• Varighed (år): 4
 • Kvalifikation tildelt: Bachelor of Science in Psychology
 • Kvalifikationer: Bacheloruddannelse (1. cyklus)
 • Undervisningssprog: Engelsk og Græsk
 • Studieform: Heltid eller Deltid
 • Minimum ECTS Credits: 240

Profil af programmet

mål

Programmets vigtigste uddannelsesmæssige formål er følgende:

 1. Psykologi Programmet er dedikeret til orienteringen af ​​de studerende i de forskellige subspecialiteter i psykologi.
 2. Programmet tilbyder en grundlæggende uddannelse i psykologi specialiteter, og i store teorier og teknikker i psykologi, og som sådan giver den første tilgang til psykologers færdigheder og til forskning i psykologi.
 3. Studerende omfatter generelle teorier, empiriske beviser og anvendelse af viden inden for anvendte områder af psykologi med en følelse af formål, som hjælper med at forbedre den menneskelige tilstand i forskellige indstillinger.

mål

 1. Demonstrere kendskab til store begreber, teoretiske perspektiver, empiriske fund og historiske tendenser, metoder i psykologi.
 2. Forstå og anvende grundlæggende forskningsmetoder, herunder eksperimentelle metoder, kvantitative og kvalitative metoder, forskningsdesign, dataanalyse og fortolkning.
 3. Respekter og brug kritisk og kreativ tænkning, skeptisk undersøgelse og den videnskabelige tilgang.
 4. Forstå og anvende psykologiske principper på personlige, sociale og organisatoriske spørgsmål.
 5. Væg bevis, tolerere tvetydighed, handle etisk og reflektere andre værdier underlagt psykologi.
 6. Demonstrere informationskompetence og evnen til at bruge computere og anden teknologi til mange formål
 7. Hone kommunikationsfærdigheder til effektivt at kommunikere videnskabelig viden.
 8. Anerkender, forstår og respekterer kompleksiteten af ​​sociokulturel og international mangfoldighed.
 9. Vis indsigt i ens egen og andres adfærd og mentale processer og anvende effektive strategier for selvforvaltning og selvforbedring.
 10. Udgå fra hovedrollen med realistiske ideer om, hvordan man bruger psykologisk viden, færdigheder og værdier i forskellige erhverv, og på kandidat- eller fagskolen.

Karriereudsigter

Efter vellykket gennemførelse af programmet vil kandidater være fuldt forberedt og rustet til forskellige stillinger, hvor de kan anvende psykologi på dagligdagsspørgsmål for at forbedre individers, gruppers og systems velbefindende. Derudover kan de være involveret i andre områder som forskningstjenester, sociale ydelser, forbrugeradfærd og områder i forbindelse med voksende kulturel og etnisk mangfoldighed.

Vores kandidater kan arbejde tæt sammen med fagfolk på andre områder, i tværfaglige hold, for eksempel lærere, læger, ledere, advokater og så videre. På alle disse områder kan de tilføje et særskilt perspektiv, som supplerer hinanden.

Potentielle beskæftigelsesmuligheder omfatter Klinisk indstilling, uddannelse, industri, samfund, økonomi mv.

Adgang til videre studier

Kandidater fra programmet kan accepteres i Second Cycle grader (Master's Degree).

Vurdering

Kursusvurdering består normalt af en omfattende afsluttende eksamen og løbende vurdering. Kontinuerlig vurdering kan blandt andet omfatte mid-termer, projekter og deltagelse i klassen.

Bogstavkarakterer beregnes ud fra vægten af ​​den afsluttende eksamen og den løbende vurdering og de faktiske numeriske karakterer opnået i disse to bedømmelseskomponenter. Baseret på kursuskaraktererne beregnes den studerendes semesterkursusgennemsnit (GPA) og kumulativt pointgennemsnit (CPA).

Afgangskrav

Den studerende skal gennemføre 240 ECTS og alle programkrav.

Der kræves et minimum kumulativt kvalitetspoint (CPA) på 2,0. Således, selv om en 'D-' er en PASS-klasse, kræves der en gennemsnitsklasse på 'C' for at opnå en CPA på 2,0.

Læringsresultater

I slutningen af ​​programmet vil kandidater kunne:

 1. Beskriv og anvend psykologi begreber, sprog og teorier, forklarer store perspektiver og demonstrerer forståelsen af ​​dens bredde og dybde.
 2. Differentierer forskningsmetoder, evaluerer egnetheden af ​​forsknings konklusioner, udformning og gennemførelse af grundstudier og generalisering af forskningsresultater på passende vis.
 3. Foreslåede resultater omfatter at bruge og engagere sig i kritisk tænkning, ved hjælp af argumentation i argumenter og overtalelser, og nærmer sig problemer med sofistikation.
 4. Identificere vigtige anvendelser af psykologi, artikulere hvordan det kan bruges til social forståelse og offentlig politik og anerkende de etiske kompleksiteter ved at anvende psykologi.
 5. At forstå behovet for etisk adfærd, tolerance for tvetydighed, demonstration af skepsis og intellektuel nysgerrighed, afstemning af videnskabeligt bevis, samfundsansvar og respekt for menneskelig mangfoldighed.
 6. Demonstrere den kompetente, etiske og ansvarlige brug af information i akademisk arbejde, anvende software i forskningsrapporter og mastere sådan computerbasics som internetnavigation og regnearkgenerering.
 7. Vis følsomhed over for og respekt for mangfoldighed, og være i stand til at overveje og forklare rollen som kulturelle, racemæssige, etniske og økonomiske faktorer og privilegium og diskrimination i folks adfærd.
 8. Anvend psykologi til personlig og faglig udvikling, til selvregulering og for at vise personlig integritet.
 9. Anvend psykologi principper til karriere beslutningstagning, sigter mod mulige karriereveje, identificere realistisk graduate-uddannelse Pathway , tage praktiske karriere trin og værdiansættelse livslang læring og løbende faglig udvikling.
 10. Psykologiprogrammets hovedfokus er at forberede sine kandidater til adgang til post-graduate-programmer, der søger specialiserede 2. og 3. cykluskvalifikationer.
Program undervist i:
Engelsk
Græsk
University of Nicosia

Se 41 flere kurser fra University of Nicosia »

Senest opdateret November 22, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Contact school
Duration
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
8,940 EUR
Lokale / EU-studerende årlige undervisning; € 9.120 International studerende årlig undervisning
Deadline
Contact school
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school

Contact school

Location
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school