BACHELORSTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Science (BSc) er en bachelor studieforløb, der typisk vil kræve mellem tre og fem år at færdiggøre. Den sædvanlige struktur omfatter flere basale klasser af bredere karakter i begyndelsen. Senere vil den naturligvis blive mere avanceret og mere specifikke for det valgte område.

Hvad er en bachelor i kommunikation Audiovisual? En uddannelse i audiovisuel kommunikation hjælper eleverne med at udvikle deres tekniske færdigheder i at skabe medier, samt at lære at effektivt at kommunikere den ønskede budskab til den tiltænkte målgruppe. Kurser kan omfatte video og lyd produktion, fotografi, grafisk design, manuskriptforfatter, animation, massekommunikation, lede, cinematografi, tegning, historie af kunst og kultur, der handler, kreativ skrivning, reklame og public relations.Efter endt uddannelse, bør alumner vide, hvordan at være kreativ ved hjælp af forskellige medier, hvordan man effektivt at udtrykke, hvad de forsøger at kommunikere, og forstå de sociale konsekvenser og kulturelle bekymringer vedrørende kommunikation.

En bachelorgrad giver kandidater til at komme i betragtning til en bedre betalende position end det ville være tilgængelige ved blot at have dokumenteret ekspertise i audiovisuel kommunikation. Det er især nyttigt for alle, der ønsker at være på en fast track i denne type karriere.

Som med nogen grad, vil omkostningerne afhænge af, hvor du beslutter dig for at studere. Længere programmer vil sandsynligvis være så godt dyrere. At vælge et program, der er baseret online vil hjælpe dig til at reducere omkostningerne.

Denne grad forbereder de studerende til mange forskellige karriereveje, herunder radioudsendelser, fjernsynsudsendelser, journalistik, film, reklame, public relations, og produktion.Specifikke karriere omfatter tekstforfatter, grafisk designer, industriel designer, kommerciel designer, instruktør, film eller video editor, animator, producer og lydmand. Industrier, der ansætter for disse typer af positioner omfatter reklamebureauer, filmselskaber, radio produktionsselskaber, aviser, tv-stationer, radiostationer, der er designvirksomheder, underholdning selskaber og forlag. Større virksomheder i andre brancher også ofte har deres egen in-house kommunikationsafdeling.

Du kan finde bachelorgrader i audiovisuel kommunikation tilgængelige online fra mange internationale institutioner. Studere denne måde giver dig langt større fleksibilitet og er perfekt til folk, der arbejder på samme tid. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

2 Resultater i Audiovisuel kommunikation Filter

Bachelor of Science i visuel kommunikation

American University of Sharjah
BSc
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Ud over de centrale design klasser, de visuelle kommunikation store tilbyder specialiseret klasser i design emner som illustration, grafik, avanceret fotografering og offentli ...

Læs mere

Bachelor i audio billedkunst

American University Of Technology
BSc
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

BSc i Audio Visual Arts

Læs mere