Bacheloruddannelser

En Bachelor of Science grad (eller BSc for korte) er en akademisk grad på universiteter rundt om i verden for afslutningen af en bachelor-niveau undersøgelse i en science-eller teknologi-relaterede felt. Tilmelding i et bachelorgrad program oversætter til at gøre en betydelig investering i ens professionelle karriere. Ud over de forbedrede karrieremuligheder, der kan opnås ved at tage en Bachelor of Science, også de studerende udvikle værdifulde personlige færdigheder og opfylde en afgørende forudsætning for at Master studier. Biologiske og Life Sciences, Forretning, Engineering og Teknologi og naturvidenskab er de vigtigste faglige studieretninger, der tilbyder diplomingeniøruddannelserne. De mange forskellige Bachelor programmer Science kan være overvældende - don 't lad det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære BSc grader og anført nedenfor.

Nyligt tilføjede naturvidenskabelige bachelorstudier

Grand Canyon University

BS I Sports Management

August 16, 2018
Bachelorerne i sports management program er fuldt akkrediteret og leverer en tilbundsgående udforskning af erhvervslivet i sportsbranchen på tværs af en række emneområder.

University of Bradford

Bachelor I Business

August 18, 2018
Udvikle de færdigheder, du har brug for til en lederskole i enhver sektor, både i Storbritannien og internationalt. Du vil opbygge et bredt fundament af viden om alle aspekter af forretning og ledelse, hvilket sikrer, at du uddanner som en velafrundet professionel med fremragende kommerciel opmærksomhed.

Briar Cliff University

Bachelor Of Science I Biologi

August 8, 2018
Du kan gøre næsten alt med en biologi grad. Ansøg om medicinsk, tandlæge-, fysioterapi- og veterinærskole eller fortsæt med at studere områder som genetik, retsmedicin og fysiologi. Ikke interesseret i gymnasiet? Land et job omgående i alt fra kvalitetskontrol og forskningsudvikling til bevarelse og parkforvaltning.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en bachelor?