BSc i fysisk planlægning og design

University of Groningen

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc i fysisk planlægning og design

University of Groningen

Hvilken virkning vil klimaændringerne få på vores fremtidige byer og landdistrikter? Hvordan kan du udvikle bæredygtige strategier og designs til nye og eksisterende bysystemer? Hvordan håndterer du et komplekst bygget miljø og relaterede planlægningsprocesser? Planlæggere bliver bedt om at oversætte rumlig transformation som byudvikling og afvise nye muligheder for at forbedre livskvaliteten.

Bacheloruddannelsen i fysisk planlægning og design drejer sig om fysisk og institutionelt design. De kursenheder du følger er relateret til fysisk planlægning og design, vandforvaltning, infrastruktur og miljøplanlægning, rumlige computerprogrammer, kompleks beslutningstagning og akademisk forskning.

Du tager også udflugter for at se rumlige projekter i praksis. Der vil være mulighed for at udvikle dine personlige interesser via valgfag. Du gennemfører din bachelorgrad med et forskningsprojekt. Fremragende studerende kan deltage i et mere sofistikeret program på Honours College, som er mere dybtgående og har et bredere udvalg af emner.

Hvorfor fysisk planlægning og design ved University of Groningen ?
Bacheloruddannelsen i fysisk planlægning og design er unik i Holland. Det dækker en bred vifte af emner og giver eleverne mulighed for at udforske deres egne interesser inden for fysisk og institutionelt design. Dette uddannelsesprogram giver dig mulighed for at lære af internationalt anerkendte og højtuddannede lærere.

Studieunderstøttelse ved University of Groningen
Fakultetet for Rumlige Videnskaber tager en lille tilgang, og vi hjælper vores elever med at lære at arbejde selvstændigt. Du vil blive tildelt en mentor gruppe sammen med andre førsteårsstuderende, som du vil lære at kende meget godt. Din mentor er en senior studerende, der kan lære dig alle vores fakultets indsatser. Du vil også blive tildelt en vejleder med hvem du kan diskutere din studieforløb.

Jobmuligheder

Uddannelsens tværfaglige pensum giver eleverne mulighed for at arbejde på forskellige områder i praksis eller forskning. Nederlandene er en international leder inden for planlægning af emner som vandforvaltning og bæredygtig mobilitet og en etableret ekspert takket være den langvarige planlægningshistorie.

Grad programmet tilbyder viden, der er både lokalt indlejret og globalt relevant. Kandidater fra dette uddannelsesprogram er højt kvalificeret til både det nationale og det internationale arbejdsmarked. Under programmet tilbyder vi støtte til din karriereforberedelse.

Karrieremuligheder

 • Politisk rådgiver eller politimand i den offentlige sektor: i fysisk planlægning, miljøplanlægning, mobilitet og transport, vandforvaltning eller design
 • Konsulent for store eller små konsulentbureauer: GIS, fysisk planlægning eller ingeniørvirksomheder
 • Projektudvikler for ejendomsvirksomheder
 • Postgraduate forsker eller lærer på rumlige akademiske planlægningsinstitutter

Adgangskrav

Sprogkrav

Hvis du er indfødt engelsktalende eller hvis du har et hollandsk VWO-diplom, er du undtaget fra at give os bevis for din engelsksprogede færdighed. Hvis du har brug for at fremlægge bevis, er acceptable testresultater:

 • TOEFL: 80 (min 19 taler / min. 20 skrivning)
 • IELTS: 6,0 (min. 6,0 taler / min. 5,5 skrivning)
 • Cambridge Avanceret engelsk: lønklasse A, B eller C

Hvis du har taget eller planlægger at tage en engelsk test, der ikke er angivet her, så kontakt os for yderligere information.

Tidligere uddannelse

Du skal have en sekundær uddannelse med kvalifikationer for adgang til en bacheloruddannelse på et universitet. Dette omfatter:

 • UK - 3 A-niveauer
 • Tyskland - Abitur
 • International Baccalaureate Diploma - 24 point eller højere.

Hvis du vil vide, om dit eksamensbevis er accepteret, bedes du kontakte os eller se på vores hjemmeside.

Ansøgningsfrister (kursus starter 1. september 2019)

 • EU / EØS studerende: 1. maj 2019
 • Ikke-EU / EØS studerende: 1. maj 2019

Studieafgifter

 • EU / EØS studerende: € 2083
 • studerende uden for EU / EØS: 8900 €
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret October 23, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
2,083 EUR
- EU, 8.900 EUR. - Ikke-EU-årligt
Information
Deadline
Locations
Holland - Groningen, Groningen
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Holland - Groningen, Groningen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen