Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En BSc står for Bachelor of Science, og det er en bachelor akademisk grad. Afhængigt af den konkrete program, kan studerende, der tjener en bachelorgrad vælge at indgå en karriere eller fortsætte deres uddannelse og tjene en videregående uddannelse. Computer arts hjælper eleverne i honing deres kunstneriske færdigheder i et medium, der giver dem mulighed for bedre at integrere deres arbej… Læs mere

En BSc står for Bachelor of Science, og det er en bachelor akademisk grad. Afhængigt af den konkrete program, kan studerende, der tjener en bachelorgrad vælge at indgå en karriere eller fortsætte deres uddannelse og tjene en videregående uddannelse.

Computer arts hjælper eleverne i honing deres kunstneriske færdigheder i et medium, der giver dem mulighed for bedre at integrere deres arbejde i det moderne marked. At lære at bruge denne nye teknologi kan hjælpe eleverne med at finde arbejde i filmen, videospil eller reklamebranchen.

Belgien er kendt som hjertet af Europa, og et knudepunkt for international networking. Som internationale studerende i Belgien du være omgivet af et multikulturelt samfund.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
Howest University College West Flanders
Kortrijk, Belgien

DAE er en 180 ECTS fuldtids bacheloruddannelse designet af og udviklet til kreative, ambitiøse, lidenskabelig og usædvanlige individer.

DAE er en 180 ECTS fuldtids bacheloruddannelse designet af og udviklet til kreative, ambitiøse, lidenskabelig og usædvanlige individer. -
BSc
Fuldtid
Sep 2020
på universitet