Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canada.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canada tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

Studerende indskrevet på et universitet kan forfølge en bachelorgrad eller Bachelor of Science grad. Dette er en populær bachelor studie program, der kan hjælpe eleverne få værdifulde færdigheder i forbindelse med arbejdsstedet eller yderligere uddannelsesmæssige sysler.

 

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Universiteter for bachelorgrad i Canada. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Canada her.

Læs mere

BA I Regnskab

Université du Québec à Rimouski UQAR
på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Canada Rimouski Lévis + 1 mere

Den Bachelor of Accounting Science giver eleverne mulighed for at opfylde forudsætningerne fører til Chartered Professional revisor (CPA) udstedt af Chartered Professional Accountants. Uddannelse omfatter også studiet af de vigtigste områder af forvaltningen videnskaber. [+]

Den Bachelor of Accounting Science giver eleverne mulighed for at opfylde forudsætningerne fører til Chartered Professional revisor (CPA) udstedt af Chartered Professional Accountants. Uddannelse omfatter også studiet af de vigtigste områder af forvaltningen videnskaber.

For at få adgang CPA betegnelse, kandidaterne skal efter endt uddannelse, tilmelde specialiserede HD (DESS) i Regnskab.

stier

professionelt regnskabssystem

Kundeservice på forskellige områder relateret til offentlige regnskaber (beskatning, finansiel planlægning, udførelse af særlige tegningsoptioner, etc.) Revisionsstandarder, anmeldelser eller kompilering af regnskaber Udarbejdelse af regnskaber generelle formål i overensstemmelse med almindeligt anerkendte regnskabsprincipper (GAAP) Udførelse af særlige mandater betroet et revisionsfirma ... [-]