BSc i rekreation og turisme (specialiseringer - sundhed turisme, e-turisme)

Klaipeda University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BSc i rekreation og turisme (specialiseringer - sundhed turisme, e-turisme)

Klaipeda University

Oversigt

 • Beliggenhed: Litauen, Klaipeda
 • Type: Bachelor, fuld tid
 • Nominel varighed: 3 år (180 ECTS)
 • Studerende sprog: Engelsk
 • Præmier: BSC (Bachelor i Socialt Arbejde)
 • Undervisningsgebyr: € 1585
 • Ansøgningsgebyr: Ansøgningsgebyret for uddannelsesprogrammer er for borgere fra EU-landene eller lande i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (Ukraine, Moldova, Georgien, Belarus, Armenien og Aserbajdsjan) samt personer med permanent opholdstilladelse i Republikken Litauen: 55 €. For andre studerende: € 200. (Ansøgningsgebyr kan ikke refunderes).
 • Ansøgningsfrist: 30. november 2018
 • Studier begynder 1. februar

Studiet sigter mod at forberede højt kvalificerede fagfolk inden for rekreation og turisme med erfaring inden for rekreation og turisme operationer og tjenester, klar til at løse problemer og opfylde kundens krav, i stand til at opretholde og forbedre kvaliteten af ​​rekreation og turisme tjenester og til at deltage i processen med analyse, administration, planlægning og ledelse. Programmet er orienteret mod kompetencer inden for sundhedsturisme og udvikling af e-turisme.

Efter afslutningen af ​​bacheloruddannelsen i rekreation og turisme er bacheloruddannelsen i erhvervs- og offentlig administration tildelt.

Læreplanens struktur

Rekreation og turisme ledelse; Turisme Struktur; Turisme geografi; Rekreation og turisme Marketing; Rekreation og turisme arrangementer; Økonomi for rekreation og turisme; Hospitality Management og Administration; Turisme Investeringsprojekter; Ledelse og Change Management; Kulturarv; Rekreation og turisme forskning; Udflugtsarrangement og vejledende metode.

Karrieremuligheder

Kandidater er i stand til at arbejde i turisme virksomheder, rejsebureauer, turistinformationscentre, rekreative virksomheder i resorts, i boliger, underholdning og sundhed virksomheder, nationale og regionale parker, turisme og rekreative administration og ledelse afdelinger i kommuner og i turisme projekt administration og implementering. Specialiteterne i programmet fokuserer på sundhedsturisme og e-turisme.

Hvorfor er uddannelsen attraktiv?

I 2016 blev alle studieprogrammer for rekreation og turisme akkrediteret med de højeste score for den maksimale periode.

I Reitingai journal er bachelor- og kandidatuddannelser i rekreation og turisme på Klaipėda Universitet af uafhængige eksperter blevet bedst placeret i Litauen de seneste år.

Studiet kan prale af kvalificeret akademisk og forskningspersonale; en mulighed for at udvikle interkulturelle kompetencer er tilvejebragt ved at invitere gæsteprofessorer fra udlandet til at undervise i programmet. Nogle af kurserne kan træffes ved fjernundervisning.

Kursplanerne for de kurser, der er undervist i programmet, sikrer tætte forbindelser mellem teori og praksis. Klasser er ofte givet i turisme og rekreative virksomheder, og praktikere er inviteret til forelæsninger og seminarer

Programmets struktur og de forudsatte kompetencer er uadskillelige fra en aktiv, dynamisk og interessant studieproces. De projekter, der blev gennemført under undersøgelserne, omfatter Trumpas kinas ] A Short Film], NeAtrasta.Lt [UnDiscovered.lt], Baidarė upėje [En kano på floden] osv.

Fleksible uddannelser, et bredt udvalg af kurser. Bacheloruddannelsen blev opdateret ved at udvikle specialiteter inden for sundhedsturisme og e-turisme.

Geografisk tilgængelighed og en attraktiv placering for studier. Klaipėda University er et godt valg for dem, der ønsker at studere på seacoast. Klaipėda er en maritime by og giver dermed en bred vifte af aktiviteter til en specialist inden for rekreation og turisme.

Strukturen på bacheloruddannelsen i rekreation og turisme danner forudsætningerne for erhvervelse af et vejledende certifikat.

Rekreation og turisme går ud over grænserne for et land, derfor opfordres vores elever til at udnytte et stort netværk af universitetspartnerne og tage udlandet for at få viden og erfaring. Studerende har mulighed for at deltage i akademiske udvekslingsprogrammer ( Erasmus) og at udføre praktikophold i udlandet

Studerende erhverver supplerende sociale og civile kompetencer gennem ikke-akademiske aktiviteter: Student Union, Startup Lab Klaipeda Association, kunstneriske grupper, sport osv.

Udtalelser

Putinas Bielskis, direktør for UAB Krantas Travel

Tror jeg på et drømmejob? Ikke rigtig. Men vi alle skal lytte til vores hjerter og sind og gå videre ved hjælp af den erhvervede viden. Det lykkedes mig. Jeg har aldrig fortryet at have studeret rekreation og turisme på Klaipeda universitet. Undersøgelserne var en af ​​grundene til min karriere succes.

Hvorfor Klaipeda University ?

 • Unik ved sin videnskabelige forskning og undersøgelser på havområdet
 • EU-eksamensbevis anerkendt på verdensplan
 • En bred vifte af programmer
 • Internationale studier på engelsk
 • Ung og hurtigt voksende
 • Uddannelse af høj kvalitet til en rimelig pris

Hvorfor Litauen?

 • Et medlem af Den Europæiske Union
 • 93,4% har en videregående uddannelse. Den mest uddannede nation i Europa
 • 92% taler et fremmedsprog (normalt engelsk, russisk eller tyskland)
 • 94% af udenlandske studerende anbefaler at studere i Litauen

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Klaipeda University

Sidst opdateret October 20, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Feb. 1, 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
1,585 EUR
Information
Deadline
Locations
Litauen - Klaipėda, Klaipėda County
Startdato : Feb. 1, 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Feb. 1, 2019
Litauen - Klaipėda, Klaipėda County
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen