Profil af programmet

mål

Formålet med programmet er at give de studerende en dybtgående viden og forståelse af de videnskabelige principper for sportspræstationer, fysisk uddannelse, motion og sundhed og fysisk aktivitet.

mål

Hovedformålene med dette program er at:

 1. Uddanne eleverne inden for idrætsvidenskabelige discipliner.
 2. Udvikle deres intellektuelle kapacitet og deres evne til at kommunikere akademisk med andre sportsforskere.
 3. Opmuntre uafhængig analytisk og kritisk vurdering.
 4. Forbered kandidater til at lede og udvikle sportsvidenskab og relaterede områder.
 5. Forbered eleverne til relevante postgraduate studier.
 6. Fremme livslang sport deltagelse kultur.
 7. Fremme sportsvidenskabelig forskning.

Desuden vil studerende, der vælger coaching som mindreårige, være i stand til at:

 • forstå en coaches roller og ansvar
 • udvikle atleter og forbedre deres overordnede ydeevne
 • effektivt atletiske atleter ved at give koncepter og principper, der kan hjælpe med at generere muligheder og identificere handlinger for individet eller holdet
 • sikre et sikkert coaching miljø og håndtere sikkert med skader
 • arbejde med motion fysiologi, sport medicin og andet relevant personale for at planlægge og overvåge atleternes træning og fitness

Programmet har både en akademisk (teoretisk og praktisk) færdighed og en sportsvidenskabsmarkedsorientering. Det fokuserer på at studere og analysere de seneste tendenser og udviklinger inden for sportsvidenskab og gymnasium. Derfor er det rettet mod studerende, der har til hensigt at forfølge forskeruddannelser i det relevante område, såvel som dem, der måske ønsker at komme ind på idrætskolen og idrætsuddannelsen efter graduering.

Karriereudsigter

Sportsvidenskab er et felt, der præget af løbende ændringer og udfordringer. Det er blandt de hurtigst voksende områder inden for sport og atletik industrien både nationalt og internationalt. På grund af den meget konkurrencedygtige karakter af feltet og den hurtigt udviklende 'karakter' er der et krav for kompetente kandidater. Efter en vellykket gennemførelse af programmet vil kandidater kunne give ledelse og ekspertise og få adgang til en bred vifte af karriere i verden af ​​sportsvidenskab, idrætsuddannelse og fitness- og fritidscentre samt i andre områder relateret til sport , motion og sundhed.

Potentielle beskæftigelsesmuligheder er:

 1. Fysiske undervisningslærere i grundskoler og gymnasier
 2. Fitness instruktører i sports- og sportshold og klubber på alle niveauer
 3. Fitness instruktører i fitnesscentre, fitness og velvære centre
 4. Sportsvidenskonsulenter med sportsbureauer eller offentlige organer med hensyn til sundhed, sport, motion og fitness
 5. Sundheds-og fitness rådgivere (til sport og motion recept)
 6. Ledelse af sports- og fitnesscentre og corporate fitness-programmer
 7. Sportsvidenskabelige laboratorieassistenter
 8. Forskning til sports- og øvelsesindustrien og andre kommercielle industrier (fx udstyr, tøj, fodtøj, mad, drikke osv.)

Adgang til videre studier

Efter afgang kan eleverne have direkte adgang til yderligere postgraduate (MSc, MA, MRes, MPhil) undersøgelser, såsom i sportsvidenskab og fysisk uddannelse generelt eller specifikt i sportsfysiologi, motion ernæring, fitness og sundhed, klinisk motion fysiologi, styrke og konditionering, sports coaching, sportspsykologi, atletisk træning og sports fysioterapi.

Vurdering

Kursusvurdering består normalt af en omfattende afsluttende eksamen og løbende vurdering. Kontinuerlig vurdering kan blandt andet omfatte mid-termer, projekter og deltagelse i klassen.

Bogstavkarakterer beregnes ud fra vægten af ​​den afsluttende eksamen og den løbende vurdering og de faktiske numeriske karakterer opnået i disse to bedømmelseskomponenter. Baseret på kursuskaraktererne beregnes den studerendes semesterkursusgennemsnit (GPA) og kumulativt pointgennemsnit (CPA).

Afgangskrav

Den studerende skal gennemføre 240 ECTS og alle programkrav. Der kræves et minimum kumulativt kvalitetspoint (CPA) på 2,0. Således, selv om en 'D-' er en PASS-klasse, kræves der en gennemsnitsklasse på 'C' for at opnå en CPA på 2,0.

Læringsresultater

I slutningen af ​​programmet vil kandidaterne kunne:

 1. Bliv sportspædagoger for professionelle og rekreative atleter og undervisningslærere til børn i grundskoler og gymnasier.
 2. Arbejd uafhængigt og som led i et hold for at undersøge teoretiske og praktiske spørgsmål inden for sportvidenskab.
 3. Bliv selvstyret inden for sportsvidenskab.
 4. Udvikle konceptuelle, operationelle, tekniske og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at opnå en vellykket karriere inden for sportvidenskab, herunder fysisk uddannelse på lokalt, nationalt eller internationalt plan.
 5. Forbedre og udvikle ledelse og mestring af sport og motion viden viden ved hjælp af nuværende, praktiske og videnskabelige modeller, der igen vil fremme interessen for livslang læring.
 6. Vis kritisk forståelse, når du gennemfører grundforskning inden for idrætsvidenskab og fysisk uddannelse samt at lette en passende baggrund for ph.d.-studier inden for sportsvidenskab og relevante områder.

Stipendier - Finansiel støtte

Universitetet tilbyder stipendier og finansiel støtte til fuldtidsstuderende, i form af akademiske merit stipendier, finansiel bistand, atletiske stipendier og på campus arbejdsstudier.

Program undervist i:
Græsk
University of Nicosia

Se 41 flere kurser fra University of Nicosia »

Senest opdateret November 22, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Contact school
Duration
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
9,240 EUR
Deadline
Contact school
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school

Contact school

Location
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school