BSc i regnskabsføring

University of Bradford Undergraduate

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc i regnskabsføring

University of Bradford Undergraduate

Oversigt

Vores BSc (Hons) i regnskab og finansiering (med placeringsår) forbereder dig til en karriere inden for regnskab eller finanssektoren og giver dig en stærk forståelse af kerneforretningers principper og praksis.

Du vil udvikle en dybtgående forståelse af, hvordan regnskab og finansiering passer ind i den bredere kontekst af forretning og ledelse, og studer emner som:

 • Kapitalmarkeder, investeringer og finansiering
 • Revision
 • Corporate Reporting
 • Beskatning
 • Selskabsret og administration

Programmet giver dig solide teoretiske fundamenter og anvender denne viden til virkelige erhvervssituationer.

Du vil blive undervist af førende akademikere med stor erfaring inden for regnskabs- og finanssektoren. Du vil lære at udvikle og anvende regnskabs- og finansstrategier, der forbedrer virksomhedernes værdi, og udvikle teknikker og forståelse af specialistdatabaser, du har brug for til en karriere inden for regnskabs- og finanssektoren.

Et sandwichplaceringsår, taget i år tre af programmet, giver dig mulighed for at udvikle dine færdigheder og professionel tillid - og øger din beskæftigelsesevne ved eksamen.

Professionel akkreditering

Vi er stolte over at være i en elite gruppe af handelsskoler for at holde de tredobbelte akkrediteringer af Equis, AMBA og AACSB, ofte omtalt som "Triple Crown".

Mange af vores regnskabs- og finansieringsmoduler tiltrækker akkreditering fra faglige organer som:

 • Institut for Chartered Accountants i England og Wales (ICAEW)
 • Sammenslutning af Chartered Certified Accountants (ACCA)
 • Association of International Accountants (AIA)
 • Chartered Institute of Management Accountants (CIMA)
 • CPA Australien

Associeringen af ​​Chartered Certified Accountants (ACCA) godkende dette program. Dette betyder, at du ved at fuldføre din grad er berettiget til undtagelser fra nogle ACCA-grundniveauundersøgelser.

Adgangskrav

112 UCAS-tariffpoint.

 • Et niveau

Der er ingen specifikke fagkrav.

 • BTEC Extended Diploma

DMM - Der er ingen specifikke fagkrav.

 • Ansøgere om adgangsprogrammer

Der er ingen specifikke fagkrav.

 • International Baccalaureate krav

112 point til at omfatte mindst 2 HL emner plus HL 3 eller SL 4 i Maths.

 • Plus minimum af

GCSE Engelsk og Matematik i klasse C eller 4 (modtagne ækvivalenter).

 • Engelsk sprogkrav

Minimum IELTS på 6,0 eller tilsvarende.

Hvis du ikke opfylder IELTS kravet, kan du tage en University of Bradford præ-sessional engelsk kursus.

Sandwich år

Dette 4-årige program giver dig mulighed for at tage et placeringsår i erhvervslivet i dit tredje år.

Placeringer er reelle, betalte job i en bred vifte af organisationer inden for private, offentlige og ikke-erhvervsmæssige sektorer og giver dig en værdifuld mulighed for at opleve førstehånds, hvordan forretnings- og ledelseskoncepter anvendes i praksis, og at give dig direkte eksponering for reelle problemer på arbejdspladsen. Det kan også gøres i udlandet.

Placeringsåret er en vigtig del af din læring og vil bidrage væsentligt til din personlige udvikling, selvtillid, planlægning, kommunikation og business acumen færdigheder. Statistikker viser, at studerende, der har gennemført et studieår, drager fordel af et bedre kandidatjob, en højere kandidat startløn og et bedre udfald.

På et konkurrencedygtigt kandidatmarked vil værdifulde erfaringer og beskæftigelsesevner fra et års praktik adskille dig fra de tusindvis af andre kandidater, der søger arbejde.

Vi finder ud af, at eleverne vender tilbage fra deres placering år med deres tillid og personlige færdigheder forbedret og klar til at gennemføre deres fokuserede plan for fremtiden.

