de seneste tilgange i projektledelse, klinisk prøvedesign, bioentrepreneurship, narkotikahåndtering og medicinsk etik. Du vil også have mulighed for at tilbringe et helt semestre, der udfører forskning hos LiU eller hos en af ​​vores industripartnere, i Sverige eller i udlandet. Ved at uddanne vores elever i teorien og praktikken af ​​innovativ biomedicinsk forskning samt forskningsledelse sigter vores program på at udvikle fremtidens biomedicinske forskningsledere

Bioentrepreneurship, projektkurser

I løbet af hvert semester vil du være involveret i rigtige projekter fra sundhedssektoren, industrien eller akademiet. Ved at møde potentielle kunder med nye projekter, integrerer du et omfattende sæt personlig, interpersonel og faglig biomedicinsk viden med laboratoriefærdigheder. Du vil tage projektet gennem hele livscyklusen i kommercialiseringsprocessen, af tjenester eller produkter, herunder kommunikationsfærdigheder til at møde andre forskere eller potentielle kunder. Vores mål er at forberede innovative og iværksættere til at udvikle fremtidig forretnings- eller højimpactforskning på det biomedicinske område.

Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret October 23, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
440,000 SEK
Gælder kun studerende uden for EU, EØS og Schweiz.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019