close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Science (BSc) kan være ganske nyttigt for forskellige individer. Uanset om du bare er på vej ind på arbejdsmarkedet eller er på udkig for at gå videre inden for dit aktuelle felt, avancerede uddannelse kan bidrage til at sætte dig foran dine konkurrenter. I dagens konkurrenceprægede arbejdsmarked, er det vigtigt at have alle de gearing du kan få. Nogle vil måske undre sig… Læs mere

En Bachelor of Science (BSc) kan være ganske nyttigt for forskellige individer. Uanset om du bare er på vej ind på arbejdsmarkedet eller er på udkig for at gå videre inden for dit aktuelle felt, avancerede uddannelse kan bidrage til at sætte dig foran dine konkurrenter. I dagens konkurrenceprægede arbejdsmarked, er det vigtigt at have alle de gearing du kan få.

Nogle vil måske undre sig, "Hvad er en bachelorgrad i Urban Planning?" Det er en grad, der forbereder enkeltpersoner til at beskæftige sig med ledelsesmæssige spørgsmål relateret til ændringer i det naturlige og miljøer. Undersøgelser er primært fokuseret på by- og sociale spørgsmål, sammen med fælles forretningsgange og forvaltningspraksis. Efter at have afsluttet programmet, er studerende udstyret til at håndtere miljøspørgsmål både nationalt og globalt.

Med sine stærke sociale og ledelsesmæssige aspekter, kan denne grad anvendes til en række forskellige områder og discipliner.Dette gør den færdiguddannede meget alsidig, flerstrenget, og i stand til at fuldføre opgaver under en række forskellige jobs. Dette kan være meget tiltrækkende for nogle virksomheder.

Der er ikke ét sæt omkostninger for en bachelorgrad i Urban Planning. Der er et par forskellige faktorer, der spiller ind i omkostninger. Placeringen af ​​skolen, de gennemsnitlige omkostninger ved fremmøde, og om du studerer på campus eller online hele bidrager til prisen.

Der er en række forskellige karrieremuligheder til rådighed med denne grad. Med fokus på sociale discipliner og ledelse, kan enkeltpersoner nemt overgang til menneskelige ressourcer roller, samt en række forskellige mennesker lederstillinger. Kandidater kan forvente at arbejde i enten den private eller offentlige sektor. Med denne grad, kan man se frem til at indgå i en lav- til midten af ​​lederstilling.

Hvis du er interesseret i at gøre en forskel i dit samfund eller rundt omkring i verden, kunne en bachelorgrad i Byplanlægning være rigtigt for dig.At komme i gang, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Eindhoven University of Technology
Eindhoven, Holland

Kig dig omkring, ved huset eller i nabolaget, hvor du bor eller skolen du deltage. Dine omgivelser er i vid udstrækning bestemt af arkitektur og (civil) ingeniør.

Kig dig omkring, ved huset eller i nabolaget, hvor du bor eller skolen du deltage. Dine omgivelser er i vid udstrækning bestemt af arkitektur og (civil) ingeniør. -
BSc
Fuldtid
3 år
Engelsk
på universitet
 
New York University
Brooklyn, USA

Byer spiller en kritisk rolle i håndteringen af de miljømæssige udfordringer, som verden står over for i dag. Majoren i bæredygtige bymiljøer forbereder eleverne til at gøre b ... +

Byer spiller en kritisk rolle i håndteringen af de miljømæssige udfordringer, som verden står over for i dag. Majoren i bæredygtige bymiljøer forbereder eleverne til at gøre byer mere bæredygtige. Studerende får en forståelse af de sociale og tekniske spørgsmål i miljømæssige problemer i byerne og en forståelse af de politiske og planmæssige tilgange, der er nødvendige for at skabe mere beboelige, bæredygtige og retfærdige byer. -
BSc
Engelsk
Sep 2021
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her