Bacheloruddannelser

En Bachelor of Science grad (eller BSc for korte) er en akademisk grad på universiteter rundt om i verden for afslutningen af en bachelor-niveau undersøgelse i en science-eller teknologi-relaterede felt. Tilmelding i et bachelorgrad program oversætter til at gøre en betydelig investering i ens professionelle karriere. Ud over de forbedrede karrieremuligheder, der kan opnås ved at tage en Bachelor of Science, også de studerende udvikle værdifulde personlige færdigheder og opfylde en afgørende forudsætning for at Master studier. Biologiske og Life Sciences, Forretning, Engineering og Teknologi og naturvidenskab er de vigtigste faglige studieretninger, der tilbyder diplomingeniøruddannelserne. De mange forskellige Bachelor programmer Science kan være overvældende - don 't lad det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære BSc grader og anført nedenfor.

Nyligt tilføjede naturvidenskabelige bachelorstudier

Dongbei University of Finance & Economics

Double Degrees Program, der fører til prisen for BSc. (Hons) Business Studies (Storbritannien) - Business Management (Kina)

December 6, 2018
Efter tre års studier i DUFE kan studerende også vælge at studere ved Ulster University i Storbritannien for et års studie. Hvis vores studerende passerer alle kurser og opfylder begge institutioners eksamenskrav, kan de studerende opnå to bachelorgrader fra DUFE og Ulster University og få studieoplevelsen i både Kina og Europa.

Zayed University

Bachelor of Science i Informationsteknologi - Koncentration i sikkerhed og netværksteknologier

December 7, 2018
Det akademiske program for College of Technological Innovation er praktisk, kompetencebaseret og designet til at forberede eleverne på vigtige stillinger inden for informationsteknologi.

University of Hawaii, Hilo

BS i geologi

December 5, 2018
Bachelor i naturvidenskab grad i geologi er et stringent program, der forbereder eleverne til kandidatstudiet af arbejde som professionel geolog.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en bachelor?