BSc i uddannelse, Montessori-koncentration

Generelt

Program beskrivelse

For studerende, der starter en bachelorgrad

Vores bachelorgrad med en Montessori-uddannelseskoncentration giver en enestående mulighed for uddannelsesstuderende. Du kan tjene tre legitimationsoplysninger i et program:

 • En bachelorgrad i førskoleundervisning eller grundskoleuddannelse
 • En Association Montessori Internationale (AMI) eksamensbevis
 • Statens undervisningscertificering

Programmet er et partnerskab mellem University of Hartford og Montessori Training Center Northeast (MTCNE), et AMI-læreruddannelsescenter administreret af Capitol Region Education Council (CREC).128368_girls-on-desk-looking-at-notebook-159823.jpg

Om Major

Vores bachelor of science-program med en Montessori-koncentration giver flere fordele, der giver dig fleksible karrieremuligheder:

 • Globalt: Dit AMI Montessori-eksamensbevis er anerkendt over hele verden og giver et "pas" til undervisning internationalt.
 • Nationalt: Vores program giver Connecticut-lærercertificering i førskoleundervisning eller grundskoleuddannelse, der er anerkendt af 45 andre stater.
 • Lokalt: Du får klasseværelseserfaring i de mange offentlige og private Montessori-skoler i Greater Hartford-området.
 • Lær på vores smukke Montessori-campus på Montessori Training Center Northeast (MTCNE), et AMI-læreruddannelsescenter.
 • Få fordel af stipendiestøtte til Montessori-uddannelsesstuderende.

Program

Bachelor of Science grad med Montessori studier er mindst 138 studiepoeng:

 • Inkluderer 30 point af AMI-træning
 • Yderligere kurser i Montessori-studier, der understøtter AMI-træningen
 • Designet til at være afsluttet om fire år
 • Observation og praksis undervisning komponenter

Succesfuld gennemførelse resulterer i:

 • BS i førskoleundervisning eller grundskoleundervisning med Montessori-studier
 • AMI Diploma - Primær (alderen 3-6) eller elementær (alderen 6-12)
 • CT-statsundervisningscertifikat - førtidens barndom # 113 eller grundlæggende nummer 305

Gradskrav

Bachelor of Science grad med Montessori studier er mindst 138 point. Studerende vælger en bachelorgrad i førskoleundervisning eller grundskoleuddannelse.

Et godkendt hovedområde på hovedområdet kræves som en del af enhver hoveduddannelse. Studerende i Montessori-programmet tager et hovedområde i Montessori-studier.

Karrieremuligheder

Montessorilærere er efterspurgt i hele verden. Der er omkring 4500 Montessori-skoler i USA, både offentlige og private, og mere end 20.000 over hele verden. Hundreder af stillinger for uddannede Montessori-lærere går ufyldt hvert år.

Forpligtet til hele barnet

Hvis du er interesseret i en pædagogisk tilgang, der fokuserer på hele barnet, blanding af akademikere, sociale færdigheder, livsfærdigheder, den naturlige verden og glæde ved at lære, kan Montessori være det rigtige for dig.

Montessorilærere er forpligtet til at udvikle hele barnet og hjælpe børn og unge med at forstå deres plads og bidrag i vores globale samfund. Dr. Montessori så uddannelse som mere end blot at videregive viden og færdigheder, men snarere som en social reformbevægelse, der førte til en bedre verden i de kommende generationer.

Som en del af Association Montessori Internationale (AMI) Fed mål, håber vi at øge AMI-uddannede lærere markant i de næste par år. University of Hartford og Montessori Training Center Northeast's programmer vil forberede flere AMI-lærere til at arbejde i nuværende og forventede nye Montessori-lærerstillinger.

Adgang

Ved optagelse til programmer i Institut for Uddannelse forventes 16 enheder sekundære fag og skal omfatte følgende som minimale:

 • Engelsk, 4 enheder
 • Samfundsstudier, 2 enheder
 • Fremmedsprog, 2 enheder
 • Videnskab, 2 enheder
 • Matematik, 2 enheder (inkl. 1 algebraenhed)
 • Andre akademiske fag, 4 enheder

Professionelle programkrav

Uddannelsesstuderende skal ansøge om optagelse til det professionelle program i efteråret det andet år. Krav til faglig programoptagelse inkluderer:

 • SAT, ACT eller Praxis Core-scoringer. Selvom universitetet ikke kræver SAT-, ACT- eller Praxis-score for optagelse, kræver staten Connecticut disse scoringer til undervisningscertificering.
 • Kumulativt gennemsnitskarakter på 3,0 eller højere.
 • Den udfyldte dispositionsformular.

Finansiel støtte og stipendier

Økonomisk bistand og undervisningsbistand er tilgængelige for dem, der kvalificerer sig. For at komme i gang med den økonomiske støtteproces skal du udfylde den gratis ansøgning om finansiel støtte til studerende (FAFSA) ved hjælp af University of Hartford skolekode.

Ud over universitetets økonomiske støtte er Montessorispecifikke stipendier tilgængelige gennem generøsiteten af James Walton Montessori Scholarship Fund. For at blive overvejet til Walton Montessori-stipendiet skal du udfylde disse tre punkter:

 1. Et personligt essay: Dit essay kan være af enhver længde, men skal indeholde relevant personlig og / eller professionel baggrundsinformation og oplevelser, der har forberedt dig til deltagelse i Montessori-programmet. Disse oplevelser kan omfatte en historie om læring, en klasse, du tog, din egen oplevelse med Montessori eller oplevelsen af en, du kender.
 2. Referencer: Angiv navn, e-mail og telefonnumre på tre referencer. Vi vil kontakte dem; de behøver ikke at skrive anbefalinger.
 3. Interview: Du vil gennemføre en planlagt samtale med programmedarbejderne eller fakultetsmedlemmet.

Hvad er ansøgningsfristen for dette program?

Ansøgninger om optagelse i nybegynderklassen ved University of Hartford betragtes som "rullende basis" begyndende i slutningen af september. Fristen for at indgive den gratis ansøgning om Federal Student Aid (FAFSA) med henblik på økonomisk støtte er 15. februar.

Senest opdateret Jan 2020

Om skolen

At the University of Hartford, we help you make your mark on the world. A unique combination of challenging academics, exceptional faculty, student life, and support will guide you through your colleg ... Læs mere

At the University of Hartford, we help you make your mark on the world. A unique combination of challenging academics, exceptional faculty, student life, and support will guide you through your college career. So, why UHart? Because we have it all. Minimer