close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Science eller BSc er en bachelor uddannelse, der normalt varer mellem tre og fem år. Mens indskrevet i skolen, de studerende har mulighed for at træffe generelle og specialiserede klasser til at opnå kredit for graduering. For strukturen og opførslen af ​​en ny struktur til at opfylde tekniske og æstetiske specifikationer, er der behov for input af individer kyndige i arki… Læs mere

En Bachelor of Science eller BSc er en bachelor uddannelse, der normalt varer mellem tre og fem år. Mens indskrevet i skolen, de studerende har mulighed for at træffe generelle og specialiserede klasser til at opnå kredit for graduering.

For strukturen og opførslen af ​​en ny struktur til at opfylde tekniske og æstetiske specifikationer, er der behov for input af individer kyndige i arkitekturen. Dette indebærer at skabe tegninger, måltagning og lejlighedsvis mægle kompromiser.

Saudi-Arabien, officielt kendt som Kongeriget Saudi-Arabien, er det største arabiske stat i det vestlige Asien efter areal og den næststørste i den arabiske verden. Saudi-Arabien er tjent med det nationale flyselskab Saudi Arabian Airlines, der ofte omtales ved sin arabiske navn Saudia.

Dhahran by er i den østlige provins i Saudi-Arabien og har en administrativ magt på regionen 's olieindustri. Det er en del af den større Dammam, hvilket gør det til en storby. Dhahran har en befolkning, der i øjeblikket er over 4 millioner mennesker.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
King Fahd University of Petroleum and Minerals
Dhahran, Saudi-Arabien

Målet med programmet er at opgradere arkitekter med højt udviklede færdigheder inden for programmering, planlægning og design af bygninger. Derudover søger programmet at gøre ... +

Målet med programmet er at opgradere arkitekter med højt udviklede færdigheder inden for programmering, planlægning og design af bygninger. Derudover søger programmet at gøre eleverne fortrolige med informationsteknologien, der er nødvendig for planlægning og styring af komplekse processer og informationssystemer, der er nødvendige for styring af det byggede miljø. -
BSc
Engelsk
Sep 2021
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder