Bacheloruddannelser

En Bachelor of Science grad (eller BSc for korte) er en akademisk grad på universiteter rundt om i verden for afslutningen af en bachelor-niveau undersøgelse i en science-eller teknologi-relaterede felt. Tilmelding i et bachelorgrad program oversætter til at gøre en betydelig investering i ens professionelle karriere. Ud over de forbedrede karrieremuligheder, der kan opnås ved at tage en Bachelor of Science, også de studerende udvikle værdifulde personlige færdigheder og opfylde en afgørende forudsætning for at Master studier. Biologiske og Life Sciences, Forretning, Engineering og Teknologi og naturvidenskab er de vigtigste faglige studieretninger, der tilbyder diplomingeniøruddannelserne. De mange forskellige Bachelor programmer Science kan være overvældende - don 't lad det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære BSc grader og anført nedenfor.

Nyligt tilføjede naturvidenskabelige bachelorstudier

Slippery Rock University

Bachelor of Science i Corporate Security, Svig Koncentration

Oktober 21, 2018
Den økonomiske sundhed i enhver organisation er afhængig af dets evne til at beskytte sig mod svig. Med stigende trusler søger arbejdsgivere at ansætte problemløsere, der er velbevandrede i forbindelse med opdagelse og forebyggelse af svig.

Aalto University

Bachelor of Science i videnskab og teknologi (ELEC) - Digitale systemer og design

Oktober 20, 2018
Digital Systems and Design uddanner specialister inden for forskellige områder af digitale systemer. Denne major giver dig kompetencer inden for ingeniørdesign, samt projektplanlægning og ledelse, der anvender værktøjer fra indlejrede systemer, kontrolteori og signalbehandling.

University of Houston

Bachelor of Science i Computer Science

Oktober 19, 2018
Bachelor of Science i Computer Science ved University of Houston er streng. Alle elever med hovedfag i computervidenskab skal tage et betydeligt antal kurser i matematik. Der er en stærk sammenhæng mellem den logiske tænkning, der er nødvendig i matematik og datalogi. Studerende, der overvejer at studere i datalogi, skulle således have vist en bety… [+]delig evne i matematik og logisk ræsonnement. Studerende med computervidenskab modtager også omfattende instruktion i state-of-the-art software engineering metoder og praksis. Derfor kombinerer de en god matematisk baggrund med evnen til at designe og udvikle kvalitetssoftware i stor skala. [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en bachelor?