Bacheloruddannelser

En Bachelor of Science grad (eller BSc for korte) er en akademisk grad på universiteter rundt om i verden for afslutningen af en bachelor-niveau undersøgelse i en science-eller teknologi-relaterede felt. Tilmelding i et bachelorgrad program oversætter til at gøre en betydelig investering i ens professionelle karriere. Ud over de forbedrede karrieremuligheder, der kan opnås ved at tage en Bachelor of Science, også de studerende udvikle værdifulde personlige færdigheder og opfylde en afgørende forudsætning for at Master studier. Biologiske og Life Sciences, Forretning, Engineering og Teknologi og naturvidenskab er de vigtigste faglige studieretninger, der tilbyder diplomingeniøruddannelserne. De mange forskellige Bachelor programmer Science kan være overvældende - don 't lad det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære BSc grader og anført nedenfor.

Nyligt tilføjede naturvidenskabelige bachelorstudier

Maastricht University, School of Business and Economics

Bachelor I Business Engineering

April 19, 2018
Programmet kombinerer disciplinerne videnskab, ingeniørvirksomhed og business med et stærkt fokus på integration. Du vil udvikle viden og færdigheder fra den akademiske verden og industrien til at løse komplekse problemer, som er relevante for samfundet.

Dongbei University of Finance & Economics

BSc I Turisme Ledelse

April 20, 2018
Turisme er en vækstindustri og er i stand til at yde et væsentligt økonomisk bidrag til samfundet. UNWTO prognoser 1,6 milliarder internationale ankomster i 2020 med kvitteringer på 2 billioner USD. For at imødekomme denne store tendens tilbyder GIME bachelor i videnskab grad i turisme ledelse. Formålet med dette program er at forbedre de teoretiske og pr… [+]aktiske evner hos de studerende, så de kan arbejde professionelt i turisme og gæstfrihed industrien. [-]

Jagiellonian University

Bachelor Of Science I Jordvidenskab I En Forandringsverden

April 18, 2018
Jordvidenskab i en verden i forandring er et tværfagligt tværfagligt program, der giver et strengt internationalt og komparativt perspektiv på det moderne globale system.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en bachelor?