Observere. Forstå. Opdage.

Jordet i miljøvidenskab søger vi at observere verden, forstå det og opdage med kreativ dataanalyse. Vores elever definerer fremtiden.

I en alder af store data er data strøm. Lær, hvordan du bruger denne magt, for at beskytte og udvide planetens naturlige ressourcer og forbedre menneskers liv overalt. Vælg Bachelor of Environmental Data Science (BEDS) for at kombinere akademisk rigor med applikationer til at observere og analysere vores jord, vand, luft og biosfære. Lead vores samfund ind i denne nye dataanal med en solid forståelse af miljøprocesserne og svar på spørgsmål, der aldrig er blevet spurgt før.

Programmet godkendes i øjeblikket; Der kan være små ændringer i studieplanen, studieafgifter mv!

Nøgle Fakta

 • Studieform: fuld tid studieform
 • Studerende: Bacheloruddannelse
 • Standardlængde: 3 år
 • Sprog: Engelsk
 • Tildelt titel: Bc (Bachelor - internationalt anerkendt BSc. Ækvivalent)
 • Undervisningsgebyr: 10 000 CZK (ca. 400 EUR / år)
 • Optagelsesfrist: sandsynligvis april-maj 2019, lad os sende din email, hvis du vil holde dig informeret110047_110007_mcevII-2.jpg

Program detaljer

Datalogi er den vigtigste drivkraft for innovation i de kommende år. I geovidenskab har der været en eksplosion af data indsamlet fra forskellige kilder. Sensorer, satellitter og computersimuleringer giver mulighed for at udforske vores planet i hidtil usete detaljer. Smart landbrug, virtuelle remote sensing laboratorier og tidlige advarselssystemer for naturlige farer er blot nogle få eksempler på det stigende antal miljøapplikationer, der udnytter vores datafelv.

Arbejder skulder til skulder med vores fakultet, du vil

 • udforske Jordens system i en virtuel rejse på tværs af rum og tid, startende fra de tidlige dage af vores planet og kigger ind i en fremtid fuld af usikkerheder
 • lær hvordan den naturlige verden virker, og hvordan vores handlinger påvirker det i skalaer fra nano til global
 • forbedre dine evner i problemløsning, samarbejde design, projektstyring og kreativ tænkning
 • mester evnerne til at analysere store datamængder og opdage mønstre, der hjælper os med at forudse nuværende og fremtidige miljømæssige udfordringer

Instituttets intellektuelle fokus er opdagelsen i stræben efter at forstå verden og forbedre de infrastrukturer, der er afgørende for bæredygtig støtte til vores civilisation. Bedemmer brugen af kvantitative tilgange, BEDS har flere levende pulser af forskningsaktivitet med fokus på hydroklimatisk variabilitet, geospatiale mønstre og økologisk diversitet. Vores videnskabelige undersøgelser løser globale udfordringer, forfølger grundlæggende spørgsmål og udfordrer status quo. Vi udvikler og anvender banebrydende tilgange, der spænder fra grundlæggende videnskabelige principper til komplekst ingeniørdesign med henblik på fire strategiske udfordringsområder:

 1. Hydrologi: studerer bevægelsen, tilgængeligheden og kvaliteten af vand og deres ekstremer i et forandrende klima.
 2. Økologi: En grundlæggende forståelse af livsprocesser og deres interaktioner i forskellige miljøer.
 3. Geografiske informationssystemer: dækker alle de ingredienser, der er nødvendige for sammenhængende rumlig analyse og visualisering af de dominerende processer.
 4. Programmering: Udvikling af alle vitale digitale strukturer til effektiv manipulation, opbevaring og håndtering af store dataobjekter.

Uddannelse af vores studerende er vores kerneopgave. De er klar til at lære, kombinere deres naturlige nysgerrighed med analytisk præcision og bruge deres legende fantasi til at analysere både lokale og verdensomspændende problemer. CULS-studerende er verdensrejsende, forskere, atleter og meget mere. Vores fakultet og medarbejdere er dedikeret til at uddanne vores elever og afslører en kultur af læring ved at gøre, så de er bedst rustet til at betjene samfundet som fagfolk, lærde, akademiske ledere og iværksættere. Vores elever er vores inspiration.

Studieplan

Studieplanen består af fælles emner (første 3 semestre) og valgt specialisering (næste 2 semestre). Det sidste semester er dedikeret til forberedelse af bacheloropgave.110049_110005_mcevII_aero_low-7.jpg

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 2 flere kurser fra Czech University Of Life Sciences Faculty of Environmental Sciences »

Senest opdateret Februar 13, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
10,000 CZK
Per år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date