Handelshøjskolen har et fremragende netværk af organisationer, der tilbyder placeringer, herunder:

 • IBM
 • Vauxhall
 • NHS
 • GE penge
 • Arris (tidligere PACE)
 • Enterprise Lej en bil
 • Cummins
 • Peugeot

Sammen sikrer vi, at din placering er passende udfordrende, og at du kan gøre en reel og positiv indvirkning på virksomheden. Din erfaring bliver overvåget og vurderet gennem et kreditbærende arbejdsbaseret læringsmodul, der tæller til din endelige grad.

Dette modul er porteføljebaseret og vil udvikle din evne til at reflektere over professionelle arbejdsrelaterede oplevelser og genkende indvirkningen på din karriereudviklingsplanlægning. Placeringer er ikke garanteret, og eleverne skal investere betydelig tid og kræfter i deres 2. år for at sikre en, med støtte fra det dedikerede karrierehold.

Læring og vurdering

For alle lærte moduler vil din læring blive styret, understøttet og forstærket gennem en kombination af forelæsninger, øvelser, små gruppeseminarer, virtuelle læringsmiljøaktiviteter og guidede private studier. Generelt vil du for hvert modul deltage i et foredrag og en tutorial hver uge, hvor du vil være i direkte kontakt med underviseren.

Handelshøjskolen er forpligtet til at demonstrere relevansen af ​​det lærte materiale til virkelige forretningsproblemer; du kan forvente at se gæstebrancheforelæsninger og brug af reelle industrisponsorerede forretningsproblemer til vurdering.

Evalueringsmetoder varierer alt efter læringsresultater for bestemte moduler og studietrin. Derfor vil en blanding af undersøgelser, essays, gruppearbejde og præsentationer blive brugt i vurderingen af ​​dit arbejde.

Karrierestøtte

Universitetet er forpligtet til at hjælpe eleverne med at udvikle og forbedre beskæftigelsesegnetheden, og dette er en integreret del af mange programmer. Specialunderstøttelse er tilgængelig i hele kurset fra Career and Employability Services, herunder hjælp til at finde deltidsarbejde under studietid, placeringer, feriearbejde og kandidat ledige stillinger. Studerende opfordres til at få adgang til denne støtte på et tidligt stadium og at bruge de omfattende ressourcer på Karrierewebstedet.

Diskutere muligheder med specialrådgivere hjælper med at afklare planer ved at udforske muligheder og raffineringskompetencer i jobjagt. I de fleste af vores programmer er der direkte input fra Career Development Advisers til læseplanen eller gennem specielt arrangerede workshops.

Karriere booster

Under studietiden på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet får du mulighed for at deltage i vores særprægede karriereprogrammer gennem hele kurset. Programmet er designet til at udstyre dig med de nødvendige færdigheder og graduate attributter at være job-ready, når du søger beskæftigelse med førende innovative organisationer. Career Booster Programmet (PDF, 2,8 MB) giver dig mulighed for at få certifikater i:

 • Den Europæiske Computer Driving License (ECDL) - benchmark for digital færdigheder
 • Sage 50 Accounting and Sage 50 Lønning - uddannelse, der giver dig mulighed for at udvikle ledende regnskabs- og lønprogrammer
 • Projektleder Professionelle certifikater - giver dig kanten, når du søger at blive certificeret projektleder
 • Big Data analyse og rapportering færdigheder - ved hjælp af Software og Services (SAS), der vil føre til certificering.

Derudover vil programmet også omfatte aktiviteter til fremme af samarbejde, tillid, kommunikation og mange andre færdigheder, som arbejdsgiverne søger.

Udvikling af en portefølje af fortsættende faglig udvikling (CPD) Certifikater vil vise arbejdsgiverne, at du ikke blot er ambitiøs, men også tager ansvar for din egen faglige udvikling.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret October 8, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
9,250 GBP
Hjemme (sandwichår: £ 925) | International: TBC
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Bradford, England
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Det Forenede Kongerige - Bradford, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen