BACHELORSTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Belgien tilbyder bachelorer programmer.

En BSc (Bachelor of Science) er en bachelor-grad, der forbereder de studerende til en karriere i deres fagområde. Mens graden ofte er relateret til kurser i science rige, kan eleverne i ikke-videnskabelige felter også optjene en bachelorgrad.

Belgien er kendt som hjertet af Europa, og et knudepunkt for international networking. Som internationale studerende i Belgien du være omgivet af et multikulturelt samfund.

Flere studerer muligheder er til rådighed i denne by. En af de ældste universiteter i regionen, katolske universitet, samt højere Institut for Filosofi fundet i Leuven.

Universiteter for bachelorgrad i Belgien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Belgien her.

resultater fundet Filter

Bachelor i teknologiteknologi (Leuven)

KU Leuven
BSc
<
Fuldtid
<
6 semestre
Engelsk
på universitet

Ingeniører finder intelligente løsninger på teknologiske problemer og bruger forskellige iværksætterfærdigheder, som de er i stand til at coache sig selv og andre. Vores kandi ...

Læs mere

Bachelor of Business Engineering (Bruxelles et al)

KU Leuven
BSc
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Kombinationen af erhvervsøkonomi, kvantitative metoder og teknologi giver dig muligheden for at udvikle en unik tværfaglig tilgang til erhvervslivet, hvilket gør Business Engi ...

Læs mere