BACHELORSTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Brasilien tilbyder bachelorer programmer.

En BSc (Bachelor of Science) er en bachelor-grad, der forbereder de studerende til en karriere i deres fagområde. Mens graden ofte er relateret til kurser i science rige, kan eleverne i ikke-videnskabelige felter også optjene en bachelorgrad.

I Brasilien er der tre typer af grad: Bachelor - tager mellem fire til seks år at færdiggøre og eleverne kan arbejde som lærere efter endt fire års forskning. Masters - tager et til to år at opnå; doktorafhandling / PhD - den højeste grad du kan studere og tager tre til fire år at opnå. Disse tre grader løst svarer til de tre cyklusser af Bolognaprocessen - det europæiske system for videregående uddannelser. Dette betyder at hvis du har opnået en bachelor-grad på et europæisk universitet, bør du være kvalificeret til at opnå en kandidatgrad i Brasilien.

Universiteter for bachelorgrad i Brasilien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Brasilien her.

resultater fundet Filter

Kemiingeniør bachelor

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)
BSc
Mar 2021
<
Fuldtid
<
5 år
Portuguese (Brazil)
på universitet

Den Bachelor of kemiingeniør uddannet fra UNIVAP er en professionel generalist, der tager sig af at tilføje viden til at gøre det muligt for dig at arbejde i alle industrisekt ...

Læs mere